Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zizi - w pracy zawsze sie znajdzie cos do robieniaposegreguj spinacz czy cus
![]()
Hej, jestem i ja
Jeszcze się dzisiaj okazało, że należy mi się 12 dni urlopu, więc dostanę połowę wypłaty za maj![]()

Balbinka -z racji braku kandydatów -wychodzisz na prowadzenie)))))
A widzisz, mi się przypomniało, mogłabyś w wolnej chwili podać mi przepis na tą domową nutellę ?Bardzo proszę... bo powoli bankrutuję....
)))))))))
a co jest do wygrania??? Ja sobie życzę test z II ;-)

hej agapa:-)jak sie czujesz?
co do sprzatania to juz moge jechac do ciebie, my bedziemy sprzatac a Iwonka bedzie sie z Majeczka bawic.
o moze ty wiesz co zrobic. iwonie pekl zabek, jedynka , wczoraj delikatnie a dzis juz mocniej, powinnam isc z nia do dentysty. zrobi cos z zebem u takiego malego dziecka?
i jest ok
od 18 z hakiem, do 21 byliśmy w Obi i Ikei na zakupach... a teraz ledwo dycham, ale jestem zadowolona, bo mam już rozplanowane ustawienie, oglądałam jeszcze łóżko i szafę, bo tego mi brak...
doczytałam Was, ale cosik kobietki mało naskrobałyście, chociaż i tak jest lepiej niż w ostatnich dniach 

w Gdy, a ja sobie nadzorowałam dzisiaj pracę
tylko zadbałam o żołądek ojca i spełniłam zachciankę kebabową, miał z dostawą na miejsce
ale padam już na twarz, chyba trochę za dużo...