• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurku chylę czoła przed Twoją pamięcią. Jesteś wielka!!

Dziękuje za miłe powitanie. Powiem wam, że jakoś nie mam siły tu wchodzić. Jak tu siedziałam całymi dniami to cykl ciągnął mi się niesamowicie. A tak to dopiero co miałam @ a tu już 28dc! Kiedy to zleciało! Nie nastawiam się. Za radą jednej z forumek umówiłam się do gina. Nie będę już dłużej czekać tylko zabieramy się za jakieś wspomaganie. Zobaczymy co powie ginka 6 maja. Ostatnie pare dni coś z mężem byliśmy zaziębieni ale już lepiej. Dzisiaj czeka mnie ciężki dzień w pracy. Ale to jak codzień.

GRATULUJE WSZYSTKIM WYSTARANYM A STARAJĄCYM SIĘ ŻYCZĘ II KRESECZEK!!!

Zapomniałam wam o dwóch rzeczach napisać.
Po pierwsze śniło mi się dzisiaj że dzidzie adoptowaliśmy. Takiego noworodka. I ja tak się cieszyłam. Miałam już komodę z ciuszkami przygotowaną i zastanawiałam się, czy rozmiary będą dobre. I moja siostra przyjechała ze szwagrem je podziwiać i moja mama sie cieszyła. I się obudziłam...

A na poprawę humoru po drugie opowiem co nam się wczoraj przydarzyło. Mianowicie przytulaliśmy się wczoraj wczesnym wieczorkiem i dosłownie się zatrzymaliśmy i dzwonek do drzwi. Myślę sobie co za masakra ale żadne z nas nie ma zamiaru wstać. Okazało się że to jechowi bo do sąsiadki poszli i słyszeliśmy o czym mówią. Tylko my możemy mieć takie szczęście...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się i ja :-)
Kocurek :szok: szacun za pamięć!!!! Tego posta to trzeba by było gdzieś przykleić i na bieżąco aktualizować :-D
Mama!!!!!!!!! Wracaj kochana!!!!!! Mocno trzymam &&&&&&&&&&&& i za każdym razem jak tu wchodzę to mam nadzieję, że zobaczę Twoje literki....
U mnie dzisiaj z nastrojem tak sobie :-/ Zimno, pada deszcz. Moje wyniki badań już są. Miałam wczoraj z M je odebrać, ale jakoś mu się wczoraj nie chciało tyłka ruszyć :-( Dzisiaj wyjechał na 3 dni i wściekła jestem, bo wczoraj padł jak stonka, a ja wystroiłam się do naszego małżeńskiego loża i prawie włosy sobie spaliłam od świecy i co? Wchodzę do sypialni a on chrapie :zawstydzona/y: Może dlatego wstałam lewą nogą :dry:
Będę zbierać chęci i siły do wyjazdu do Wrocławia - po wyniki i chciałam podjechać do Ikei po małe zakupy. Między innymi po jakieś formy do ciasta , kocyk... Echhhhhhhhhhhh

Doczytałam co nieco
Oliwka, dziewczyny mają rację... U mnie też jest kiepsko z silną wolą, ale mam na to sposób. Przyklejam sobie na lodówkę mój plan tygodnia (nigdy na dłuższy okres czasu ;-)). Jak zrealizujesz swój plan przez 1 tydzień zobaczysz jaką będziesz miała satysfakcję i zmotywuje Cię to do dalszego działania. Tylko nie narzucaj na siebie od razu wielkiego wysiłku! Weź jeszcze marker, najlepiej koloru jaskrawego i w kalendarzu odhaczaj każdy dzień :tak: zobaczysz jak po pierwszym tygodniu Twój nastrój się poprawi. Ja nawet mam buźkę ucieszoną każdego wieczora :tak: Może na początek parę przysiadów i skłonów rano i wieczorem, wyrzuć słodycze... To tak na początek a potem jak już z tym się uporasz to dorzuć jeszcze parę ćwiczeń, ulepsz swoją dietę i będziesz z siebie zadowolona :tak:

A propos włosów. Ja tez łykałam capivity i inne specyfiki. Ale powiem coś Wam na przykładzie mojej babci. Po śmierci jej męża i innych stresach, 2 lata temu zupełnie wyłysiała. Zero włosów na głowie, chodziła w peruce. Mama zaprowadziła ją do najlepszej pani dermatolog jaką znam we Wrocławiu. Poleciła kupić to ALVEO Grape WYSYŁKA gratis INDYWIDUALNE podejście (1557475298) - Aukcje internetowe Allegro
Piła to regularnie przez kilka miesięcy i gdybym nie widziała jej przed tego stosowaniem to bym nie uwierzyła. Moja babcia ma teraz tak gęste włosy, że normalnie chodzi do fryzjera! :szok: Zakupiłam sobie 2 butelki i od paru dni popijam ten specyfik. Jedyny dla mnie minus, że pije się go na czczo, ale w smaku nie jest zły. Ja mam miętowe i daje radę ;-) Mi pani dermatolog zaleciła picie tego 2 razy dziennie. Poza tym ma inne korzystne działania :tak:

Królowa :-D my dokładnie mieliśmy taką samą sytuację w zeszłym tygodniu :-D Tylko u nas zadzwonili do bramy, nie ma możliwości zapukania do drzwi. Mój M wygląda przez okno i widzi ktoś stoi, domofon kiepsko działa więc na prędce zakłada majty, biegnie i co? Dostał zaproszenie na mszę ;-)

Ostatnia edycja:
królowa witaj ;***
Dzien dobry Balbinko ;**
usmiechnij-si%C4%99.jpg
na poprawe humoru ;** http://www.e-sukces.com.pl/wp-content/usmiechnij-się.jpg

hej

mama : gdzie jestes ???

u nas nieciekawie, a raczej u mnie... w nocy mialam nudnosci i niestety nie udalo mi sie zwymiotowac zeby sobie ulzyc
wiec jestem padnieta... ale to pewnie dopiero poczatek...
zaraz ide zaprowadzic L. do zlobka na 3 godzinki ...

Hej laseczki :)

ja do pozna pracowalam nad strona o staraniach ale o dziwo jakos widze na oczy.

mamita - wracaj szybko, bo nie wiem czy storczyi podlalas, odkurzylas i co u maluchow!?

jos - kurka. nieciekawie - ale i tak zazdroszcze! :-)

A propos włosów. Ja tez łykałam capivity i inne specyfiki. Ale powiem coś Wam na przykładzie mojej babci. Po śmierci jej męża i innych stresach, 2 lata temu zupełnie wyłysiała. Zero włosów na głowie, chodziła w peruce. Mama zaprowadziła ją do najlepszej pani dermatolog jaką znam we Wrocławiu. Poleciła kupić to ALVEO Grape WYSYŁKA gratis INDYWIDUALNE podejście (1557475298) - Aukcje internetowe Allegro
Piła to regularnie przez kilka miesięcy i gdybym nie widziała jej przed tego stosowaniem to bym nie uwierzyła. Moja babcia ma teraz tak gęste włosy, że normalnie chodzi do fryzjera! :szok: Zakupiłam sobie 2 butelki i od paru dni popijam ten specyfik. Jedyny dla mnie minus, że pije się go na czczo, ale w smaku nie jest zły. Ja mam miętowe i daje radę ;-) Mi pani dermatolog zaleciła picie tego 2 razy dziennie. Poza tym ma inne korzystne działania :tak:

Królowa :-D my dokładnie mieliśmy taką samą sytuację w zeszłym tygodniu :-D Tylko u nas zadzwonili do bramy, nie ma możliwości zapukania do drzwi. Mój M wygląda przez okno i widzi ktoś stoi, domofon kiepsko działa więc na prędce zakłada majty, biegnie i co? Dostał zaproszenie na mszę ;-)
[/COLOR]

wszystko zalezy od przyczyny wypadania wlosow a u kobiet z tego, co pamietam jest to kolo 40 roznych spraw: od stresu przez zelazo po hormony... no i od tego jaka przyczyna zalezy co trzeba brac.
Ja troche z innej beczki, bo o paznokciach - od kiedy lykam wiesiolka mam tak twarde paznokcie, ze az sie je ciezko piluje i obcina :) a wczesniej sie lamaly cieniaski :)

Pok, pewnie że wszystko zależy od przyczyny. Dlatego zanim ja to zakupiłam to poszłam do dermatologa. Warto przy konsultacji zapytać o ten specyfik :tak:poza tym to nie jest na receptę, same zioła tam są i zdrowej kobiecie na pewno nie zaszkodzi ;-) ja zdam relacje za jakies 2 miesiące, jak będzie poprawa to na pewno Was o tym poinformuję ;-)
Jos, witaj Kochana... Wiesz, teraz mi przypomniałaś. Wczoraj jak się tak pindrzyłam dla męża :zawstydzona/y: nagle zakręciło mi się w głowie, prawie straciłam przytomność i jedyne co poczułam to to, że zaraz zwymiotuję :szok: normalnie aż się oparłam o kibelek :szok: i takie fale zimna i gorąca, szok! Ale minęło... Wyszłam z łazienki, poszłam po wino i świecę i kurde w drodze do sypialni znowu to samo :szok: Ciemno przed oczami, oparłam się o ścianę (wtedy bym sobie włosy przypaliła) i znowu czułam jak mój żołądek świruje :baffled: jadłam to samo co M, nic mi nie zaszkodziło i pal licho żołądek, ale ja nigdy nie mdlałam, nigdy nie miałam zawrotów głowy :szok:

reklama
ooo teraz w ciazy tez mi sie luszczy skora i nic nie pomaga hehe
moze podasz przepis ?? :)

to jak sie dowiesz to ja tez poprosze o namiar co to takiego :))

slodkich snow dla wszytskich i duzo ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Jasne:)
La Roche Posay, Kerium DS Creme (Kojący krem do skóry łojotokowej ze skłonnością do zaczerwienień i podrażnień, stosowany w Łojotokowym Zapaleniu) - kosmetyki i ich recenzje w KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)

Tu masz od razu opis.Ja zaczęłam w styczniu,przed samym ślubem prawie:) I naprawdę pomogło,nie został najmniejszy ślad no i jeszcze nie mam nawrotu.Mimo to stosuje teraz raz dziennie,a na początku trzeba minimum 2xdziennie.Poprawę dosyć dużą widać już po 10dniach a całkowicie wszystko zniknęło po miesiącu ale ja miałam straszne rany od schodzącej skóry:((
aa no i jest bardzooo wydajny kremik.

Ja wstałam z bólem głowy.
Byłam w szkole zgłosić dyrektorce wczorajsze zdarzenie.Wróciłam do domu poleżeć i ogarnąć się trochę.
Rozmawiała wczoraj z mężem i postanowiłam jednak wstrzymać się od starań o dziecko.Szanse są małe a ja nie chcę się denerwować i rozregulowywać cykli.Jadę po tabletki anty w tym tygodniu.

Kobietki,potrzebuję pomocy,czy któraś z Was prowadzi firmę,ma Swoją działalność?Proszę na PW

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry