Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mojego M dalej boli głowa, ale teraz do mnie dotarło dlaczego- przez święta jeździł quadem i nie zawsze zakładał kask i go pięknie przewiało. Z nim to normalnie jak z dzieckiem, nagadasz się, natłumaczysz a on i tak swoje wrrrrrrrr
;-)

choc nie spie od 7.15 bo tak wstaly dzieci-ubralismy sie,zawiozlam Zuze do przedszkola,my z Domisiem do piekarenki po swiezy chleb(normalnie grzech-taki miekki i cieply,ze maslo sie roztapialo-hmmmmm)i o 8.20 bylismy juz w domku.zjadlam sniadanko,Domi juz urzeduje u gory i cos dluuuugo jest tam cisze,musze isc zobazyc bo to pewnie nic dobrego
u mnie slonko od rana i nie ma wiatru-zaraz wstawiam pranie i poodkurzam
ZAPMARTA,BIBINKA,NIKA- jak Wasze nocki??pobudki byly,wedrówki byly???licze,ze pospalyscie;-)slonecznego dnia wszystkim. KASIAWIE-witam Cie i staraj sie kobietko razem z nami
MARYLKA- jak po rozmowie z Kamilem??AGNIESZKA.kk-pewnie juz w domku po urlopie to moze wleci do nas.
żuje nicorette i co 2 dzień nakleja plaster i stwierdził, że juz plasterków nie potrzebuje. No i od wczoraj zaczyna żuć na zmiane - raz nicorette a raz zwykłą gumę :-) jestem z niego bardzo dumna
no i rano pierwsze co to sięga po witaminki i w ogóle nie przypominam mu o nich 
Karol od pierwszej w nocy pojękiwał i chciał na ręce. Walczyłam godzinę, ale do łóżka go nie wzięłam. Tak to już jest, że czasem dzieciom się przypomni jak to fajnie się śpi z mamusią:-). Później ja nie mogłam usnąć, a jak trzeba było wstawać do pracy, to masakra...