Czarny Kocur
Made by Made :*
hej wiolu może to faktycznie ząbki ... :-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Całe szczęście mój ojciec i mój były za dużo kontaktu ze sobą nie mieli, my się z Maćkiem bardzo pokojowo rozstaliśmy :-) na dodatek 4,5 roku temu, więc wszystkie rany się już daaawno temu zagoiły i Maciek bardzo często mnie odwiedza, bo jest na studiach w Gdańsku, wypożycza dla mnie książki w bibliotece UG, chodzi na spacery i sam zaoferowal pomoc przy przeprowadzce![]()
dzien dobry...
my zajadamy sniadanie, Iwa cala noc marudzila ,ledwo siedze tak mi sie spac chce...no i teraz tez marudzi,widze ze zab jej wybija , mam nadzije ze od tego mala ma podwyzszona temperature i katar.
just super .... jeszcze troche i bedziesz wybierac farby , okleiny itd..
jos hej. usmiechnij sie.jak dolegliwosci?
Hej,
robiłam test i niestety jedna kreska:-(
Czekam na @ :-(
Hej
Na poczatku gratuluje nowym zaciazonym...AGAPA,SERG bardzo sie ciesze ze Wam sie udalo :-):-)
MAMA,ZIZI przykro mi,tak bym chciala aby wam sie udalo nadal trzymam kciuki
Ostatnio nie odzywam sie ale podczytuje Was,dzieci w domu wiec czasu brak na siedzienie przy kompie.Maz duzo pracuje a jak wraca jest padniety wiec narazie staranka wstrzymane...takie uroki prowadzenia firmyale mam nadzieje ze niedlugo wszystko sie ustabilizuje...
Razem z T doszlismy do wniosku ze musimy kupic samochod dla mnie bo jak T jest w pracy to ja musze poruszac sie komunikacja miejska a z dziecmi nie jest to latwe,wiec pod koniec miesiaca bede miala swoj samochodzik....ale sie ciesze :-) no i w lutym chcemy wybrac sie na Gran Canarie ale w opcji mamy tez Lanzarote,a na wakacje mykniemy do Polski...
Pozdrawiam Wszystkie ;-)