• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziewuszki znikam! idziemy na spacerek z tuptusiem poldusiem bo juz biedny czeka w kasku z hulajnoga a mama jezdza jendo oko na wpol zamkniete po drzemce i w pizamie :)

reklama
ewula ja mam w salonie firanki w zolto -zielone kwiaty i zielony woal... tez fajnie to wyglada. a w kuchni nie wiuem co bedzie jeszcze wisialo.
just kurcze ja mialam taki brzuszek gdzies w 6 miesiacu. tylko pozazdroscic. kolor wybrany do nowego pokoju?
jos milego spaceru
pysia - asionek mi tez sie wydaje ze jak Asionek do nas zawitalas to Pysia jeszcze byla z nami . ale tyle ludzi sie przewija przez watek ze mozna sie pogubic.
pysia moj kolor sie nazywa rozmarzony zolty

pysia ja uwielbiam woale...moze nie tyle firany woalowe , bo jak narazie wiekszosc mam jeszcze zakardowych ale te kolorowe woale z ktorych robie sobie zaslonki to uwielbiam. sa super swietnie sie prasuja, a nawet jak do prania zlozysz je w kostke to prasowac nie trzeba i mozesz je upinac na milion roznych sposobow

Wiola to musi byc slicznie :)))

dziewuszki znikam! idziemy na spacerek z tuptusiem poldusiem bo juz biedny czeka w kasku z hulajnoga a mama jezdza jendo oko na wpol zamkniete po drzemce i w pizamie :)

hehe slodki Poldus :) milego spacerku

Wiolka ja tez mam u siebie trochę żółtego na ścianach - żołty dziób mam to i taki kolor ścian... śliczniuchne kolory, kochana ;]
Asionek kobito, na stówę mnie widziałaś, a nawet zapraszałaś do znajomych mnie :-p:-p:-p No ale nic... być może to skleroza ciążowa :-p a włosów to mam całą burzę :szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D
Jos udanego spacerku.... :)

hmmm no to niezle , mam mega skleroze :szok: zazdroszcze burzy wlosow !! moje tez kiedys takie byly grube i geste , a teraz wypadaja na potege :/ myslalam , ze w ciazy bedzie lepiej ,a narazie to lipa dalej .. nie wiem skad to wypadanie 3 letnie prawie ?? robilam badania i wszystko jest ok

A ja dostałam zaproszenie na koncert :-) dzisiaj wieczorkiem w Sopocie, koleżanka wygrała bilety na koncert jednej z sióstr zespołu Sistars :cool2: uuuu jeah!!! Boogie lubi jazz :D :D :D
będę się ochamiać hahahahahaha

reklama
RRurrko dzięki :tak: ale to tak w klubie, więc tłumu nie będzie na maksa, mam nadzieję... Ostatnio koleżanki były tam na występie Kayah, więc było całkiem przyzwoicie, później koleżanka odstawia mnie autkiem do domu :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry