• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
boogie - tyle bedziesz miala za miesiac roboty, ze zrzucisz szybciej niz myslisz :) z reszta! czym jest troche tluszczyku na boczkach wobec slicznego bobaska! gdyby to mialo w czyms pomoc to ja bym mogla przytyc od razu! :)

Pok :tak: masz rację, będzie tyle latania przy Maluchu, że ta dyszka szybko spadnie, biorąc pod uwagę ciężar Dzicka, wód płodowych, i wszystkich gadżetów, które swój udział w brzuchu mają, to będzie tego mniej :-) zresztą ja musiałabym zrobić zdjęcie w pełnej krasie, żebyście mogły zobaczyć ;-) zresztą cycuchy też swoje ważą, a u mnie dostatek tego towaru :-D

no jestem, jestem ;-) odkurzałam, moja kolej sprzątania w tym tygodniu, a ja mam meeeega leniucha... :szok: Jeszcze te pakowanie, właśnie się okaże w czym chodzę, tzn w jakich ciuchach, co mogłoby spokojnie moją szafę opuścić, jakie pierdoły człowiek jest w stanie przynieś do domu, bo może się jeszcze przydadzą...:baffled: słabo to widzę...

Jestem.Wyrzucili mnie ze szkoły i nawet o tym nie wiedziałam...pisma szły na adres matki...już po zawodach,muszę zaczynać wszystko od nowa a nie mam czasu.
Ogólnie jestem załamana i właśnie siedzę i ryczę.Mam wszystkiego dosyć.
Porzucam starania o dziecko i zaraz umawiam się do lekarza po receptę na tabletki na spalanie tkanki tłuszczowej,mam 10kg nadwagi z czego 7-8 na brzuchu,wczoraj się przeraziłam,nawet majty wyszczuplające mi nie pomagają...
Złapałam mega doła.

Karola może jeszcze coś da się zrobić??? Tabletki na spalanie tkanki tłuszczowej?? Hej, samo się nie zrobi, trzeba trochę treningu do tego dołożyć... Może bardziej regularne odżywianie i nie koniecznie czekoladowe lizaki ;-)
Słońce głowa do góry, to ciężki okres dla Ciebie, dla waszej rodziny, musisz na spokojnie i powoli wszystko ułożyć, tylko sama wiesz co mówił psycholog, musicie wierzyć, że to co robicie ma sens, a ma wielki!!!

reklama
Muszą być tabletki bo nie mam czasu na ćwiczenia i dietę...
Wiem,że to ciężki okres ale nie daję rady.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry