• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześć Wiolka :-) jak tam akcja "Cycuś good bye"? ;-)

Jos no mama chciała osiągnąć przez to panowanie nad moją ambicją, kobiecina mądrze to obmyśliła :-D:tak: przecież nigdy bym nie poszła na ochroniarza, ewentualnie na wózek widłowy :-D:-D:-D

Kocurku w szkole nie byłam miesiąc miałam L4. Teoretycznie szkołe mam w czwartek mamy rekolekcje i zaczynają sie od jutra to nie ma wogole lekcji . W poniedziałek bede musiała rozmawiać z nauczycielami bo połowa nauczycieli nie wie co sie ze mną dzieje bo moja mało inteligentna wychowawczyni nie raczyła nikogo poinformowac ze w szpitalu byłam ;/ grrrr :-(
no i zobaczymy jak to bedzie :-)
3mam kciuki za Kamilaa ;*

Jezuuuu juz 8.25 musze uciekać ;-) bede potem ;*
BAJ ciotki;* ;-)

just akcja caly czas w toku... jak narazie bardzo duzo ograniczony cycus jest
gratuluje pokoju....:-) a ja uwielbiam wszelkie odcienie zieleni i zoltego
kocurek skladam reklamacje... a gdzie brzuszek?kobieto ale mi sie twoje usta podobaja, takie pelne, filmowe

Ostatnia edycja:
Kocurku śliczna z Ciebie kobita ;*
No śłiczne masz usta ;-)
Ale wciąż czekam na sesje domku dzidzi:-)

Uciekam sobie juz;*

Ostatnia edycja:
Wiola witaj :-)
Just, a myślałaś nad mobilnym internetem? Nie wiem do czego on Ci najbardziej potrzebny... U nas na wsi Play nie miał prawa chodzić, a śmiga i starcza na moje potrzeby :tak: Poczta, forum, od czasu do czasu ściągam jakąś muzyczkę, wysyłam załączniki w nie małych ilościach... Poza tym Play'a możesz wziąć na tydzień i spróbować go bez zobowiązań i zobaczysz jak u Ciebie będzie śmigał.
Jos, ja ukończyłam politechnikę - Klimatyzacja, ogrzewnictwo i instalacje sanitarne ;-) nie miałam na tyle ambicji żeby uprawnienia sobie zrobić i na razie dorabiam w domku przed kompem dla jednej z firm budowlanych;-) Zawsze jest później trochę przykro jak pod moim projektem ktoś inny się podpisuje, ale mi nieźle za to płacą, ja się realizuję na swój sposób i na razie takie coś mi odpowiada :tak: Mój M powiedział mi całkiem niedawno, że pewnie jakbym miała uprawnienia to już bym rozkręcała swoją firmę i widywalibyśmy się pewnie tylko w niedzielę. No i chyba ma rację. Praca wciąga, a moja to jak narkotyk uzależnia ;-) Jak mam jakiś termin to siedzę przed kompem np. 3 doby i w ogóle nie odczuwam potrzeby snu :nerd:

Kocurek :-p ja wiedziałam, że z Ciebie jest atrakcyjna laska i moja intuicja nie zawiodła :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Koccurrrr..... ty masz boskie usta i oczy :tak::tak::tak: usta masz takie peeeełne, mniam mniam! :-D i oczy wieeelkie :tak: Dziękować za miłe doznania estetyczne ;-) i jesteś chudzik :-p

Właśnie nad takim mobilnym pomyślałam, nie ma co się pakować w jakieś umowy z UPC, czy innym gromem... Chylę czółko przed absolwentką takiego kierunku, to mało spotykane u kobiet, chyba, że w Waszej części Polski więcej kobiet ten kierunek kończy :tak:

A dzisiaj Kosmonauta ma swoje święto :-D:-D:-D http://portalwiedzy.onet.pl/4868,25297,1636424,1,czasopisma.html :-D:-D

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry