• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kocur : a ja po raz pierwszy sie skusilam... i ostatni hehehehe
mimo ze przezylam juz porod SN
o dziwo wole go przezywac lezac i nie widzac niz ogladac - nawet jesli nie moj :)

hahahahahhahahahaa

mlodamamusia tak tak : jets tego full na you tube
ale nie polecam tak naparwde :)

mlodam :kciuki za wizyte 20 zatem :))))))))))))))))))))))))))))))))))

reklama
Jos no własnie tak mnie podkusiło i zajrzałam na you tube :-) pierwszy i ostatni raz he :-)
Kocurku to zostane przy palonej kawie :-)
Mlodam &&&&&& za 20tego ;-)

jos a mnie wciągnęło ;((( bo nie mogłam uwierzyć JAK TO JEST W OGÓLE MOŻLIWE, bo że JEST możliwe to sama sprawdziłam - też SN i bez znieczulenia :).... Ale już nie oglądam - nie mogę, tak mi serce wali jak po bombie kofeinowej ;)))))))))))))))

mlodam a gdzie TY ??? :))))))) napisz coś więcej bom ciekawa co u koleżanki :)))))))))))))

Kocurek ja u mamy :-) K w pracy (za granicą) wraca w pt/sob. Odpoczywam sobie, z piesem na spacerki chodzę i takie tam zwykłe robotki. A Tobie się nie nudzi w domu? bo mnie nieeeee :-)

mlodam yyyyyy NIEEEE !!! :-D:-D na całe szczęście ktoś jest juz w zastępstwie za mnie :)))))

mlodamamusia no pokażę pokażę, tylko domek niewyjściowy - może jakiś balsamik brązujący jeszcze nałożę ;)))))

reklama
Kocurek o proszę, to tego nie słyszałam, ciekawe czy za 2 koleżankę też szukali, czy rozdzielili na pozostałych ;-) na którego Ty masz dokładnie termin? 3 prawie w jednym czasie, no się posypało ;-) hihihi

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry