just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
głaszczę głaszczę
chudzina??? Poczku ja już mam 75 kg na wadze, ale z drugiej strony, to ósmy miesiąc...
chudzina??? Poczku ja już mam 75 kg na wadze, ale z drugiej strony, to ósmy miesiąc...Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
chudzina??? Poczku ja już mam 75 kg na wadze, ale z drugiej strony, to ósmy miesiąc...
masz rację, będzie tyle latania przy Maluchu, że ta dyszka szybko spadnie, biorąc pod uwagę ciężar Dzicka, wód płodowych, i wszystkich gadżetów, które swój udział w brzuchu mają, to będzie tego mniej :-) zresztą ja musiałabym zrobić zdjęcie w pełnej krasie, żebyście mogły zobaczyć ;-) zresztą cycuchy też swoje ważą, a u mnie dostatek tego towaru 
Jeszcze te pakowanie, właśnie się okaże w czym chodzę, tzn w jakich ciuchach, co mogłoby spokojnie moją szafę opuścić, jakie pierdoły człowiek jest w stanie przynieś do domu, bo może się jeszcze przydadzą...
słabo to widzę...