Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziewuszki znikam! idziemy na spacerek z tuptusiem poldusiem bo juz biedny czeka w kasku z hulajnoga a mama jezdza jendo oko na wpol zamkniete po drzemce i w pizamie![]()
Wiolka ja tez mam u siebie trochę żółtego na ścianach - żołty dziób mam to i taki kolor ścian... śliczniuchne kolory, kochana ;]
Asionek kobito, na stówę mnie widziałaś, a nawet zapraszałaś do znajomych mnieNo ale nic... być może to skleroza ciążowa
a włosów to mam całą burzę
Jos udanego spacerku....![]()
zazdroszcze burzy wlosow !! moje tez kiedys takie byly grube i geste , a teraz wypadaja na potege :/ myslalam , ze w ciazy bedzie lepiej ,a narazie to lipa dalej .. nie wiem skad to wypadanie 3 letnie prawie ?? robilam badania i wszystko jest ok
ale to tak w klubie, więc tłumu nie będzie na maksa, mam nadzieję... Ostatnio koleżanki były tam na występie Kayah, więc było całkiem przyzwoicie, później koleżanka odstawia mnie autkiem do domu