• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jos, sergi i agapa mają fasolki :))

pysia wróciła, made zniknęła ;))

mama odpoczywa od bb, @ nie ma, były dwie kreseczki a potem jedna, ale nadal trzymamy &&&&&&

W ogóle tyle się dzieje, że ja nie ogarniam :sorry2:

pok zapewne ma fajną pracę, czekamy :))

boogie ma mieszkanko :))

wiola maluje ściany i odstawia Iwę i się stara :)))

za rureczkę trzymamy:))) za zizi też :)))))

lil nie ma :( pszczółki nie ma :( nagiej palmy nie ma :((

nie wiem co jeszcze.... może sobie przypomnę ;-)

aaa - ewula ma fajnego klocka ;)))))

Pominęłam masę dziewczyn, no cóż skleroza :(

Co u Ciebie krolowo ??? :))))))))))))

Zapomniałam - nie mamy moderatora, sol odeszła, chce poświęcic czas dzieciom

libby nastraszono, że coś z maluszka serduszkiem, ale już wszystko dobrze tylko zmaga się z problemami innego typu... ma też rwę kulszową :(

a made ma problem z żyłami :(((

mlodamamusia nam rośnie :))) i już nie jest blondynką :)

balbinka jest z powrotem na bb i robi badania do ifv :)))

wisienka walczy z objawami cały czas...

gosiane miala mieć genetyczne usg :)

gumisia też pisze i się stara .. :)))

u mlodam wszystko dobrze, tylko zgaga męczy :)

mary ma też fasoleczkę :))))

Kogo pominęłam to przepraszam :) idę się położyć....

Ostatnia edycja:
reklama
kocurek no nie mogę klocka mam to mnie podsumowałaś:-D:-D
królowa to taki bożek płodności co sie wszystkie z niego zlewają ale im pokaże:-):-):-D

co tam u ciebie?

Ej...
made nie zniknęła :-p wizualizacje robi !!!!!!!!!!!!

Królowo - w związku z Twoim niebytem nie było mi dane złożyć Ci najserdeczniejszych życzeń z okazji urodzin ;))) korzystam więc z chwili i życzę Ci:
1. Dwóch kreseczek
2. Dwóch kreseczek
3. Dwóch kreseczek
i wszystkiego o czym tylko marzysz :)))))

Asionek obawiam się, że teraz będzie tylko gorzej. Dzidzia zabierze wszystkie witaminki i dopiero będą wlosy lecieć.
bleh... i znów deszcz... nie cierpię tej pogody... aż senna się zrobiłam

no wez nie strasz :(( ja wszedzie czytam , ze kobiety w ciazy maja piekne lsniace i gestsze wlosy i nie wypadaja !!!
dopiero po porodzie niby ma byc masakra :) wychodzi na to , ze klamia hehe , bo moje wlosy to jeszcze gorsze sa jak przed ciaza ...

Dziewczyny macie pozdrowienia od Mamity:)) nie ma prądu, ale z pocieszających wiadomości @ też nie ma :)

Pysia Ty masz specjalne osobne pozdrowienia:)))

no to trzymamy dalej &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jestem ...

Cały dzień w szpitalu, chyba już nie da się operacji tętniaka odwlec u taty - jutro albo pojutrze pod nóż.. żeby tylko serce po bypassach i niewydolne nerki wytrzymały...

Kamil lekko zdruzgotany po egzaminie, mówi, że duużo historii było, za dużo otwartych, trudnych pytań... zobaczymy :)... jutro w każdym razie bedzie jeszcze gorzej ;)

pysia brzucholek mam większy hehe - może pokażę na dniach ;)))

oliwka jak babcię kocham!!!! Zero cukru, tłuszczu i węglowodanów z białej mąki !!!! Poza tym jedz co chcesz :)))))) I chudnij zdrowo!!! Trochę silnej woli, no NIE ŁAM SIĘ Z TAKIEGO POWODU !!!

powodzenia dla syna na egzaminach !!!
i duzo zdrowia dla taty !!!

Nie,ze szkoły w której się uczyłam:(
Nie umiem stosować diety,już próbowałam,brak silnej woli...a przytyłam najwięcej po rzuceniu palenia...
Nie umiem też ćwiczyć,leniwa jestem i brak czasu.

Ja też robię bigosik:)

Nie cierpię firan...

Dzięki i trzymam &&&&&&&&&&& za Mamitę

Współczuję z powodu Taty:(
Nie umiem się ograniczać:(

Zostałam pilnie wezwana do szkoły,Oliwka wyszła ze świetlicy i po chwili wróciła z ''rozwaloną'' ręką.Usłyszałam dwie wersje zdarzeń od jednej Pani...
Pojechałam na chirurgie dziecięcą z nagłym wypadkiem,nie chciano mnie przyjąć bez skierowania (Oliwii lekarz przyjmuje 20km dalej),po małej aferce pozwolona nam łaskawie wejść.10 osób przed nami w tym 30% wrzeszczące,znudzone dzieci...
Po ponad godzinie Pan chirurg kazał jechać na drugi koniec miasta do szpitala na rtg bo u nich...już zamknięte.
W szpitalu odszukałam rtg,Pan od zdjęć oglądał film w tv i kazał czekać:))
Na szczęście w miarę szybko dali zdjęcia i poszłam 2 piętra wyżej na oddział chirurgii dziecięcej,Pan doktor był łaskaw bez łaski nas przyjąć,stwierdził prawdopodobne pęknięcie i kazał załadować rękę w szynę gipsową,na miejscu :)
Tak więc po kilku godzinach w końcu dotarłam do domu.

Boli mnie brzuch na @ a temperaturę miałam wysoką 37,7...No i jest 22dc...

Oliwka ty masz chyba jakis gorszy dzien :))
silna , fajna babka z ciebie palenie rzucilas a do zmiany sposobu zywienia i jakis cwiczen sie nie przekonasz ?? no co ty?? dasz rade :)
ja jestem megaaa len i najgorzej to sie przelamac , a pozniej masz satysfakcje i wogole radoche , ze cos robisz dla siebie !!
diety przeciez nie musisz robic , wystarczy zmiana zywienia troche mniej tego , wiecej tamtego i bedzie git :))

dobrze , ze z Oliwia wszystko ok !!

jestem :)

asionek : mi wlosy zaczely wypadac po porodzie, lekarz powiedzial ze szok hormonalny i ze w kilka m-cy sprawy wroca do normy. Od porodu minelo 27 m-cy i dalej wypadaja... i to w duzej ilosci... badania robilam i tez wszystko ok... wiec trudno to wytlumaczyc... az sie boje co bedzie w tej ciazy i po KOLEJNYM porodzie.... bo nie wyobrazam sobie ze moze ich wypadac JESZCZE wicej, bo bede najzwyczajniej w swiecie lysawa!

mamita: ozesz ty w morde! ty nas trzymasz w napieciu! narobila paniki a @ dalej nie ma! a ja siedze cicho nie pisze na pw, przekonana ze @ przyszla po tej jednej kresce...i zeby ci nie dolowac i nie krecic dodatkowo tematu.... och ty! :)

Kciukasy zatem ogromne i musi byc SI !!!!!! :)

oliwka : wspolczuje przezyc... a bol brzucha... moze to dzidzia? mnie tez bolalo jak na @ a juz 10 dni po terminie jestem :) to co, trzymac kciuki ? ;)

kurka ja juz sie tez tego boje , bo mam dokladnie jak ty :((( jak mi wiecej zacznie wypadac to ja chyba sie pochalastam :/ lysa bede jak nic wrrrr

Made:))) Ż E L K I się pakują do tira:)))))))))))

No,mam gorszy dzień,albo tydzień:(
Tak ogólnie jestem pechowcem chyba...
Mi też wypadają włosy na potęgę,na szczęście mam ich dużo:)))),polecam Belissę,po 2-3 tygodniach jest duża poprawa.

bedzie lepiej Oliwka :)))
a na wlosy to ja juz ci nie bede wymieniac co ja nie stosowalam , bo mi miejsca zabraknie :) w kazdym razie prawie wszystko , drogie , tanie itd. i poprawa moze o 1% byla :/// moze ...
takze ja juz kasy nie wydaje na nic ... teraz nie biore , nie wcieram itd. nic i jest tak samo czyli utwierdzilam sie w przekonaniu , ze to tylko reklama i mi nie pomaga

reklama
Tak miałam z łuszczącą się skórą przy skrzydełkach nosowych...kilka lat walczyłam,żadne leki nie pomagały,nawet te na receptę,aż w końcu znalazłam coś co mnie wyleczyło:) Zupełnym przypadkiem i bez wiary a jednak.

DOBRANOC

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry