• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
rurka : dobry znak :)))) testuj jutro pliiiiiiiissss :)

asionek: no niestety masz racje i to ja jetsem tego nieszczesnym przykladem, bo 2 kierunkach ale nie tych z listy TOP 10... niestety nie mam zylki do przedmiotow scislych... jeszcze w PL bym miala dobra prace akurat ale nie tu... robic 2 kierunnki zeby zarobic 1400-1600 to sie noz w kieszeni otwiera...
dlatego nastawiam sie na emeryture mezowska, a nie moja bo mojej na tabletki i chleb nie starczy ;)

ps. dziewczyny zaczyna mi sie robic mdlaco... mialam tak przed i po obiedzie
i mam nadzieje, naparwde mam wielka nadzieje, ze to tylko przejsciowe i nie ma nic wspolnego z ciaza
bo fizycznie i psychicznie nie wytrzymam drugiej ciazy calorannym mdleniem, z rzyganskiem od 14 do 22-23 i do 11 dni przed porodem...........................................................
modlcie sie zeby to bylo chwilowe :)

just : brzuszek piekny aczkolwiek malutki ! i dobrze ! 8 miseiac to jest? wyglada na mniej! szybko pozbedziesz sie kg :)

Ostatnia edycja:
reklama
dzieki rurka:-)
pysia to ni byla taka ostra krew to mialo taki kolor jak pod koniec @. a za ostro:-/ - nie, tak jak zawsze bylo:-)

to moze byc owulacyjne krwawienie. nie musi sie zawsze zdarzac.

rurka - tez mysle, ze jeszcze na test kilka dni trzeba poczekac :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
rurka : ok :) to takim razie ja poporsze PW bo w piatek wyjezdzamy na wakacje i na pewno nawet jak zajrze po kilku dniach to nie odszukam posta :)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

karola co to ma znaczyć? usiądź sobie spokojnie wszytsko przemyśl bo mam wrażenie ze troche ze szybko podejmujesz takie ważne decyzje. Co do diety to zgadzam sie z dziewczynami żadne tabletki nie pomogą. Dwa głębokie wdechy i do roboty:-)

pok a jak ta oferta pracy odezwali się? nie wiem czy pisałaś juz o tym nie mogłam nadrobić.

wiola to teraz &&&&&&&&&&&&za starania

rurka senność hmmm dobry znak:-)

Wiolka a co to malujesz?
Asionek jest tak jak piszesz:-)

no to tylko pozazdroscic :))) moje marzenie :))

rurka : dobry znak :)))) testuj jutro pliiiiiiiissss :)

asionek: no niestety masz racje i to ja jetsem tego nieszczesnym przykladem, bo 2 kierunkach ale nie tych z listy TOP 10... niestety nie mam zylki do przedmiotow scislych... jeszcze w PL bym miala dobra prace akurat ale nie tu... robic 2 kierunnki zeby zarobic 1400-1600 to sie noz w kieszeni otwiera...
dlatego nastawiam sie na emeryture mezowska, a nie moja bo mojej na tabletki i chleb nie starczy ;)

ps. dziewczyny zaczyna mi sie robic mdlaco... mialam tak przed i po obiedzie
i mam nadzieje, naparwde mam wielka nadzieje, ze to tylko przejsciowe i nie ma nic wspolnego z ciaza
bo fizycznie i psychicznie nie wytrzymam drugiej ciazy calorannym mdleniem, z rzyganskiem od 14 do 22-23 i do 11 dni przed porodem...........................................................
modlcie sie zeby to bylo chwilowe :)

just : brzuszek piekny aczkolwiek malutki ! i dobrze ! 8 miseiac to jest? wyglada na mniej! szybko pozbedziesz sie kg :)

no wlasnie dlatego ja sie zastanawiam moze nad jakims kursem zawodowym pozniej ??

trzymam &&&&&&&&&&&&&& , zeby to nie byly mdlosci , a jak nawet to zeby przeszly szybko jak mi :)))

Wiola podziwiam zapal z malowaniem :) jakie kolorki ?? :)

pok dziekowac . ty nasza specjalistko
jos oby ominely cie mdlosci&&&&&&&&&&&&&&&&&
rureczko&&&&&&&&&&&&&&jeszcze raz
pysia ,asionek w salonie jest groszkowy i zolty. a w kuchni pomaranczowy i zolty:-)bardzo lubie zolty:zawstydzona/y::-p.
ewula dziekowac

wiola to ładnie ja tez mam w salonie żółty i teraz niedawno kupiłam nowe firanki zieloną i białą i moja przyjaciółka pięknie mi to upieła raem z kwiatami i jest tak wiosennie:-)

pok acha no to &&&&&&&&&&&&&&&&:-)

reklama
Jos ten mały brzuszek robi już swoje ;-) w nocy z boku na bok, to się jak taki kurczak na rożnie obracam, pac... jeden bok, potem paac! drugi :-D ale dzielnie walczymy do końca
:-D
RRurrko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

Wiolka malarz artysta ;-) kobieta pracująca żadnej pracy się nie boi ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry