• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Myślałam, że @, bo 3 godziny temu miałam na papierze bladą nawet nie różową a różowieńką smugę, teraz byłam zobaczyć, a tam nic. U mnie jak się @ zaczyna to od razu leci mocno. A do końca fl mam jeszcze 7 dni. Co to jest ? :-(

moze byc implantacja, moze byc opozniona owulacja (bo tego, co pamietam nie uzywasz testow owu i nie mierzysz temp, wiec teoretycznie moglo sie przesunac). Szczerze mowiac duzo wieksza szansa, ze to implantacja a nie przesunieta owulacja (chyba, ze Ci sie takie opoznione zdarzały). Trzymam kciuki, zeby sie dobrze mikroskopijna dzidzia wczepila w endo i czekamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

boogie pewnie zaraz bedzie :) tez trzymam kciukasy!

rurka : kciuki!
asionek : pewnie, ze tak... okaze sie w praniu :) moze akurat traficie na fajna szkole i panie :)

wiecie co mialam zmula i sobie obejrzalam video z porodu... na you tube
i juz mi mul przeszedl tak mi sie cieplo zrobilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahahahahhahahaha

mlodam : hej, jak sie czujesz????

no mam nadzieje :)

kurcze ja chyba dziwna jestem , ale na mnie nie robia wrazenia filmiki na yutube ... nie czuje strachu , obrzydzenia czy czegos innego
jedyne co to ogladam te filmiki , bo ogormnie sie wzruszam jak widzie takie dzieciatko male i lzy szczescia u swierzo upieczonej mamusi :)))

jos ale to już prawie 20.00 :szok: mnie już mdli na całego ale od kompa się nie ruszam póki boogi nie wróci :-D

ty masz mdlosci na wieczor , a ja mega apetyt ...

Balbinka jasne , ze tak napewno w nastepnym roku bedziecie rodzicami :) !!!!

asionek ja zjadłam jabłko (bez niestrawnej obecnie skórki), bo z jedzenia to właściwie tylko świeże i surowe mnie pociąga.. no i może jajecznica i mleko :) ale coś czuję, że moje przepyszne jabłko zaraz pójdzie na straty :(((

juuuuuuuuuuuusssssssssssttttttt
whherrrrrrrrrrrrreeeeeeee aaaaaaaaarrrreeeeeeeeee yooouuuuuuuu??? :-)

pok : co tam pichcisz dobrego na kolacje ?

dzis mam urlop :) przed naszymi oknami otwarto dzis nowa knajpke. W lunch maja posilki rozne a wieczorem tapas, wino i drinki - idziemy na tapas :)

hej pok jak dzień?? Kiedy będziesz coś wiedziała w sprawie pracy? :)))

kij wie :) moze to trwac nawet miesiac lub dluzej. Nastawiam sie na po swietach.

boogie bedzie lada chwila z dobrymi wiesciami :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry