• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
just : jak ja patrze ne cene uslug we francji to sie zastanawiam po jaka cholere robic studia. jakiekolwiek! ;)
szewc : zmiana korka ( to male co wypada z obcasa) : 10 euro ! no ile pytam ile mu to czasu zajmuje???????? bo godzina sprztaania= 10, 11 euro!

hydraulik dokrecajacy kran : roznie, 100-150 euro

dalanie oleju u mechanika : 50 (ok jest w tym cena oleju, ale ile to zajmuje???? i na ile tego oleju w tym jest? 15 euro...?)

ostatnio maz uderzyl w slupek na parkingu : wyblachowanie czy jak to sie tam nazywa wgniecienia + zamalowanie kilku rys ... 1300 euro

sredni uliczny salon fryzjerski : obciecie u kobiet ( obojetnie czy krotka fryzurka, cieniowanie, czy podciecie koncowek ) : 25-35 euro
baleyage : 150-180...

nic tylko do zawodowki dzieci wysylac!!! :)

oliwka : hej... jej... a co siostra psoci? tylko nie mow ze sie buntuje i chce wracac do domu...?

reklama
Josephine wieczorami i owszem,ma bunty i chce wracać ale problem w jej fochach,próbuje nam robić na złość i odrabia lekcje w swój własny sposób: czy;i np wczoraj od 16.40 do 22.30 co chwile płacząc,rzucając itp. Specjalnie to wydłuża i przeciąga,nerwy pokazuje.Albo chce jechać z nami do sklepu mimo nie odrobionych lekcji,płacze,krzyczy,ja ją uspokajam i pozwalam jechać pod warunkiem,że odrobi lekcje po powrocie a ona już pod sklepem nie chce wysiąść i każe się do domu odwieźć...Ciężko jest...
Ja wiem,że to nie jej wina,że właśnie zaczyna się u niej syndrom dziecka alkoholika.Niestety trzeba to przeboleć.

hej kobietki-witam się chwilowo-mój smyk właśnie wcina Danio i ogląda bajki więc mam chwilkę czasu, u nas pogoda się poprawiła więc większość czasu siedzimy na dworku

są może jakieś wieści, bo nie wiem czy uda mi się nadrobić wszystko;)?
aha i fluidkuje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Just na egzaminach. Jejku jak ja mu współczuję. Niby twierdził, ze "spoko" a stoperan poszedł w ruch. I pojechał godzinę wcześniej cobysię nie spóźnić. A jak tam u ciebie, bo coraz bliżej.......
Balbinka witaj wózkowy:-DKochana jak gdzieś zatrudniają gdzie trzeba wózek obsługiwac to często fundują kurs. Mój kuzyn w Leroyu tak miał
oliwakakarolina dzieki. I trzymaj się kobietko. Przykro mi, ze zycie ładuje cie łopata po doopie
Jos witaj jak tam samopoczucie. U nas z cenami jest podobnie z tego co wiem to wymiana korka 22 zł, fryzjer od 70 strzyżenie do 280 z farbowaniem czy pasemkami a wymiana oleju 30 zł plus koszt oleju. Tyle, ze nie zarabia się kroci bo ta kase biorą właściciele zakładów a szefc czy mechanik wezmą 1500 i tyle. Wepchnąc się na rynek to masakra. Wszyscy załatwiają takie rzeczy w centrach handlowych albo większych zakładach a tam wynajęcie boksu to 10 000 zł miesięcznie. U nas to się opłaca być spawaczem, dźwigowym, ślusarzem ale ze stazem

Balbinko wszystko pójdzie po Waszej myśli za co oczywiście trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&, ale tak dal samej siebie, zastanów się, przyjemnie było by zdobywać znów wiedzę i odświeżyć to co w głowie już jest :tak: ja tylko wyrażam swoje zdanie moja droga ;-)

Karolu rozumiem i wiem, że najważniejsze to rodzina i jak się ułoży, to odwiedzisz mnie na pewno ;-) Daj troszkę kawy, bo ciężko mi się z łóżka ruszyć

Jos muszę nad tym pomyśleć, u nas coraz mniej ludzi chodzi do technikum, czy szkoły zawodowej, wszyscy pchają się na studia, a studia są teraz mniej warte niż matura naszych rodziców... :szok:

Karola szykuj dla mnie tego widłowca :-D:-D:-D Jak Maluch podrośnie wskakuję do Słupska na nauki :tak::tak::tak:

Wisienko siostra też dziś pisze i napisał rano: "Trzymaj kciuki" :-D czyli też ma stracha

Cześć Paulinko :-)

Ostatnia edycja:
Paulina, Oliwka, Rurka - witajcie kobietki :-)

Rurka, nie przyszła @ bo ja cały czas zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak::-)
Oliwka, cholewcia ciężko jest i nie umiem Ci pomóc :-( A co na to psycholog? Może on coś zaradzi? Ciężka sprawa :-(
Wisieńka, no ja wózkowym to chciałam być, jak kierowcą ciężarówki ;-) może kiedyś zrobię sobie ta przyjemność :-D
Just, pewnie, że byłoby fajnie. Przy okazji dowiem się co i jak. Jak na 4 rok udałoby mi się wskoczyć to się skuszę, no chyba że zafasolkuję wcześniej... Ale to jest jakiś pomysł - gdyby się nie udało z IVF to pocieszam się na studiach ;-)

Cześć RRRuurrko :-) kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Balbinko kierowcą wózkowca, to będę całkiem niedługo i licencji nie trzeba na ten wózek zdawać :-D a ja trzymam kciuki, żeby Wam się udało &&&&&&& :tak:

Wisienko, no niedługo się rozwiążemy, ale niech sobie jeszcze tam posiedzi trochę Dzicko, niech się nie śpieszy, musimy się przeprowadzić teraz :tak: jutro mam usg, mam nadzieję, że jest wszystko ok, że na tym usg echokardiografem będzie wszystko dobrze i robimy to tylko kontrolnie... Nie chce myśleć inaczej, w sumie czasu na wolne myślenie, to ja nie mam, chyba, że w nocy jak mam bezsenność...

reklama
Just-trzymam kciuki za usg jutrzejsze-chociaż podejrzewam że maluch będzie silny i zdrowy po mamusi-a ja mykam ogarnąć kuchnie z synem i ugotować zupkę a potem na dwórek-pranko wieszać-miłego dzionka

Mamo-wróć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry