no ja też musze nowe żelazko, to jeszcze prasuje, ale mam obawy, że któregos dnia sie zbuntuje i to w najmniej odpowiednim momencie ;-)
mama, my mamy odkurzacz pioracy Zelmera, i mozna odkurzac na sucho z workiem i bez i ogólnie jest bardzo super ;-) długa rura, fajnie ciągnie, tylko wielki jest i troszke cięzki, ale ogólnie polecam ;-)
mama, my mamy odkurzacz pioracy Zelmera, i mozna odkurzac na sucho z workiem i bez i ogólnie jest bardzo super ;-) długa rura, fajnie ciągnie, tylko wielki jest i troszke cięzki, ale ogólnie polecam ;-)

Pysia- Ty sie masz z tymi snami
ZAPMARTA- spicie jeszcze???
czy ja dobrze wczoraj zrozumialam czytajac Twojego posta,ze bedziecie sie budowac.....czy chcesz kogos poszukac kto ma domu,zeby Kacpra oddac???MARYLKA- wszyskie lejdis pozdrawiw-uwija sie ,zeby szybko do nas dolaczyc
a mi cos komp wolnooooooo dziala...
Karola w nocy bidula spać nie mogła - brzuszek ją pobolewał albo symulowała żeby z nami spać - tego się nigdy nie dowiem
Idę dorwać puszkę Tigera na dzień dobry bo coś czuję ze mnie ciężki dzień czeka. Już nastawiłam pranie i czekam aż następne będę mogła włożyć. Trzeba trochę rzeczy na dwór wywalić do przewietrzenia i wysuszenia. A ja sobie parę dni temu coś zrobiłam z palcem wskazującym lewej ręki i mam ciągle takie uczucie cierpnięcia
Ja to powinnam się zamknąć chyba w sterylnym pokoju bez klamek, drzwi, okien, wyłożonym gąbką - siebie przywiązać do podłogi i unieruchomić - może wtedy przestanie mnie wszystko prześladować