• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
rurka : moze to implantacja? mnie tez przez kilka dni na samym poczatku brzuch jak na @ bolal !
zrob moze test za 2 dni jak @ nie przyjdzie?
5 dni przed jak czuly to juz wyjdzie

ale wiesz co... mam dobre przeczucie
nawet na plamienie przed @ to za wczesnie.. tym bardziej jesli piszesz ze nie zdarzaly ci sie plamienia przed czy po @...
mysle ze to faktycznie implantacja :)

Balbinka, jak ktoś ze starszych się zapyta kiedy Wasza kolej na Malucha, bo wszyscy wkoło mają, to odpowiedz takiej wścibskiej babie, że wkoło jej roczniki umierają, więc kiedy jej pora;-):-p
powinni dać spokój:-D:-D

buahahahahahahahhahaha :-D:-D:-D:-D:-D:-D to mi humora poprawiłaś :-D:-D:-D:-D
Przypomniało mi się, jak mieszkałam we Wrocławiu i jak mi jakaś starsza pani mówiła, że mój pies zjada ludzi :nerd: to ja zawsze na takie zaczepki odpowiadałam, że mój pies starego mięsa nie rusza ;-)

Balbinka takie teksty ?? :szok: przegiecie na calej lini to chyba za malo powiedziane ... wspolczuje wam bardzo
kuzwa ludzie sa beznadziejni jednak :/
jak tak mozna :((

A no takie teksty, niestety... Ale tak jak już mówiłam, postanowiliśmy z eMkiem, że w przyszłym roku zostaniemy rodzicami :tak:;-)

Witam wszystkie babeczki niewitane i ja dzisiaj już się raczej pożegnam. Mężuś w domku, ja wymęczona pracami ogrodowymi i jeszcze się dowiedziałam, że M w środę jedzie do Niemiec na 3 dni i zostaję sama w domu :-(

Rurka, mi to tez podchodzi pod implantację :tak: Jeśli wcześniej u Ciebie takich objawów nie było, to zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& u mnie czasami tak jest, że na dzień przed @ mam taki różowawy śluz, ale ............ myślę pozytywnie więc pewnie dzidzia się teraz wgryza ;-)

Ostatnia edycja:
Asionek tak sobie myslę ,ze powinnam ja Ciebie i Ty mnie kojarzyć, bo nawet stąd Cię kojarzę :-p
mamusia eeee tam do imion jeszcze troszkę pozostalo, nie mam typów poki co :)
Kocurek może to kiedyś w końcu u Ciebie minie co? ;p

no moze i tak :) skoro pisalas na pazdzirniowkach to napewno sie znamy :)

asionek : no to zycze ci zeby dzieci trafily do dobrej szkoly gdzie pani ma pojecie o pedagogice i nie wolaja rodzicow na rozmowe bo w dzieku w wieku 4 lat dziecko kolorujac... wyjezdza za linie :)
(przyklad kolegi z pracy meza)

a co myslisz o tym ze od 3 lat, od samiusiego pocztaku narzuca sie oceny i wspolzawodnictwo? bo ja tego wyscigu tutaj mam po dziurki...
ze juz nie wspomne dla smiechu o obowiazkowej maturze z W-Fu :)

mnie ten system po prostu przeraza
znam oczywiscie osoby ktre twierdza ze jest super, a francuska generacja lat 50-60 ze najlepszy ;) tak jak wszystko co francuskie ;)
ale na codzien raczej spotykam sie ze zlymi opiniami, nie tylko mam ale i osob ktore pracuja w edukacji... duzo rzeczy niestety powinno byc zmienionych ale pewnie doo tego nie dojdzie... niestety...
aha i co jeszcze zauwazylam (mowie o moich znajomych i moich doswiadczeniach) to osoby ktore uwazaja ze szkola jest ok, to czesto takie, ktre doswiadczyly jednak tylko jednego systemu szkolnictwa i nie maja porownania...

nie wiem Jos
kazdy mowi co innego i ze swojego punktu widzenia :) jak ze wszystkim i wszedzie
okaze sie w praniu jak to bedzie :)
licze na to , ze jednak okaze sie ok w miare :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry