• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
just tylko uwazaj na kosmonaute , zeby czasem ktos przypadkem w brzuch cie nie uderzyl. a tak poza ty to przyjemnosci zycze.
skonczylam jeszcze tylko posprzatac i moge brac sie za kolacje i czekac na M

reklama
Wiolu dzięki, będę uważała, wchodzimy tam trochę wcześniej, żeby zająć sobie miejsce :-)
a Ty dalej jak mróweczka??? ja zrobiłam sobie trochę odpoczynku, bo miałam już przez ostatnich kilka dni całe mnóstwo latania, więc dziś LEŃ :happy:

just tobie wolno... a ja wykorzystuje polki checi do dzialania sa... nie mam sumienia prosic M zeby zabral sie do malowania po 12 h pracy.
wlasnie spadlam z krzesla ... allllllla:-/

No tak, jak wraca z pracy, to pewnie tylko jeść na sam początek, bo jak to Polak, głodny, to zły ;-) a później można trochę po odpoczywać razem :tak: jak Ty z tego krzesła spadłaś Wiolu? :-D

Asionek apropos wypadania to ja też miałam taki czas, że mi dosyć leciały, a teraz odpukać od jakiegoś czasu jakby spokój z tym mam ;-)

u mnie to juz dlugo trwa i w zasadzie nic nie pomaga :/
no nic moze w koncu przejdzie :))

A ja dostałam zaproszenie na koncert :-) dzisiaj wieczorkiem w Sopocie, koleżanka wygrała bilety na koncert jednej z sióstr zespołu Sistars :cool2: uuuu jeah!!! Boogie lubi jazz :D :D :D
będę się ochamiać hahahahahaha

super pozazdroscic :) lubie bardzo Sistars :))) udanej zabawy !

reklama
Jestem ...

Cały dzień w szpitalu, chyba już nie da się operacji tętniaka odwlec u taty - jutro albo pojutrze pod nóż.. żeby tylko serce po bypassach i niewydolne nerki wytrzymały...

Kamil lekko zdruzgotany po egzaminie, mówi, że duużo historii było, za dużo otwartych, trudnych pytań... zobaczymy :)... jutro w każdym razie bedzie jeszcze gorzej ;)

pysia brzucholek mam większy hehe - może pokażę na dniach ;)))

oliwka jak babcię kocham!!!! Zero cukru, tłuszczu i węglowodanów z białej mąki !!!! Poza tym jedz co chcesz :)))))) I chudnij zdrowo!!! Trochę silnej woli, no NIE ŁAM SIĘ Z TAKIEGO POWODU !!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry