• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No skoro tak mówisz... Może sprawy ułożą się całkiem dobrze, spacerkiem jakieś 15 minut nad morze i piekarnia w pobliżu, dwie koleżanki mieszkają w okolicy

reklama
15 minut do morza ????? Fantastycznie.... :) To najważniejsze dobrze sobie z tą kobietą ułożyć relacje - zasada im mniej tym lepiej jest dość skuteczna - mniej rozmów, mniej pomocy, mniej obecności w kuchni w tym samym czasie ;))))) Ja podejrzewam, że Ty wulkan nie człowiek jesteś i to bardzo kontaktowy... ale doradzam duuużą wstrzemięźliwość w zwierzaniu wszelakim i pogaduszkach....

Wybacz... ja z natury jestem dość zdystansowana do ludzi :)..... i na dobre mi to wychodzi ;)))

Śpij dziś spokojnie boogie buziaki - jest dobrze :*

papa wszystkim, ja juz nie daję rady nic a nic ....

Ostatnia edycja:
właśnie nie zamierzam się tam z kobietą w relacje koleżeńskie wchodzić, dziwna ta kobieta, wręcz powiedziałabym, baba nie kobieta, taka trochę prostacka, wczoraj juz miałam obejrzeć te mieszkanie, to nie chciała nas wpuścić, a dzisiaj przeprosiła... :szok:

juuuuuuuuuust : super!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!! i te 15min od morza!!!! super!
ale sie ciesze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))
dopiero odwswiezylam stronke i przeczytalam
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :) ale sie ciesze!!!!!

Jos :) wieeeeelki problem z głowy i mam już klucz :)

tata w tygodniu może już malować, tylko muszę kupić farby :) pokój słoneczny zastanawiam się nad kolorem, może jakaś podpowiedź??? :tak:

Ostatnia edycja:
właśnie nie zamierzam się tam z kobietą w relacje koleżeńskie wchodzić, dziwna ta kobieta, wręcz powiedziałabym, baba nie kobieta, taka trochę prostacka, wczoraj juz miałam obejrzeć te mieszkanie, to nie chciała nas wpuścić, a dzisiaj przeprosiła... :szok:

Just moze bedzie dobrze ?? czasami na pierwszy rzut oka wydaje sie fatalnie , a pozniej jest oki :)))
kolor hmmm ja lubie naturalne , cos jak bez , szrosc wpadajaca w fiolet , delikatne fiolety , lila , kawa z mlekiem
no to moje klimaty :)

Just - dowiedz sie czy na razie mozesz wziac do mieszkanie na pół roku i pomaluj na biało :) najmniej ryzykownie, ze sie znudzi. Poza tym bardziej pojechac z kolorami mozna jak jest wiecej pomieszczen i przestrzen. Chyba, ze np jedna sciane na jakis kolorek :)
sciskam mocno!

Jestem ;-)

ograłam i tate i siostre w piłkarzyki :-D ;-)

dzisiaj nie farbowałam i nawet farby nie zakupiłam , ale jutro po praktyce no tak niestety wraca juz od jutra szara rzeczywistość :-( i praktyka :-( Zakupie farbe jutro po praktyce ;-) bo przy okazji po proszek pojedziemy z K... za 9kg proszu 30 zł normalnie :-D

JUST gratki mieszkanka ;* ;-)

Uciekam spac bo wszystko mnie boli jakoś :-(

Karaluchy ciotki ! ( ;
:-);-):-);-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć