Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

piekarnie mamy super i wyroby rewela-zawsze rano jak odwioze Zunie to jade po swiezy chlebuś i bulki. a pączki jakie maja,a drozdzówki.........mowie Wam trzeba cwiczyc silna wole jak tam sie wchodzi!!!
gratuluje mężowi- to duzt wyczyn-niech sie chlopak dzielnie trzyma
czuje Twoje wsparcie i daje rade
PYSIA-witaj.jak tam dzis praca czy siostra??Jeeej nie spodziewałam sie takiego ciepłego przyjęcia i że tyle osób będzie pamiętało jeszcze o mnieNie zaglądam już tu tak często i mi smutno z tego powodu, ale na prawdę nie mam kiedy
jak mam wolny czas to szkoda mi go na komputer - wolę z moim K gdzieś wyjść czy spędzić romantyczny wieczór
Marylka - na pewno sobie jakoś poradzisz!! jesteś mądra i sprytna - dasz radę
mama05 - ja też często sobie myslę co tam u Was, czy któraś nie zaciążyła juz przypadkiem
zapmarta - postaram się choć raz na kilka dni wpaść i dać znać co tam u mnieale nie dam rady wszystkim odpisywać i wszystkiego przeczytać, bo produkujecie tyle postów że szok hihi
bibinka - dziękuje za fluidkioby do mnie dotarły
życz e Ci wszystkiego dobrego! oby ciąża przebiegała prawidłowo :*

. Mimo, że ma obowiązek wychodzić do ogrodu na papierosa, to jak przychodzi to i tak czuć ten smród i dom trzeba wietrzyć
Teraz jak nie pali, niech zrobi sobie jakąs przyjemność za te 300zł, że nie wspomnę już o zdrowiu, pachnącym salonie w domu i świezym oddechu 
to trzeba suwaczek zmienić 

:-).ja teraz to tylko taki chlebek bym mogła jeść,do tego twarożek i pomidorek,albo z smaym masłem.przez te mdłości nie mam na nic ochoty
.co do nocki,to oczywiście Ala zrobiła pobudkę krzycząc:nie nie nie x 1000....pewnie jakiś sen
.do łóżka jej nie wzięłam,dopiero przed 6 przydreptała,żeby się przytulić
.mój M juz tracie cierpliwość przez te wrzaski nocne
,oby tak dalej

.będzie się działo