• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
szkoda, ze w Gdy :) Gda blizej :) co prawda jestem w PL 2-3 razy w roku ale zawsze cos :)
no to teraz juz na spokojnie :) kladz sie i spij :)
jutro znow jest dzien :)

sciskam Cie bardzo mocno!

reklama
Cześć dziewczynki :-)

jak się macie od rana? Ja dopiero wstałam, tzn obudził mnie kolega szykujący się do pracy :tak: chyba wczoraj byliśmy baaardzo zmęczeni, bo ciężko dzisiaj głowę oderwać od poduszki :-D
Tata jak się dowiedział która godzina :szok: i wyskoczył z łóżka :-D

Idziemy szykować śniadanie i znów do pracy :tak:

Życzę Wam miłego dnia, samego słońca i dobrych humorów :tak: Buziaki dla Was!!!! i oczywiście mnóstwo fluidków prosto z brzuszka ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

czesc kochane!!!!!!!!!!!!!

co slychac???
ja dawno nie bylam na bb ale to kwestia nastroju. Mialam dola jak diabli bo nic nie szlo po mojej mysli . Totalnie wszystko szlo nie tak. Mam nadzieje ze teraz juz bedzie lepiej. Jestem po seri lekow zastrzykow i teraz pozostalo mi czekac 2 tygodnie na wyniki owej kuracji. Jestem znowu pelna nadziei ze sie uda i bede w tym roku miała moja fasolinke!!!!!!!

witaj renne:-)
chyba sie nie poznalysmy.
dzis weekend to malo dziewczyn siedzi na BB
bardzo sie ciesze ze zawitalo u ciebie sloneczko i ze jest nadzieja.wierze ze kuracja ci pomoze w juz niedlugo doczekacie sie wlasnej fasoleczki. trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

witaj WIolu!!!!!!

no jakos cie nie kojarze ale swgo czasu ja bylam stalym bywalcem bb. Pózniej chyba jakos sie podlamalam i musialam dac sobie troche czasu i nabrac dystansu. Mam nadzieje naprawde ze bedzie dobrze. Sliczna ta Twoja Iwusia :)

reklama
a dziekuje dziekuje:-)
ja sie pojawilam w styczniu 2010roku potem w kwietniu zniknelam na pol roku i teraz od wrezsnia jestem spowrotem.
musialysmy jakos sie wyminac.
gdzie mieszkasz w Irlandii? w jakiej miejscowosci? ja mieszkalam przez 3 lata w Longfordzie to jakies 120km od Dublina

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry