reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny skupić się proszę...12dc dostałam plamienia...brązowy śluz...mało...możliwe,że to po cytologii???

reklama
sol no tak sie może rozregulować po porodzie. Może dostaniesz luteinę na wywołanie @, ale z drugiej strony moja bratowa 3miesiące po porodzie znów zaszła;), a wcześniej się starali 3lata

karola może być po cyto jeśli miałaś na dniach, w innym przypadku to mogą być plamienia okołoowulacyjne takie tez sie zdarzać mogą

Ostatnia edycja:
Sol, kracz mi tak ojjjj kracz :-D
Ja mojemu nie mówiłam, że mi się opóźnia, bo potem on się nakręca, mnie w to wkręca i też się nakręcam a potem oboje mamy doła jak bloody mary przychodzi :dry: ale moje zachowanie w ostatnich dniach wskazuje na to, że @ jednak będzie - M obrywa za wszystko i niesłusznie :sorry2: biedak zaciska zęby wtedy i idzie do garażu coś postukać, pogrzebać...

Wczoraj miałam cytologię...
Owulki nie widać mimo,że powinna być ok niedzieli/poniedziałku a zawsze wcześniej jest śluzu dużo...

oliwka - po cyto :tak:
balbinko - będę krakać aż głos stracę :-D
ewula - tylko że u mnie test by już wyszedł -zawsze wychodziły mi testy do 5 dni przed terminem @ a teraz jestem już po terminie i I krecha była. Ale że wszystko na tym świecie jest możliwe to czekam pokornie... póki mnie nie strzeli :-p

Idę anime oglądać. Karola siedzi w klubie malucha, Emi najedzona się rozgląda a ja mam chwilę ciszy :-D

Jos :-D G R A T U L U J Ę !!! :-)

Hej Sol PW - przesłałam Ci przepis :-) Ale fajnie mieć chwilę dla siebie :-)

Mama Mary Ewula Oliwka Balbinka Sergi Wiola witajcie kochane :-) Mam nadzieję, ze żadnej nie pominełam :-)

Wiem, Just też Cię witam i gratuluję Ci mieszkanka, mam nadzieję, że juz jest Twoje :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej Pszczółko :)
Właśnie doczytałam,że mój ginek dostał dofinansowanie 170tyś na poszerzenie działalności na trójmodułową:szok: nic nie rozumiem:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry