• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
wiolu a bo jutro egzamin z przedmiotów ścisłych, a on bardziej humanista :blink: Ale poleciałaś z malowaniem!! :-D Ja miałam tak w wakacje - odświeżyłam całe mieszkanie prawie, na biało :)

helol :))))
leniwiec sie zglasza hehe

chyba jalepiej wlasnie na bialo i jedna sciane z akcentem jakims :)
a wozki widlowe to moja droga dobra fucha teraz , praca w calej europie od reki i zarobki niezle ;)

moze jaies spotkania z psychologiem ?? duzo pomagaja
ja z tych silniejszych mnie nic nie rusza , ale siorka chodzi na spotkania DDA ...

Ja też chodzę na DDA.Psycholog jest i owszem ale terminy,terminy...

z jakiej szkoly ? tam gdzie pracowalas ??
co do ditey popeiram dziewczyny , daruj sobie te spalacze
wiecej szkody niz porzytku
sciagnij z neta Tamilee " chce miec takie ... nogi , brzuch , posladki , ramiona " do wyboru ja plecam wszystkie
cwiczenia latwe , przyjemne , zajmuja 15 min na dzien , a efekty bajka :) do tego kremy , troche zmienic diete i bedziesz laska jak ta lala :)
dobrze bedzie glowa do gory !!!

Nie,ze szkoły w której się uczyłam:(
Nie umiem stosować diety,już próbowałam,brak silnej woli...a przytyłam najwięcej po rzuceniu palenia...
Nie umiem też ćwiczyć,leniwa jestem i brak czasu.

Cześć, wróciłam dzisiaj szybciej z pracy. Taka jestem senna, że chyba się zdrzemnę, zrobię bigosik i pójdę spać :-D Wiolu jak Wasze starania? który to dzień cyklu?

Ja też robię bigosik:)

karola co to ma znaczyć? usiądź sobie spokojnie wszytsko przemyśl bo mam wrażenie ze troche ze szybko podejmujesz takie ważne decyzje. Co do diety to zgadzam sie z dziewczynami żadne tabletki nie pomogą. Dwa głębokie wdechy i do roboty:-)

Dobre masz wrażenie...niestety,syndrom DDA.

ja mam właśnie takie woalowe firany i jestem bardzo zadowolona;)

Nie cierpię firan...

Dziewczyny macie pozdrowienia od Mamity:)) nie ma prądu, ale z pocieszających wiadomości @ też nie ma :)

Pysia Ty masz specjalne osobne pozdrowienia:)))

Dzięki i trzymam &&&&&&&&&&& za Mamitę

Jestem ...

Cały dzień w szpitalu, chyba już nie da się operacji tętniaka odwlec u taty - jutro albo pojutrze pod nóż.. żeby tylko serce po bypassach i niewydolne nerki wytrzymały...

Kamil lekko zdruzgotany po egzaminie, mówi, że duużo historii było, za dużo otwartych, trudnych pytań... zobaczymy :)... jutro w każdym razie bedzie jeszcze gorzej ;)

pysia brzucholek mam większy hehe - może pokażę na dniach ;)))

oliwka jak babcię kocham!!!! Zero cukru, tłuszczu i węglowodanów z białej mąki !!!! Poza tym jedz co chcesz :)))))) I chudnij zdrowo!!! Trochę silnej woli, no NIE ŁAM SIĘ Z TAKIEGO POWODU !!!

Współczuję z powodu Taty:(
Nie umiem się ograniczać:(

Zostałam pilnie wezwana do szkoły,Oliwka wyszła ze świetlicy i po chwili wróciła z ''rozwaloną'' ręką.Usłyszałam dwie wersje zdarzeń od jednej Pani...
Pojechałam na chirurgie dziecięcą z nagłym wypadkiem,nie chciano mnie przyjąć bez skierowania (Oliwii lekarz przyjmuje 20km dalej),po małej aferce pozwolona nam łaskawie wejść.10 osób przed nami w tym 30% wrzeszczące,znudzone dzieci...
Po ponad godzinie Pan chirurg kazał jechać na drugi koniec miasta do szpitala na rtg bo u nich...już zamknięte.
W szpitalu odszukałam rtg,Pan od zdjęć oglądał film w tv i kazał czekać:))
Na szczęście w miarę szybko dali zdjęcia i poszłam 2 piętra wyżej na oddział chirurgii dziecięcej,Pan doktor był łaskaw bez łaski nas przyjąć,stwierdził prawdopodobne pęknięcie i kazał załadować rękę w szynę gipsową,na miejscu :)
Tak więc po kilku godzinach w końcu dotarłam do domu.

Boli mnie brzuch na @ a temperaturę miałam wysoką 37,7...No i jest 22dc...

jestem :)

asionek : mi wlosy zaczely wypadac po porodzie, lekarz powiedzial ze szok hormonalny i ze w kilka m-cy sprawy wroca do normy. Od porodu minelo 27 m-cy i dalej wypadaja... i to w duzej ilosci... badania robilam i tez wszystko ok... wiec trudno to wytlumaczyc... az sie boje co bedzie w tej ciazy i po KOLEJNYM porodzie.... bo nie wyobrazam sobie ze moze ich wypadac JESZCZE wicej, bo bede najzwyczajniej w swiecie lysawa!

mamita: ozesz ty w morde! ty nas trzymasz w napieciu! narobila paniki a @ dalej nie ma! a ja siedze cicho nie pisze na pw, przekonana ze @ przyszla po tej jednej kresce...i zeby ci nie dolowac i nie krecic dodatkowo tematu.... och ty! :)

Kciukasy zatem ogromne i musi byc SI !!!!!! :)

oliwka : wspolczuje przezyc... a bol brzucha... moze to dzidzia? mnie tez bolalo jak na @ a juz 10 dni po terminie jestem :) to co, trzymac kciuki ? ;)

Ostatnia edycja:
Trzymaj,trzymaj:)
Zrobiłabym sobie wolne na całego i odpoczęła i terapię DDA przyspieszyła...

Karola a wiesz, że mi w Słupsku składano nadgarstek??? :-D Historia nie ziemska, byłam na koloniach w Rowach i na rowerowej wycieczce doszło do małej kolizji, zostałam zawieziona pod eskortą Pana Ratownika z naszej kolonii, jedną z opiekunek i kogoś jeszcze do Słupska, w takim szpitalu z czerwonej cegły składali mi nadgarstek, a wiesz gdzie mnie położyli, żeby było lepiej poskładać???? Na łóżko do porodu, bo leżałam tak wzdłuż, ale z jednej strony widziałam te wystające części, gdzie kładzie się łydki :-D i tak zapamiętałam nadprogramową wycieczkę w czasie koloni :-D:-D:-D

Karola a wiesz, że mi w Słupsku składano nadgarstek??? :-D Historia nie ziemska, byłam na koloniach w Rowach i na rowerowej wycieczce doszło do małej kolizji, zostałam zawieziona pod eskortą Pana Ratownika z naszej kolonii, jedną z opiekunek i kogoś jeszcze do Słupska, w takim szpitalu z czerwonej cegły składali mi nadgarstek, a wiesz gdzie mnie położyli, żeby było lepiej poskładać???? Na łóżko do porodu, bo leżałam tak wzdłuż, ale z jednej strony widziałam te wystające części, gdzie kładzie się łydki :-D i tak zapamiętałam nadprogramową wycieczkę w czasie koloni :-D:-D:-D

W jakim ośrodku w Rowach??Mój ojczym ma tam ośrodki wczasowe,mieszkałam tam kiedyś:)

Fajne wspomnienia:) Ja na szczęście nie miałam nic złamanego nigdy.

hmmm, dokładnie nie pamiętam jak się nazywał ośrodek, tak z lasu się wychodziło, miałam wtedy 10 lat i kolejnego roku znów przyjechałam do tego samego ośrodka, ale wycieczek rowerowych już nie organizowali :-D:-D:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry