• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocurek ja to bede chyba jak kula wielka jak tak dalej pojdzie :)) normalnie smaka mam na wszystko !!

Pok ja sie do Tapas zrazilam tutaj :/ kilka razy jadlam i w zasadzie to nic ciekawego :)
a nojagorsze to bylo ze swierzych ryb i innego robactwa :(( tego to juz nigdy nie tkne hehe

Kocurek wspólczuję utraty jabłka ;-) :-P hihihi
Asionek a jak tam Twoje spanie? No i już wiesz jak z tygodniami u CIebie?

roznie bywa , ale za dobrze to ja nie spie :/ wlasnie wstalam z drzemki .. jak sie w nocy nie spi to pozniej nadrabiam , bo sil nie mam dotrzymac do nocy

Asionek no pamiętam, że kiepsko spałaś, dlatemu pyta, czy się poprawiło cosik.
Kocurek walcz walcz, szkoda jabłuszka ;-)

ja chyba kaszkę sobie znaczy nam zrobię ;-)

Kocurek ja to bede chyba jak kula wielka jak tak dalej pojdzie :)) normalnie smaka mam na wszystko !!

Pok ja sie do Tapas zrazilam tutaj :/ kilka razy jadlam i w zasadzie to nic ciekawego :)
a nojagorsze to bylo ze swierzych ryb i innego robactwa :(( tego to juz nigdy nie tkne hehe

roznie bywa , ale za dobrze to ja nie spie :/ wlasnie wstalam z drzemki .. jak sie w nocy nie spi to pozniej nadrabiam , bo sil nie mam dotrzymac do nocy

ojej!!! ja kocham tapas! sa dwa r odzaje tapas - prawdziwe hiszpanskie tapas i tapas jako przekaski niekoniecznie hiszpanskie. ale sa takie male pulpeciki np z zimniakow i czegos hiszpankie - mniam! sery! oliwki! rozne szynki i kielbasy! tortilla hiszpanska! mniam mniam mniam!
a tu gdzie idziemy sa raczej tapas w rozumieniu przekasek roznego rodzaju, bo tapas to przeciez po prostu przekaski :)

pysia może zgłosimy ofertę do buchmachera ;)))))) brzuchol odpicuję, będzie galant to pokażę :-D

mlodam no walczę jak lew ;-)

oj asionek ja bym chciała poczuc głód albo apetyt, ale czuję się taka.... PEŁNA haha :sorry2:

Ostatnia edycja:
no właśnie zizi a ja na znak protestu wyhaftuję klawiaturę - ostrzegam!!!

pok no błagam.. !! chociaż Ty miej litość :blink:

Ostatnia edycja:
Pok no niestety ja kiedys tez uwielbialam , a teraz sie zrazilam jak zjadlam kilka razy we Fr :))

Mlodam kaszka ?? :)) ehh ja juz nawet nie mysle o jedzeniu hehe

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry