• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Just,tak bo wyszła ale generalnie Pani na świetlicy fajna skoro nie piluje kto wychodzi a kto nie...

Rurka,nie poddawaj się tak jak ja:) Bądź silna! Po takim rozstaniu (nawet krótkotrwałym) podobno szybciej się w ciążę zachodzi...Niby organizm w normalnym trybie ''przyzwyczaja się'' do plemników (spermy) i traktuje jako część siebie.

Ja zaczęłam 3 i ostatnią część gotowania bigosu.
Piesek wylał mi pełną szklankę soku na łóżko i mam wszystko mokre...kołdry w pralce itp....

reklama
Rurko jutro o 15 odbieram tatę z Gdańska, ok 17 ma przyjść mój eks i idziemy we trójkę do tego mieszkania wszystko zmierzyć i obliczyć ile czego potrzeba, no i zastanowię się co z tymi meblami... Może okleina to dobry pomysł :tak: jak tylko się zakończą prace malarskie, myślę, że poniedziałek będę mogła już się przenosić powoli...

rurka a ja ci powiem jak bedzie.... po tych dwuch miesiacach pojedziesz do meza wyteskniona i wyposzczona i jak sie do siebie dopadniecie to zaraz fasolcia bedzie....:-)

u nas swieto :)maz wrocil z pracy o 18h40 :) to sie zdarza kilka razy w roku ;)

rurka...przykro mi ze @ przyszla, ale ciesze sie ze masz "plan" i wierze ze sie uda :)

oliwka : a jak u ciebie z decyzja o staraniach

just: no to milego malowania!
wiolka : jak cycowe postepy? :)

ide prasowac ciuszki na wyjazd, powoli trzeba myslec o pakowaniu sie, w piatek wychodzimy z domu punkt 8-ma !!! trzeba bedzie malego poderwac do pionu o 7h45 :)

Josephine raczej negatywna...ja generalnie decyzję podjęłam.Mamy porozmawiać ale nie wiem co z tego będzie...To bardzo trudna sprawa,bo chcę dziecka a muszę zrezygnować.
Miłego wyjazdu,odzywaj się.

reklama
Wiolka z tego powodu też mi smutno, wczoraj mi Mamita pisała, że plamienie ma :(( Jak się wali to wszystko :/
mi tez jest tak cholernie przykro,lzy mam w oczach. tak bardzo bym chciala zeby jej sie udalo.
oczywiscie wszystkim wam zycze aby sie udalo ale jakos za mamite kibicuje w tej chwile najbardziej.
jos a z cycem nadal sie meczymy

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry