Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a dla taty duuuuuużo zdrowia!
i mi się pozmieniało... Kocham biologię i chemię, to moje ulubione przedmioty, ale w trakcie studiów zapragnęłam być inżynierem ;-) właśnie sobie ostatnio tak myślałam, czy byłoby realne dokończyć zootechnikę... ale pewnie program się zmienił i jest już pozamiatane ;-)
może jeszcze nie jest tak za późno, zastanów się, czy kiedyś za kilkadziesiąt lat nie powiesz sobie, że żałujesz, że nie spróbowałaś... Jeśli nie uda się po pierwszym semestrze, to możesz zawsze to zostawić, poczytałam sobie właśnie artykuł w Newsweeku o tych uczelniach i kierunkach i tak sobie myślę, że ten kurs wózka widłowego, to wcale głupi pomysł nie jest...
Zobaczymy jak przebiegnie sprawa z IVF, bo to jest dla nas priorytet. Jenyyyyyyyyyy tam by byli ludzie 20-21 lat a ja stara baba 30 lat na karku
no nie wiem, nie wiem, nie wiem.........
całkiem nieźle się zarabia na takim stanowisku pracy i ja myślę, że miałabym radochę wielką tylko ciekawe jak długo ;-)
PopieramJust moze bedzie dobrze ?? czasami na pierwszy rzut oka wydaje sie fatalnie , a pozniej jest oki))
kolor hmmm ja lubie naturalne , cos jak bez , szrosc wpadajaca w fiolet , delikatne fiolety , lila , kawa z mlekiem
no to moje klimaty![]()
Też superJust - dowiedz sie czy na razie mozesz wziac do mieszkanie na pół roku i pomaluj na białonajmniej ryzykownie, ze sie znudzi. Poza tym bardziej pojechac z kolorami mozna jak jest wiecej pomieszczen i przestrzen. Chyba, ze np jedna sciane na jakis kolorek
sciskam mocno!
Dla boogie![]()
![]()
Obiecałam i się wywiązuję
))
Trochę zeszłorocznych fotek, jedno z synem, a jedno z pracy![]()
Koccurrrr..... ty masz boskie usta i oczyusta masz takie peeeełne, mniam mniam!
i oczy wieeelkie
Dziękować za miłe doznania estetyczne ;-) i jesteś chudzik
Właśnie nad takim mobilnym pomyślałam, nie ma co się pakować w jakieś umowy z UPC, czy innym gromem... Chylę czółko przed absolwentką takiego kierunku, to mało spotykane u kobiet, chyba, że w Waszej części Polski więcej kobiet ten kierunek kończy
A dzisiaj Kosmonauta ma swoje święto50 lat w przestrzeni kosmicznej - Czasopisma - Onet.pl Portal wiedzy
![]()
My robimy kursy z wózka,nawet 30min temu kupiliśmy nowiutkiBalbinko czemu by nie spróbować??? Przecież to jest to co lubisz, pracujesz ze zwierzakami, a teraz mogłabyś to zrobić dla siebie samej, dla przyjemnościmoże jeszcze nie jest tak za późno, zastanów się, czy kiedyś za kilkadziesiąt lat nie powiesz sobie, że żałujesz, że nie spróbowałaś... Jeśli nie uda się po pierwszym semestrze, to możesz zawsze to zostawić, poczytałam sobie właśnie artykuł w Newsweeku o tych uczelniach i kierunkach i tak sobie myślę, że ten kurs wózka widłowego, to wcale głupi pomysł nie jest...
![]()
Witajcie dziewczyny. Dawno mnie nie było, mam nadzieje, ze jeszcze mnie pamietacie:-)