Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jos :-) cześć, jak się czujesz?? wyspałaś się chociaż trochę? Kolor chyba będzie biały, może jedna ściana będzie w takim limonkowym kolorze
hahaha, ile razy słyszałam od mamy tekst: "Ucz się, no ucz się!!! Bo będziesz na bramce(ochrona) w Biedronce pracować" hahahahaha wiecie co mi mama kazała zrobić jak mój życiowy plan nie wyjdzie??? Zapisać się na kurs ochroniarski...
Cześć Balbinko :-) No plusy są, muszę na to spojrzeć z innej strony, że może jednak wszystko będzie ok, nie nastawiać się negatywnie, tylko korzystać z tego, że finansowo mnie to nie obciąży, co jest najważniejsze będzie tyle wydatków, że będę później wdzięczna, że tak się wszystko ułożyło, tylko internet muszę sobie tam założyć![]()
Dla boogie![]()
![]()
Obiecałam i się wywiązuję
))
Trochę zeszłorocznych fotek, jedno z synem, a jedno z pracy![]()
Witajcie dziewczyny. Dawno mnie nie było, mam nadzieje, ze jeszcze mnie pamietacie:-)
just : jak ja patrze ne cene uslug we francji to sie zastanawiam po jaka cholere robic studia. jakiekolwiek!
szewc : zmiana korka ( to male co wypada z obcasa) : 10 euro ! no ile pytam ile mu to czasu zajmuje???????? bo godzina sprztaania= 10, 11 euro!
hydraulik dokrecajacy kran : roznie, 100-150 euro
dalanie oleju u mechanika : 50 (ok jest w tym cena oleju, ale ile to zajmuje???? i na ile tego oleju w tym jest? 15 euro...?)
ostatnio maz uderzyl w slupek na parkingu : wyblachowanie czy jak to sie tam nazywa wgniecienia + zamalowanie kilku rys ... 1300 euro
sredni uliczny salon fryzjerski : obciecie u kobiet ( obojetnie czy krotka fryzurka, cieniowanie, czy podciecie koncowek ) : 25-35 euro
baleyage : 150-180...
nic tylko do zawodowki dzieci wysylac!!!
oliwka : hej... jej... a co siostra psoci? tylko nie mow ze sie buntuje i chce wracac do domu...?
Josephine wieczorami i owszem,ma bunty i chce wracać ale problem w jej fochach,próbuje nam robić na złość i odrabia lekcje w swój własny sposób: czy;i np wczoraj od 16.40 do 22.30 co chwile płacząc,rzucając itp. Specjalnie to wydłuża i przeciąga,nerwy pokazuje.Albo chce jechać z nami do sklepu mimo nie odrobionych lekcji,płacze,krzyczy,ja ją uspokajam i pozwalam jechać pod warunkiem,że odrobi lekcje po powrocie a ona już pod sklepem nie chce wysiąść i każe się do domu odwieźć...Ciężko jest...
Ja wiem,że to nie jej wina,że właśnie zaczyna się u niej syndrom dziecka alkoholika.Niestety trzeba to przeboleć.
Cześć Kobity.
Chciałam was tylko poinformować, że @ nie przyszła.
Hej, Pysia też byś coś wrzuciła, jakieś zdjęcie, co??
U mnie bez zmian, brzuch boli, piersi tylko przy dotyku bolą:-) więc czekamy.....
Zizi oto i brzuchol. 15t.3d.
No trzymam &&&&&&& dalej :-) co z tescikiem?
Ja od 2 dni nie do zycia jestem, takie mam migrenydzis co prawda troche lepiej bo wczoraj to jakas totalna masakra byla. Mnie nigdy tak glowa nie bolala. Wczoraj mialam usg genetyczne i to byla meczarnia wlasnie przez ta glowe. Nawet sie nie denerwowalam tak bardzo bo mi tak migrena dokuczala. Na szczescie z maluszkiem wszystko ok.
just czy ja dobrze wyczytalam ze jest mieszkanko w koncu??? :-)
pysia fajny brzuszek ;-)
hey ho
to tak jak w CH... ale pamietam tez jak uczac sie do sesji na IV roku ogladalam program o budowlancach w PL i bylo o operatorach walcow drogow - od 7 do 11 tys pln bruttowscieklam sie jak cholera
mam kumpele, ktora byla w liceum super zdolna, laska z bardzo inteligenckiej rodziny i sie przed matura zaparla, ze na studia nie idzie. Poszla w koncu na studia kosmetologii na 3 lata, zalozyla swoj zaklad kosmetyczny i zyje swietnieeh.
A kto tam jest w środku to już same wiecie
wysyłam fluidki idące prosto z wnętrza![]()
Jestem.Wyrzucili mnie ze szkoły i nawet o tym nie wiedziałam...pisma szły na adres matki...już po zawodach,muszę zaczynać wszystko od nowa a nie mam czasu.
Ogólnie jestem załamana i właśnie siedzę i ryczę.Mam wszystkiego dosyć.
Porzucam starania o dziecko i zaraz umawiam się do lekarza po receptę na tabletki na spalanie tkanki tłuszczowej,mam 10kg nadwagi z czego 7-8 na brzuchu,wczoraj się przeraziłam,nawet majty wyszczuplające mi nie pomagają...
Złapałam mega doła.
Wiolu jak Wasze starania? który to dzień cyklu?