• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jeeej nie spodziewałam sie takiego ciepłego przyjęcia i że tyle osób będzie pamiętało jeszcze o mnie ;) Nie zaglądam już tu tak często i mi smutno z tego powodu, ale na prawdę nie mam kiedy :( jak mam wolny czas to szkoda mi go na komputer - wolę z moim K gdzieś wyjść czy spędzić romantyczny wieczór :)

Marylka - na pewno sobie jakoś poradzisz!! jesteś mądra i sprytna - dasz radę :)

mama05
- ja też często sobie myslę co tam u Was, czy któraś nie zaciążyła juz przypadkiem ;)

zapmarta - postaram się choć raz na kilka dni wpaść i dać znać co tam u mnie :) ale nie dam rady wszystkim odpisywać i wszystkiego przeczytać, bo produkujecie tyle postów że szok hihi :D

bibinka
- dziękuje za fluidki :D oby do mnie dotarły ;) życz e Ci wszystkiego dobrego! oby ciąża przebiegała prawidłowo :*

reklama
Życzę Wam owocnych staranek ;)
Ja już się postarałam, a wię Wam też się uda, buziaki ;-*

Jeeej nie spodziewałam sie takiego ciepłego przyjęcia i że tyle osób będzie pamiętało jeszcze o mnie ;) Nie zaglądam już tu tak często i mi smutno z tego powodu, ale na prawdę nie mam kiedy :( jak mam wolny czas to szkoda mi go na komputer - wolę z moim K gdzieś wyjść czy spędzić romantyczny wieczór :)

Marylka - na pewno sobie jakoś poradzisz!! jesteś mądra i sprytna - dasz radę :)

mama05 - ja też często sobie myslę co tam u Was, czy któraś nie zaciążyła juz przypadkiem ;)

zapmarta - postaram się choć raz na kilka dni wpaść i dać znać co tam u mnie :) ale nie dam rady wszystkim odpisywać i wszystkiego przeczytać, bo produkujecie tyle postów że szok hihi :D

bibinka - dziękuje za fluidki :D oby do mnie dotarły ;) życz e Ci wszystkiego dobrego! oby ciąża przebiegała prawidłowo :*
LOVELY- my tu co jakis czas wspominamy kto z nami pisal a kogo juz dawno nie bylo i pamietamy kto zalozyl ten watek:tak::-Dtakze zagladaj kiedy czas pozwala,zawsze ktos jest na BB;-)BIBINKA- wyleguj sie ile mozesz:happy2:moj Tom wzial dzieci na plac zabaw a ja umylam glowe i co jakis czas zerkam co sie dzieje:-D:-DMarylka pewnie juz zrobila zakupy slodkosci na rozmoe z mezem:tak:

czesc NIKA -to czytaj jeszcze raz:tak::-Dnie, zartuje-domyslam sie ze ciezko spamietac bo dzis produkcja ruszyla na nowo;-)jak minal dzien??

MAMA - Pati przyszła do nas nad ranem:dry: i mówi że ją brzuch boli, połozyła się obok i za chwilę że będzie wymiotować:baffled: ale nic nie poszło, za chwilę że chce mięte, poleżała trochę ale cały czas się kazała masować po brzuszku a potem stwierdziła że Rybka na MIni Mini już nie śpi i poszła oglądać bajki:cool2: o 6 rano:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I teraz cały dzień chodzę do tyłu i nie mogę się pozbierać:no: A jeszcze ta pogoda - cały dzień pada deszcz

NIKA- to fakt niewesolo jak dospac nie mozna bo poetm ten dzien taki nijaki i tylko sie czeka do wieczora:sorry2:obrze chociaz,ze zadne chorobsko z tego nie wyszlo-moze za duzo zjadla...u nmie w Poznaniu caly dzie slonko,ale wiatr jest i w sumie chlodno,ale nie pada a ja wyspana bo po 4 nocach niespania w swoim lozku dzis spalam jak susel-jak to mowia wszedzie dobrze ,ale w domu najlepiej!!!swieta prawda:tak:moje ekipa jeszcze nie wrocila z placu,mąż ich przepedzi przed spaniem,ze hoho:-D

Ostatnia edycja:
Ja myslę że Pati chciała mieć wymówkę że przyszla do nas do łóżka i sobie wymyśliła ból brzuszka:cool2: To taki mały cwaniak;-)

reklama
NIKA-a widzisz,maly cwaniaczek;-)ja wlasnie umylam okno tarasowe bo dzieci mi odciski jogurtowe zostawily:baffled:ale juz czysciutkie....do nastepnego razu:-DSOL -A Ty jak sie czujesz,caly dzien Cie nie ma...:confused:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry