• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
tabletki moga Ci tylko efekt jojo dac i obwisnieta skore, ktora wyglada gorzej niz tluszcz.
Zero slodyczy, pieczywa, makaronu, kilka brzuszkow wieczorem, wiecej schodow zamiast windy i juz. odchudzac sie trzeba zdrowo, bo inaczej mozna sobie nawet z hormonami namieszac.

reklama
Mam tak nieregularny i nerwowy tryb życia,że jadam w restauracjach i barach,nie mam czasu na takie rzeczy.Wiem,że to pójście na łatwiznę ale ja dla siebie innego wyjścia nie widzę.

Karolu usiądź na spokojnie, tak na zimno i się zastanów co możesz zrobić, na czym Ci zależy, przecież nie chcesz chodzić w majtach wyszczuplających, ale później nie będziesz chciała chować ciała pod warstwami ciuchów, bo będzie go trochę więcej ale nie w formie, może coś takiego jak Rolletic, albo jakieś masaże, to dla zdrowia i przywrócenia przepływu limfy w ciele, troszkę mam pojęcia na ten temat, pracowałam w salonie modelowania kobiecej sylwetki...

to jedz w barach i restauracjach salate i pij wode. zawsze jest wyjscie.
a czy wobec takich problemow jakie masz naprawde chudniecie jest teraz najwiekszym problemem? Dla mnie to takie robienie problemu z niczego - z igly widly.

helol :))))
leniwiec sie zglasza hehe

Jos :-) cześć, jak się czujesz?? wyspałaś się chociaż trochę? Kolor chyba będzie biały, może jedna ściana będzie w takim limonkowym kolorze :)

hahaha, ile razy słyszałam od mamy tekst: "Ucz się, no ucz się!!! Bo będziesz na bramce(ochrona) w Biedronce pracować" hahahahaha wiecie co mi mama kazała zrobić jak mój życiowy plan nie wyjdzie??? Zapisać się na kurs ochroniarski... :zawstydzona/y:

Cześć Balbinko :-) No plusy są, muszę na to spojrzeć z innej strony, że może jednak wszystko będzie ok, nie nastawiać się negatywnie, tylko korzystać z tego, że finansowo mnie to nie obciąży, co jest najważniejsze będzie tyle wydatków, że będę później wdzięczna, że tak się wszystko ułożyło, tylko internet muszę sobie tam założyć :tak::tak::tak:

chyba jalepiej wlasnie na bialo i jedna sciane z akcentem jakims :)
a wozki widlowe to moja droga dobra fucha teraz , praca w calej europie od reki i zarobki niezle ;))

Dla boogie :) :) :) Obiecałam i się wywiązuję :)))

Trochę zeszłorocznych fotek, jedno z synem, a jedno z pracy :)

wow Kocurek z ciebie to prawdziwy Kocurek jest :))) sliczna kobieta z kocimi oczami i przepieknymi ustami :)
z synem to ja siostra wygladasz !! super !!

Witajcie dziewczyny. Dawno mnie nie było, mam nadzieje, ze jeszcze mnie pamietacie:-)

jasne , ze pamietamy :)))

just : jak ja patrze ne cene uslug we francji to sie zastanawiam po jaka cholere robic studia. jakiekolwiek! ;)
szewc : zmiana korka ( to male co wypada z obcasa) : 10 euro ! no ile pytam ile mu to czasu zajmuje???????? bo godzina sprztaania= 10, 11 euro!

hydraulik dokrecajacy kran : roznie, 100-150 euro

dalanie oleju u mechanika : 50 (ok jest w tym cena oleju, ale ile to zajmuje???? i na ile tego oleju w tym jest? 15 euro...?)

ostatnio maz uderzyl w slupek na parkingu : wyblachowanie czy jak to sie tam nazywa wgniecienia + zamalowanie kilku rys ... 1300 euro

sredni uliczny salon fryzjerski : obciecie u kobiet ( obojetnie czy krotka fryzurka, cieniowanie, czy podciecie koncowek ) : 25-35 euro
baleyage : 150-180...

nic tylko do zawodowki dzieci wysylac!!! :)

oliwka : hej... jej... a co siostra psoci? tylko nie mow ze sie buntuje i chce wracac do domu...?

Jos to juz od dawna wiadomo , ze w tych czasach zamiast kilku fakultetow to lepiej miec zawod i praktyke w lapie :)
ceny uslog zwalaja z nog i tyle
ostatnio pan za zmiane kranu ( zwyklego dodam ) policzyl sobie 150e !!! 10 min. roboty masakra nie ?? :))

Josephine wieczorami i owszem,ma bunty i chce wracać ale problem w jej fochach,próbuje nam robić na złość i odrabia lekcje w swój własny sposób: czy;i np wczoraj od 16.40 do 22.30 co chwile płacząc,rzucając itp. Specjalnie to wydłuża i przeciąga,nerwy pokazuje.Albo chce jechać z nami do sklepu mimo nie odrobionych lekcji,płacze,krzyczy,ja ją uspokajam i pozwalam jechać pod warunkiem,że odrobi lekcje po powrocie a ona już pod sklepem nie chce wysiąść i każe się do domu odwieźć...Ciężko jest...
Ja wiem,że to nie jej wina,że właśnie zaczyna się u niej syndrom dziecka alkoholika.Niestety trzeba to przeboleć.

moze jaies spotkania z psychologiem ?? duzo pomagaja
ja z tych silniejszych mnie nic nie rusza , ale siorka chodzi na spotkania DDA ...

Cześć Kobity.

Chciałam was tylko poinformować, że @ nie przyszła.

to chyba dobrze nie ?? !! :))) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Hej, Pysia też byś coś wrzuciła, jakieś zdjęcie, co??:blink:
U mnie bez zmian, brzuch boli, piersi tylko przy dotyku bolą:-) więc czekamy.....

super objawy :)) trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!

Zizi oto i brzuchol. 15t.3d.

sliczny brzusio :)
widze troszke , ze chyba masz piene dlugie wlosy ?? i to leko falowane ?? takie jak mi sie marza :))

No trzymam &&&&&&& dalej :-) co z tescikiem?

Ja od 2 dni nie do zycia jestem, takie mam migreny :baffled: dzis co prawda troche lepiej bo wczoraj to jakas totalna masakra byla. Mnie nigdy tak glowa nie bolala. Wczoraj mialam usg genetyczne i to byla meczarnia wlasnie przez ta glowe. Nawet sie nie denerwowalam tak bardzo bo mi tak migrena dokuczala. Na szczescie z maluszkiem wszystko ok.

just czy ja dobrze wyczytalam ze jest mieszkanko w koncu??? :-)

pysia fajny brzuszek ;-)

kurcze wspolczuje bolu glowy :((
mnie tez czesto boli , ale jeszcze da sie wytrzymac
co prawda wkurzajace to jest , ale co zrobic ?

hey ho :)

to tak jak w CH... ale pamietam tez jak uczac sie do sesji na IV roku ogladalam program o budowlancach w PL i bylo o operatorach walcow drogow - od 7 do 11 tys pln brutto :) wscieklam sie jak cholera :)
mam kumpele, ktora byla w liceum super zdolna, laska z bardzo inteligenckiej rodziny i sie przed matura zaparla, ze na studia nie idzie. Poszla w koncu na studia kosmetologii na 3 lata, zalozyla swoj zaklad kosmetyczny i zyje swietnie :) eh.

moja siorka zrobila podobnie i ma taka kase , ze zyje jej sie super :)) a reszta kolezanek po super studiach stoi na kasie lub sa kelnarkami ... czasami lepiej miec technika w lapie i juz :)

A kto tam jest w środku to już same wiecie :-D

wysyłam fluidki idące prosto z wnętrza :tak:

sliczny brzusio !! i wcale nie duzy jak na 8 miesiac :))

Jestem.Wyrzucili mnie ze szkoły i nawet o tym nie wiedziałam...pisma szły na adres matki...już po zawodach,muszę zaczynać wszystko od nowa a nie mam czasu.
Ogólnie jestem załamana i właśnie siedzę i ryczę.Mam wszystkiego dosyć.
Porzucam starania o dziecko i zaraz umawiam się do lekarza po receptę na tabletki na spalanie tkanki tłuszczowej,mam 10kg nadwagi z czego 7-8 na brzuchu,wczoraj się przeraziłam,nawet majty wyszczuplające mi nie pomagają...
Złapałam mega doła.

z jakiej szkoly ? tam gdzie pracowalas ??
co do ditey popeiram dziewczyny , daruj sobie te spalacze
wiecej szkody niz porzytku
sciagnij z neta Tamilee " chce miec takie ... nogi , brzuch , posladki , ramiona " do wyboru ja plecam wszystkie
cwiczenia latwe , przyjemne , zajmuja 15 min na dzien , a efekty bajka :) do tego kremy , troche zmienic diete i bedziesz laska jak ta lala :)
dobrze bedzie glowa do gory !!!

Cześć, wróciłam dzisiaj szybciej z pracy. Taka jestem senna, że chyba się zdrzemnę, zrobię bigosik i pójdę spać :-D Wiolu jak Wasze starania? który to dzień cyklu?

hej rureczko :-) bardzo sie ciesze ze jestes spiaca&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-). u nas dzis 15dc.starania byly w 10dc,11dc,12dc,13dc , wczoraj nie bylo bo M wrocil padniety i zaraz poszedl spac.a w 12dc na papierze mialam odrobine krwi ale takiej brazowawej i nie wiem co to?
pysia czesc ciezaroweczko ty moja:-). wczoraj malowalam salon, dzis kuchnie a jutro ? kto to wie. co mi do glowy odbije:-)?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry