• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
boogie u mnie OK ;)) Kamil własnie wyszedł do szkoły a ja mam nerwa o egzamin :)... a propos kolorków to ja myślę podobnie jak asionek i pok - jasne, naturalne albo biały :)))) zawsze jasne kolorki powiększają przestrzeń :)) A jak Ty się czujesz słoneczko??

Hej mlodamamusia trzymaj się na praktykach!

Ostatnia edycja:
mamausia HEJ :)

Kocurrku noc przespana, ja też czekam na wieści od siostry, też wyruszyła na ten egzamin :tak: kazała wczoraj zaciskać kciuki, mama mówiła, że ostatnimi czasy trochę siedziała nad testami, coś robiła, ale się okaże w praniu :tak:
A w temacie koloru, to chyba polecę białym i tylko jedna ściana będzie w kolorze...

Info od siostry: Trzymaj za mnie mocno kciuki :-) hahahaha Młoda ma chyba lekkiego stracha :-D

Ostatnia edycja:
hej

just : fajnie, ze sie wyspalas :) a co do kolorkow to ja tez wole jasne "przestrzenne"

just, kocurek ... jeja juz zapomnialam co to sa szkolne stresty i wlasnie mi to przypomnialyscie hahahhaa
tylko o wlasne dziecko to pewnie beda 10 razy wieksze niz o siebie... "ucz sie leeeeeeennnniu bo bedziesz ulice zaaaaaaaamiataaaaaal!!!!!" :)

Witam się i ja :-)
Just, ogromne gratki za Twoje gniazdko :-D Domyślam się, że babowy współlokator może zamącić teraz w głowie, ale czasami takie sytuacje potrafią pozytywnie zaskakiwać :tak: Mimo to, ja tak samo podchodzę do sprawy jak Kocurek - im mniej spoufalania tym lepiej :tak: A mieszkając tam, możesz cały czas, ale już na luzie rozglądać się za czymś innym, na wyłączność i tak jak sugerowały dziewczyny - umowa np. na pół roku a jak coś teraz znajdziesz ciekawszego to rezerwuj za pół roku ;-) oczywiście wszystko na piśmie :-D
Ale +++++++ jakie napisałaś, bardzo mi się podobają :tak:

U mnie jeszcze słoneczko za oknem, ale ma dzisiaj padać, także planuję jakieś domowe prace, a może siądę w końcu nad projektem i go dokończę :confused:
Miłego dnia dziewczynki

Jos :-) cześć, jak się czujesz?? wyspałaś się chociaż trochę? Kolor chyba będzie biały, może jedna ściana będzie w takim limonkowym kolorze :)

hahaha, ile razy słyszałam od mamy tekst: "Ucz się, no ucz się!!! Bo będziesz na bramce(ochrona) w Biedronce pracować" hahahahaha wiecie co mi mama kazała zrobić jak mój życiowy plan nie wyjdzie??? Zapisać się na kurs ochroniarski... :zawstydzona/y:

Cześć Balbinko :-) No plusy są, muszę na to spojrzeć z innej strony, że może jednak wszystko będzie ok, nie nastawiać się negatywnie, tylko korzystać z tego, że finansowo mnie to nie obciąży, co jest najważniejsze będzie tyle wydatków, że będę później wdzięczna, że tak się wszystko ułożyło, tylko internet muszę sobie tam założyć :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
just : wyspalam sie w miare, od ok. 12 do 4, siku i pewnie gdzies od ok. 4h30 bo szybko zasnelam do 7h20 :)
wiec luuuz jakbym tak miala codziennie to juz byloby super :)

nie wyobrazam sobie ciebie w roli bramkarza hahhaha :)

balbinka : hej :) a co za projekt masz do skonczenia? :) jak pieski?

ide sie powoli szykowac no i poldusinskiego do zlobka... juz 8h15.... aaaaaaaaaa....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry