• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
czesc sergee , dzieki, dzis juz dobrze, widocznie wczoraj mialam jakis gorszy dzien.
jak u ciebie? jak sie czujesz? jak dajesz rade z tymi nockami?
aha asionek ja pierwsze ruchy poczulam w 15 tyg. ale to sprawa bardzo indiwidualna , kazda kobieta odczuwa je w innym czasie

Cześć dziewczyny :-) jak tam ranek?? My już po śniadanku, szykujemy się z tatą po farby i zaczynamy działać, tzn tata działa, a ja nadzoruję :-D

widzę, że tu pustoooo..... Jednak kobietki zrobiły bunt na statku, nie ładnie, nie ładnie :no:

Wiolcia, no jakoś muszę dać radę... Ale jeszcze tylko w poniedziałek i wtorek i urlop!!!! :-) A czuję się dobrze - tak dobrze, że gdyby nie te 7 testów to bym nie wiedziała, że w ciąży jestem ;-)

Just, ooo fajnie, że już się bierzecie za odnawianie! :-) :tak: Jak Kosmonauta? :rofl2:

sergee moze dolegliwosci ciazowe cie omina...albo, czego ci nie zycze, jeszcze troche zanim sie zaczna.
zapomnialam jos milych wakacji z mezusiem, baw sie dobrze

Agapa a my w tym roku u rodzinki w Polsce na święta - może to trochę nieładnie z mojej strony, ale mnie sprzątanie (mam nadzieję...) ominie ;-)

Zmykam do spania Żabki, bo jestem po nocce :dry: Popiszę jeszcze z Wami później :tak:

Dzień dobry :)

asionek mi się wydaje, że ja od tygodnia czuję od czasu do czasu - to są nowe doznania, nie takie jak przy perystaltyce... a więc myślę, że to już TO :) :) :) Ale nie mam 100% pewności ;)
Jestem w 15 tyg.

Widzę, że sporo nas tu "dysfunkcyjnych" - dołączam jako dziecko i eks żona ;)) nie chodziło o alkohol - chociaż i ten problem znam z autopsji, bo dotyczył bliskiej osoby, która spędzała z nami weekendy zawczasu... Jestem przewrażliwiona, gniewna (wręcz nienawistna) i cholernie uprzedzona do związków - na szczęście Grzesiek jest totalnym przeciwieństwem mojego męża :).... A tatów mam dwóch - jeden to bio, którego na oczy nie widziałam, mimo że mieszka 3 km stąd ;)))) Drugi to tata "z odzysku" - taki przyjaciel rodziny po burzliwych latach z moją mamą ;))))

reklama
hej agapa:-)jak sie czujesz?
co do sprzatania to juz moge jechac do ciebie, my bedziemy sprzatac a Iwonka bedzie sie z Majeczka bawic.
o moze ty wiesz co zrobic. iwonie pekl zabek, jedynka , wczoraj delikatnie a dzis juz mocniej, powinnam isc z nia do dentysty. zrobi cos z zebem u takiego malego dziecka?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry