• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziewczyny mama pozdrawia wszystkie lejdis, nie wie kiedy bedzie na BB i czy w ogole bedzie.
@ przyszla.

kurcze. szkoda wielka i tulam. decyzje a raczej wahanie co do obecnosci na BB jak najbardziej rozuemiem ale z egoistycznych pobudek (tesknie!) absolutnie nie popieram

just - a to mieszkanie w Gda czy w Gdy?

reklama
Wiolka z tego powodu też mi smutno, wczoraj mi Mamita pisała, że plamienie ma :(( Jak się wali to wszystko :/

Biedna mamitka :-( mam nadzieje ze jeszcze dojdzie do siebie i do nas wroci.

rurka kurcze no :-( jakos mi smutno dziewczyny. Moze faktycznie jak odpoczynek bedziecie mieli to i fasoleczka sie pojawi.

Jak ja bym chciala zeby wszystkie mialy tu swoje fasolki... eh ide spac moze jutro bedzie lepszy dzien bo ten do doopki :-(

Witaaaam ;-) pierwszaaaaa :-D

No juz ubrana włosy umyte teraz oko maluje i zaraz musze isć na praktyke :-(
Ale tylko do 13stej dzisiaj :-D i to mnie cieszy ;-) :-)

a wy co tam moje kochane ?
Pewnie jeszcze śpicie ?;*

Wstawaććć :-D

DRUGA!!:)
Dzień dobry
Siedzę z kawą w pracy:)
Za godzinę mam pociąg i jadę do mojej terapeutki.
Co do rozmowy z mężem to owszem była,całkiem spokojna no i nawet nie próbował mnie silnie przekonywać do swoich racji...zna mnie,wie,że im bardziej będzie naciskał tym bardziej ja się odsunę...
W tym tygodniu skoczę do gina po receptę na tabletki.

dzien dobry...
my zajadamy sniadanie, Iwa cala noc marudzila ,ledwo siedze tak mi sie spac chce...no i teraz tez marudzi,widze ze zab jej wybija , mam nadzije ze od tego mala ma podwyzszona temperature i katar.
just super .... jeszcze troche i bedziesz wybierac farby , okleiny itd..
jos hej. usmiechnij sie.jak dolegliwosci?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry