WIOLKA1509
Fanka BB :)
kocurku mam nadzieje ez z tata wszystko bedzie dobrze i ze organizm przetrzyma operacje...
a Kamil napewno dal sobie rade a czemu jutro bedzie gorzej?
a Kamil napewno dal sobie rade a czemu jutro bedzie gorzej?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale poleciałaś z malowaniem!!
Ja miałam tak w wakacje - odświeżyłam całe mieszkanie prawie, na biało helol)))
leniwiec sie zglasza hehe
chyba jalepiej wlasnie na bialo i jedna sciane z akcentem jakims
a wozki widlowe to moja droga dobra fucha teraz , praca w calej europie od reki i zarobki niezle
moze jaies spotkania z psychologiem ?? duzo pomagaja
ja z tych silniejszych mnie nic nie rusza , ale siorka chodzi na spotkania DDA ...
Ja też chodzę na DDA.Psycholog jest i owszem ale terminy,terminy...
z jakiej szkoly ? tam gdzie pracowalas ??
co do ditey popeiram dziewczyny , daruj sobie te spalacze
wiecej szkody niz porzytku
sciagnij z neta Tamilee " chce miec takie ... nogi , brzuch , posladki , ramiona " do wyboru ja plecam wszystkie
cwiczenia latwe , przyjemne , zajmuja 15 min na dzien , a efekty bajkado tego kremy , troche zmienic diete i bedziesz laska jak ta lala
![]()
dobrze bedzie glowa do gory !!!
Cześć, wróciłam dzisiaj szybciej z pracy. Taka jestem senna, że chyba się zdrzemnę, zrobię bigosik i pójdę spaćWiolu jak Wasze starania? który to dzień cyklu?
karola co to ma znaczyć? usiądź sobie spokojnie wszytsko przemyśl bo mam wrażenie ze troche ze szybko podejmujesz takie ważne decyzje. Co do diety to zgadzam sie z dziewczynami żadne tabletki nie pomogą. Dwa głębokie wdechy i do roboty:-)
Dobre masz wrażenie...niestety,syndrom DDA.
ja mam właśnie takie woalowe firany i jestem bardzo zadowolona![]()
Dziewczyny macie pozdrowienia od Mamity) nie ma prądu, ale z pocieszających wiadomości @ też nie ma
Pysia Ty masz specjalne osobne pozdrowienia))
Jestem ...
Cały dzień w szpitalu, chyba już nie da się operacji tętniaka odwlec u taty - jutro albo pojutrze pod nóż.. żeby tylko serce po bypassach i niewydolne nerki wytrzymały...
Kamil lekko zdruzgotany po egzaminie, mówi, że duużo historii było, za dużo otwartych, trudnych pytań... zobaczymy... jutro w każdym razie bedzie jeszcze gorzej
pysia brzucholek mam większy hehe - może pokażę na dniach))
oliwka jak babcię kocham!!!! Zero cukru, tłuszczu i węglowodanów z białej mąki !!!! Poza tym jedz co chcesz))))) I chudnij zdrowo!!! Trochę silnej woli, no NIE ŁAM SIĘ Z TAKIEGO POWODU !!!
Historia nie ziemska, byłam na koloniach w Rowach i na rowerowej wycieczce doszło do małej kolizji, zostałam zawieziona pod eskortą Pana Ratownika z naszej kolonii, jedną z opiekunek i kogoś jeszcze do Słupska, w takim szpitalu z czerwonej cegły składali mi nadgarstek, a wiesz gdzie mnie położyli, żeby było lepiej poskładać???? Na łóżko do porodu, bo leżałam tak wzdłuż, ale z jednej strony widziałam te wystające części, gdzie kładzie się łydki
i tak zapamiętałam nadprogramową wycieczkę w czasie koloni 

Karola a wiesz, że mi w Słupsku składano nadgarstek???Historia nie ziemska, byłam na koloniach w Rowach i na rowerowej wycieczce doszło do małej kolizji, zostałam zawieziona pod eskortą Pana Ratownika z naszej kolonii, jedną z opiekunek i kogoś jeszcze do Słupska, w takim szpitalu z czerwonej cegły składali mi nadgarstek, a wiesz gdzie mnie położyli, żeby było lepiej poskładać???? Na łóżko do porodu, bo leżałam tak wzdłuż, ale z jednej strony widziałam te wystające części, gdzie kładzie się łydki
i tak zapamiętałam nadprogramową wycieczkę w czasie koloni
![]()