• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
oliwka : powodzenia z siostra zycze... jakos powoli sie ulozy wszystko :)

wisienka : hej :) faktycznie jak na PL to tez niezle ceny...

rurka : hej o mega &&&&&&&&&&&& :)
kiedy testujesz????

Hej, Pysia też byś coś wrzuciła, jakieś zdjęcie, co??:blink:
U mnie bez zmian, brzuch boli, piersi tylko przy dotyku bolą:-) więc czekamy.....

Cześć Kobity.

Chciałam was tylko poinformować, że @ nie przyszła.

No trzymam &&&&&&& dalej :-) co z tescikiem?

Ja od 2 dni nie do zycia jestem, takie mam migreny :baffled: dzis co prawda troche lepiej bo wczoraj to jakas totalna masakra byla. Mnie nigdy tak glowa nie bolala. Wczoraj mialam usg genetyczne i to byla meczarnia wlasnie przez ta glowe. Nawet sie nie denerwowalam tak bardzo bo mi tak migrena dokuczala. Na szczescie z maluszkiem wszystko ok.

just czy ja dobrze wyczytalam ze jest mieszkanko w koncu??? :-)

pysia fajny brzuszek ;-)

hey ho :)

just : jak ja patrze ne cene uslug we francji to sie zastanawiam po jaka cholere robic studia. jakiekolwiek! ;)
szewc : zmiana korka ( to male co wypada z obcasa) : 10 euro ! no ile pytam ile mu to czasu zajmuje???????? bo godzina sprztaania= 10, 11 euro!

hydraulik dokrecajacy kran : roznie, 100-150 euro

dalanie oleju u mechanika : 50 (ok jest w tym cena oleju, ale ile to zajmuje???? i na ile tego oleju w tym jest? 15 euro...?)

ostatnio maz uderzyl w slupek na parkingu : wyblachowanie czy jak to sie tam nazywa wgniecienia + zamalowanie kilku rys ... 1300 euro

sredni uliczny salon fryzjerski : obciecie u kobiet ( obojetnie czy krotka fryzurka, cieniowanie, czy podciecie koncowek ) : 25-35 euro
baleyage : 150-180...

nic tylko do zawodowki dzieci wysylac!!! :)

oliwka : hej... jej... a co siostra psoci? tylko nie mow ze sie buntuje i chce wracac do domu...?

to tak jak w CH... ale pamietam tez jak uczac sie do sesji na IV roku ogladalam program o budowlancach w PL i bylo o operatorach walcow drogow - od 7 do 11 tys pln brutto :) wscieklam sie jak cholera :)
mam kumpele, ktora byla w liceum super zdolna, laska z bardzo inteligenckiej rodziny i sie przed matura zaparla, ze na studia nie idzie. Poszla w koncu na studia kosmetologii na 3 lata, zalozyla swoj zaklad kosmetyczny i zyje swietnie :) eh.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry