• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
cześć Wam moje drogie

ostatnio nie zaglądałam, jakaś jestem wypluta, a już dziś to się nalatałam, do sklepu, spacerki z piesem, zrobiłam ciacho, sałatkę. Mamcia na szczęście obiadek ;-)
przyjechał tata K, jutro coś tam na budowie będzie grzebać ;-) a K wraca w sobotę. Będą razem działać. A ja już się nie mogę doczekać mojego mężusia... miłego popołudnia życzę, ja idę się położyć bo plecy dziś bolą.
Fajnie, że do nas zaglądasz:-) Pozdrawiam.

reklama
Niedawno wróciłam.Dowiedziałam się strasznych rzeczy ze swojej przeszłości,muszę to przemyśleć i pogodzić się z tym.
Pozdrawiam

dobrze bedzie !!

cześć Wam moje drogie

ostatnio nie zaglądałam, jakaś jestem wypluta, a już dziś to się nalatałam, do sklepu, spacerki z piesem, zrobiłam ciacho, sałatkę. Mamcia na szczęście obiadek ;-)
przyjechał tata K, jutro coś tam na budowie będzie grzebać ;-) a K wraca w sobotę. Będą razem działać. A ja już się nie mogę doczekać mojego mężusia... miłego popołudnia życzę, ja idę się położyć bo plecy dziś bolą.

hej :)
odpoczywaj ile wlezie :))

dziewczyny w ktorym tc poczulyscie ruchy w pierwszej ciazy ?? :)

Cześć

zwolniłam się z pracy. Jestem tak zmęczona psychicznie, że nie daje już rady :(

juz na stale czy tylko dzisiaj ??
odpocznij kochana moze jakies wakacje ?? :)

rurka odpocznij sobie, wypij winko :-) przyjemności i odpoczynku życzę
zizi jak tam u Ciebie?
asionek ja dopiero w 20 tygodniu.

no to jeszcze sporo mi zostalo ... :)

za to brzuchol coraz wiekszy hehe , coraz ciezej mi zobaczyc swoja mala :zawstydzona/y:
a co bedzie pozniej :szok:

Fiuuuuuuuu Fiuuuuuuuu ale puchyyyyyyyyyy :dry::-p;-)
Witam się dopiero teraz, bo dopiero usiadłam na pupie ;-)
wczoraj spać nie mogłam, zawsze tak jest jak eMek wyjeżdża, ale dzisiaj 3-4 rano już będzie :tak:
Dzisiaj miałam napięty plan dnia, ale wszystko załatwione :-)
Bank- zaliczony :tak:
Meldunek + dowód osobisty - załatwione :tak:
Nasze wyniki - odebrane :tak:
Moja działalność - ZLIKWIDOWANA :-D
Ikea - zaliczona :tak:

A nadprogramowo obiadek u mamy i wysprzątana na glancuś chałupka. I jeszcze się pochwalę, a co tam - wyprasowałam 15 koszul mężulka, będzie miał chłop na 3 tygodnie w czym chodzić do pracy :-D Dumna jestem z siebie :cool2::sorry:

Oliwka - kurcze... Dasz radę, silna babka jesteś. Ja tez jestem DDA, mój ojciec... ale to temat dla mnie zamknięty i radzę sobie z pomoca mojego męża. Czasami jest ciężko, ale w życiu nie ma nigdy z górki :no:
Wiola - może rzeczywiście z małą do stomatologa wyskoczyć? Może coś zaradzi i obie odetchniecie? :tak:
Zizi - ja dalej trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a teraz przyznawać mi się tutaj szybciutko, która z Was potrafi odczytywać wyniki AMH i FSH. Bo ja jakoś nie mogę się w tym połapać :baffled:

Balbinka to pracowicie dzionek spedzilas :)
wynikow nie pomoge rozszyfrowac , nie znam sie wogole ... moze gdzies na necie beda normy ??
widze nawet sporo nas tutaj DDA :(
ja tez jestem ... zostalo kilka lekow , ale ogolnie to jest ok jak po takiej traumie jaka mialam w dziecinstwie :/
teraz to bym wszystko wsumie dala zeby z tata sie spotkac , jakos nigdy pomimo tego wszystkiego zlego nie potrafilam zle o nim napisac , powiedziec ... i go znienawidzic
teraz moj tata nie zyje od kilku lat i zaluje , ze nie mialam z nim wiecej kontaktu od czasu jak sie rozstal z mama
no , ale juz nic nie zmienie niestety

reklama
No widzisz, a mój ojciec jak czasem mnie mija na ulicy (bo mieszka w bramie obok mojej matki z nową kobietą) to odwraca głowę ;-) na mój ślub tez nie przyszedł, także... Nie będę więcej smęcić ;-)
No pracowicie, pracowicie... Wczoraj zasnęłam po 2:00 a wstałam 6:45. Mały szok jak zobaczyłam, że obok na poduszce jest psia głowa i jedną łapą mnie suczydło objęło za szyję :nerd: Nasze psy nie śpią w łóżku a ta jedna sprytna małpa wyczaiła, że pańcioszek na noc nie wróci i zakradła się do sypialni. Tylko zastanawiam się jak ona to zrobiła, że nic nie usłyszałam :szok: mam nadzieję, że nic mi nie dosypała do drinka ;-)
Ale nie powiem, czasami przyjemnie jest przytulić ciepłe psie ciałko, a na dodatek ona mruczy jak kot i wtedy ja wymiękam :sorry:

znalazłam o FSH

http://www.nieplodnosc.pl/key/normyNormy poziomu FSH:
  • poniżej 3 mIU/mln oznacza niewydolność przysadki
  • od 3 do 9 mIU/ml satysfakcjonująca rezerwa jajnikowa
  • od 9 do12 mIU/ml oznacza obniżoną rezerwę jajnikową
  • od12 do 18 mIU/ml oznacza wyczerpującą się rezerwę jajnikową
  • powyżej 18 mIU/ml oznacza wyczerpaną rezerwę jajnikową
czyli u mnie jest już obniżona :-(

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki