• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kocurku pewnie tak , ale ile do... moga zeby wychodzic i meczyc to dziecko. w ogole zauwazylam ze jedynka jej sie ulamala i nie wiem co teraz? do dentysty?
slabo sie czuje cos dzis , glowa mi peka i mdli mnie... chyba poziom zelaza mi znowu spada i anemia przypomina o swoim istnieniu

ajajaj wiola ja bym małej dzisiaj nie ciągała.. dodatkowy stres a już umęczona .... ale nie wiem jak ten ząbek wygląda, jak głęboko sie ułamał...

Zmykam dalej do sprzątania.. potem kąpiel, włoski i do szpitala jadę...

Ostatnia edycja:
wiola - mysle, ze by tylko posmarowali fluorem i tyle. u malych dzieci z reguly sie inewiele robi z zebami z zalozenia, ze zaraz wypadna :)

ooo jak pusto dzisiaj :((

dzieczyny wylazic !!

ja wiem , ze jest czasami ciezko , ale nie mozna sie poddawac :(

Pok jestem :)) robilam miche cala wielka , ryby po grecku tak mnie naszlo ;))

Całe szczęście mój ojciec i mój były za dużo kontaktu ze sobą nie mieli, my się z Maćkiem bardzo pokojowo rozstaliśmy :-) na dodatek 4,5 roku temu, więc wszystkie rany się już daaawno temu zagoiły i Maciek bardzo często mnie odwiedza, bo jest na studiach w Gdańsku, wypożycza dla mnie książki w bibliotece UG, chodzi na spacery i sam zaoferowal pomoc przy przeprowadzce :tak:

aaa kurcze ja myslalam , ze to ojciec kosmonauty ma przyjechac
zakrecona jestem wybacz :))

dzien dobry...
my zajadamy sniadanie, Iwa cala noc marudzila ,ledwo siedze tak mi sie spac chce...no i teraz tez marudzi,widze ze zab jej wybija , mam nadzije ze od tego mala ma podwyzszona temperature i katar.
just super .... jeszcze troche i bedziesz wybierac farby , okleiny itd..
jos hej. usmiechnij sie.jak dolegliwosci?

pewnie od zebow .. oby szybko przeszlo !!
duzo sily tobie i malej zycze :))

Hej,
robiłam test i niestety jedna kreska:-(
Czekam na @ :-(

a ja tam dalej trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)))

Hej

Na poczatku gratuluje nowym zaciazonym...AGAPA,SERG bardzo sie ciesze ze Wam sie udalo :-):-)

MAMA,ZIZI przykro mi,tak bym chciala aby wam sie udalo nadal trzymam kciuki :tak:

Ostatnio nie odzywam sie ale podczytuje Was,dzieci w domu wiec czasu brak na siedzienie przy kompie.Maz duzo pracuje a jak wraca jest padniety wiec narazie staranka wstrzymane...takie uroki prowadzenia firmy :dry: ale mam nadzieje ze niedlugo wszystko sie ustabilizuje...
Razem z T doszlismy do wniosku ze musimy kupic samochod dla mnie bo jak T jest w pracy to ja musze poruszac sie komunikacja miejska a z dziecmi nie jest to latwe,wiec pod koniec miesiaca bede miala swoj samochodzik....ale sie ciesze :-) no i w lutym chcemy wybrac sie na Gran Canarie ale w opcji mamy tez Lanzarote,a na wakacje mykniemy do Polski...

Pozdrawiam Wszystkie ;-)

witaj Edyta :))
widze plany na lato juz sa :)) no i gratuluje samochodu :))))

Niedawno wróciłam.Dowiedziałam się strasznych rzeczy ze swojej przeszłości,muszę to przemyśleć i pogodzić się z tym.
Pozdrawiam

reklama
cześć Wam moje drogie

ostatnio nie zaglądałam, jakaś jestem wypluta, a już dziś to się nalatałam, do sklepu, spacerki z piesem, zrobiłam ciacho, sałatkę. Mamcia na szczęście obiadek ;-)
przyjechał tata K, jutro coś tam na budowie będzie grzebać ;-) a K wraca w sobotę. Będą razem działać. A ja już się nie mogę doczekać mojego mężusia... miłego popołudnia życzę, ja idę się położyć bo plecy dziś bolą.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry