rruurrkkaa
Mama Misiatków
Kocurek też tak pomyślałam, bo mnie na @ boli brzuch,a tu nic.
Jos wg ostatniego cyklu za 7 dni. Myślę, że nie wyjdzie jeszcze teścior
Jos wg ostatniego cyklu za 7 dni. Myślę, że nie wyjdzie jeszcze teścior
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Balbinka, jak ktoś ze starszych się zapyta kiedy Wasza kolej na Malucha, bo wszyscy wkoło mają, to odpowiedz takiej wścibskiej babie, że wkoło jej roczniki umierają, więc kiedy jej pora;-)
powinni dać spokój![]()

to mi humora poprawiłaś 

to ja zawsze na takie zaczepki odpowiadałam, że mój pies starego mięsa nie rusza ;-)Balbinka takie teksty ??przegiecie na calej lini to chyba za malo powiedziane ... wspolczuje wam bardzo
kuzwa ludzie sa beznadziejni jednak :/
jak tak mozna(
;-)
Jeśli wcześniej u Ciebie takich objawów nie było, to zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& u mnie czasami tak jest, że na dzień przed @ mam taki różowawy śluz, ale ............ myślę pozytywnie więc pewnie dzidzia się teraz wgryza ;-)Asionek tak sobie myslę ,ze powinnam ja Ciebie i Ty mnie kojarzyć, bo nawet stąd Cię kojarzę
mamusia eeee tam do imion jeszcze troszkę pozostalo, nie mam typów poki co
Kocurek może to kiedyś w końcu u Ciebie minie co? ;p
asionek : no to zycze ci zeby dzieci trafily do dobrej szkoly gdzie pani ma pojecie o pedagogice i nie wolaja rodzicow na rozmowe bo w dzieku w wieku 4 lat dziecko kolorujac... wyjezdza za linie
(przyklad kolegi z pracy meza)
a co myslisz o tym ze od 3 lat, od samiusiego pocztaku narzuca sie oceny i wspolzawodnictwo? bo ja tego wyscigu tutaj mam po dziurki...
ze juz nie wspomne dla smiechu o obowiazkowej maturze z W-Fu
mnie ten system po prostu przeraza
znam oczywiscie osoby ktre twierdza ze jest super, a francuska generacja lat 50-60 ze najlepszytak jak wszystko co francuskie
ale na codzien raczej spotykam sie ze zlymi opiniami, nie tylko mam ale i osob ktore pracuja w edukacji... duzo rzeczy niestety powinno byc zmienionych ale pewnie doo tego nie dojdzie... niestety...
aha i co jeszcze zauwazylam (mowie o moich znajomych i moich doswiadczeniach) to osoby ktore uwazaja ze szkola jest ok, to czesto takie, ktre doswiadczyly jednak tylko jednego systemu szkolnictwa i nie maja porownania...