• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Pysia ja tez się czuje dobrze ;-) no ale wiesz coraz ciężej jest mi sie poruszać wstawac z łóżka ;-) ale damy rade ;*
Imiona juz masz ?;-)

Kocurku dziękuje Ci bardzo !;*

No normalnie mam dylemat czy czarna farba czy palona kawa?
hmmm nie wiem :-(

asionek : no to zycze ci zeby dzieci trafily do dobrej szkoly gdzie pani ma pojecie o pedagogice i nie wolaja rodzicow na rozmowe bo w dzieku w wieku 4 lat dziecko kolorujac... wyjezdza za linie :)
(przyklad kolegi z pracy meza)

a co myslisz o tym ze od 3 lat, od samiusiego pocztaku narzuca sie oceny i wspolzawodnictwo? bo ja tego wyscigu tutaj mam po dziurki...
ze juz nie wspomne dla smiechu o obowiazkowej maturze z W-Fu :)

mnie ten system po prostu przeraza
znam oczywiscie osoby ktre twierdza ze jest super, a francuska generacja lat 50-60 ze najlepszy ;) tak jak wszystko co francuskie ;)
ale na codzien raczej spotykam sie ze zlymi opiniami, nie tylko mam ale i osob ktore pracuja w edukacji... duzo rzeczy niestety powinno byc zmienionych ale pewnie doo tego nie dojdzie... niestety...
aha i co jeszcze zauwazylam (mowie o moich znajomych i moich doswiadczeniach) to osoby ktore uwazaja ze szkola jest ok, to czesto takie, ktre doswiadczyly jednak tylko jednego systemu szkolnictwa i nie maja porownania...

Pysia no made to miała normalnie massakre... Na ulicy boroczka mdlała :-(
no wiesz ja juz od początku ciąży myślałam na imionami :-)
Wiolka 3mam kciuki za staranka niech żołnierzyki dążą do celu ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry