• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
no cisza dzisiaj straszna , ale na pazdzirnikowkach to samo :) moze takie dzien...
ehh o naszych ojcach to pewnie temat rzeka by byl , moj to na ksiazke sobie zapracowal minimum ..
ja kocham psiaki i kotki :) wiec wiem o czym piszesz :) z moja suczka spalam i budzilam sie w nocy sprawdzic czy sie nie odkryla hehe , taka wariatka ze mnie
az strach co bedzie sie ze mna dzilo jak urodze

Jos milych wakacji :) wracaj do nas szczesliwa i wypoczeta i uwazaj na fasolka !!! zero dziur na drodze i dygotania w aucie po kilka h i lepiej .. buzka

haha
Ja też o moje psiaki
się trzęsę ;-) wystarczy, że jakiś kichnie, obje się trawy i zwymiotuje a nawet jak nie ma humoru to ja zaraz w szał wpadam :zawstydzona/y: że już nie wspomnę o kremowaniu w siarczyste mrozy :zawstydzona/y:
Mój Kuba za każdym razem mówi: "Boooooooożeeeeee co to będzie jak będziemy mieli dziecko!" ;-) czasami się tak zastanawiam jak to będzie, ale wyczaiłam np. już na allegro czujnik ruchu i oddechu :zawstydzona/y: to bankowo muszę mieć, bo tyle się nasłuchałam straszliwości...

Balbinko, koleżanka nie spała przez kilka nocy, bo bała się, że ten czujnik źle działa, więc chodziła i sprawdzała, czy N A P E W N O wszystko działa :-D w końcu nie dała rady i sama padła jak kawka... Ze zmęczenia :tak: więc do wszystkiego zdrowy rozsądek musi być :tak:

Karola prosiła, żeby pozdrowić Was wszystkie, musi trochę odpocząć .

Ostatnia edycja:
Jos udanego wypoczynku :tak:

Ufff... Za mną ciężki dzień, padam na twarz... Dobrej nocy dziewczynki, do jutra!!!! :happy:

a gdzies tak szalala ?? :))
dzieki za pozdrowienia od Karoli ... pozdrow ja tez !!

haha
Ja też o moje psiaki
się trzęsę ;-) wystarczy, że jakiś kichnie, obje się trawy i zwymiotuje a nawet jak nie ma humoru to ja zaraz w szał wpadam :zawstydzona/y: że już nie wspomnę o kremowaniu w siarczyste mrozy :zawstydzona/y:
Mój Kuba za każdym razem mówi: "Boooooooożeeeeee co to będzie jak będziemy mieli dziecko!" ;-) czasami się tak zastanawiam jak to będzie, ale wyczaiłam np. już na allegro czujnik ruchu i oddechu :zawstydzona/y: to bankowo muszę mieć, bo tyle się nasłuchałam straszliwości...

hehe no to mamy podobnie :)
chyba bedziemy miec niezlego swira z dziecmi ;-) oczywiscie pozytywnego :))

ide na jakis filmik :) dobrej nocki

no i na poprawe nastojow duze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla wszystkich i cala masa bardzo pozytywnych ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Just, no ja pewnie też od razu nie uwierzę w czujnik i chyba tak samo zakończę :-D
Masz rację, zdrowy rozsądek przede wszystkim :tak: chyba muszę zacząć nad tym pracować ;-)
Pozdrów Karolę
U mnie pada, ale jeszcze wyjdę z gromadą sierściuchów na ostatni spacer, może jutro dłużej pośpią :tak:
Dobrej nocki

no i nie wiem co z tym AMH :-(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry