• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a u mnie nadal starania niestety myślę ze w czerwcu spróbujemy z CLO mamy w wtedy większe szanse;)
poza tym praca praca praca i dużo seksu ;-) bo nigdy nie wiadomo

reklama
laski - cyz moglybyscie wejsc na te strone przy mojej sygnaturze i zasugerowac jakie jeszcze staraczkowe tematy powinny sie tam znalezc i co jeszcze powinnam dopisac do tego, co juz tam jest?

dzięki ewula! to jak cos Ci rzyjdzie do glowy co jest zle, jakies bledy, o czym powinno byc wiecej, czego w ogole nie ma - pisz pisz pisz! :)

Zizi a może to na fasolkę?? :)))
pok jaka tam chudzinko... chudzinką bylam parę miesięcy temu... teraz już jestem okrąglutka jak pączuś :-D wcześniej kości się przebijaly, a teraz już nie :-D
ewula no to trzymam kciukasy &&&&&&& żeby się w końcu udało:tak::tak::tak:

Bardzo bym chciała aby to było na fasolkę.
Zmęczona już jestem pracą i bym na zwolnienie sobie poszła.
Jeszcze trochę i wszystko się wyjaśni;-)

pok może o badaniach coś np. kiedy robić hormony kiedy usg ocena owulacji co jest hsg i takie tam. I może jeszcze o farmakologicznych wspomaganiach np. ten nasz progesteron i clo i jakie to może mieć skutki uboczne ;-)

ewula - dzięki za sugestie! o hsg juz zaczelam pisac. Niedlugo bedzie na stronie. z hormonami musze jeszcze troche poczytac, zeby czegos nie palnac. Z takimi juz bardzo medycznymi sprawami problem jest taki, ze z tego, co widze lekarze roznie do tego podchodza. Np. teraz sie dowiaduje na innym wtaku, ze laska bedzie miala hsg pod 20 minutowa narkoza a ja mam doswiadczenie szwajcarskie - tu sie pelnego znieczulenia unika jak ognia. Myslalam, zeby mojego gina podpytac o rozne rzeczy. Zobaczymy :)
Dzięki!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry