Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A więc tak: Zapakowałam test w papier i włożyłam go do ładnej czerwonej torebki z serduszkiem i wieczorkiem jak szłam spać (pierwsza) to położyłam to na jego poduszce. Jak przyszedł to udawałam że śpię, a serce mi tak waliło że cała się trzęsłam w rytm bicia i nie mogłam oddychać. W końcu parsknęłam śmiechem bo już nie dałam rady. A on rozpakował, trzyma ten test patrzy na mnie i mówi że chyba sobie żarty robię. Nie widziąłam zadowolenia. Było mi bardzo smutno, aż się popłakałam. Nie rozmawia prawie wcale ze mną na ten temat. pow. że jest b. zaskoczony bo miało nie być owulki. Ja też byłam w szoku, ale b. się cieszę. Może mu to przejdzie...
Hej. Dziękuję wszystkim za kciuki
Asionek tobie szczególne podziękowania za to że mimo wszystko wierzyłaś że mi się uda :*
Na wtorek mam umówioną wizytę u gina, jak będę po to dam znać co i jak.
Hej ja dopiero mam czas zeby wpasc. Bylam wczoraj na usg genetycznym i z didi wszystko ok rosnie ladnie wszystkie pomiary dobre. No i chyba bedzie chlopak ale dopiero za pare tyg sie potwierdzi badz nie.
)
Jasne
La Roche Posay, Kerium DS Creme (Kojący krem do skóry łojotokowej ze skłonnością do zaczerwienień i podrażnień, stosowany w Łojotokowym Zapaleniu) - kosmetyki i ich recenzje w KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)
Tu masz od razu opis.Ja zaczęłam w styczniu,przed samym ślubem prawieI naprawdę pomogło,nie został najmniejszy ślad no i jeszcze nie mam nawrotu.Mimo to stosuje teraz raz dziennie,a na początku trzeba minimum 2xdziennie.Poprawę dosyć dużą widać już po 10dniach a całkowicie wszystko zniknęło po miesiącu ale ja miałam straszne rany od schodzącej skóry
(
aa no i jest bardzooo wydajny kremik.
Ja wstałam z bólem głowy.
Byłam w szkole zgłosić dyrektorce wczorajsze zdarzenie.Wróciłam do domu poleżeć i ogarnąć się trochę.
Rozmawiała wczoraj z mężem i postanowiłam jednak wstrzymać się od starań o dziecko.Szanse są małe a ja nie chcę się denerwować i rozregulowywać cykli.Jadę po tabletki anty w tym tygodniu.
Cześć dziewczyny,
witam się z rana, od samego początku dnia się dzieje, jutro ma przyjechać tata, więc zaczynamy prace remontowe, mam zamiar kupić białą farbę i tylko jedno opakowanie koloru, muszę jeszcze dwa karnisze kupić, takie tylko pręty... Orientujecie się, czy do malowania mebli trzeba kupić oddzielną farbę, czy wystarczy zwykła???
Mam dzisiaj usg, jeśli się nic nie zmieni znów, nie nakręcam się , bo znów mi lekarz coś przełoży i będę wściekła, to zobaczę jak teraz wygląda Kosmonauta
Kocccurrku pamięć masz nie zawodną
A w temacie wypadania włosów, to ja zauważyłam poprawę, tzn nie wypadają tak jak kiedyś, mam kręcone włosy, więc zawsze po myciu zostawało mi mnóstwo włosów na dłoniach, a teraz kilka, po wysuszenie albo wyschnięciu na koszulkach, swetrekach itp zostawały tabuny włosów, perułki można było robić, a teraz się zatrzymało i paznokcie mam mocne... Co ciało to inne oddziaływanie hormonów..
Najlepiej by było odseparować...a byłaś u lekarza?
Josephine prawie taki sam...inna firma bo ten strasznie szybko się zmył
Witam się z niewitanymi :-)
Oliwka, ja miałam działalność, ale nie radziłam sobie i ją zawiesiłam. I wiecie co? Pamiętałam, że jakoś w kwietniu i byłam przekonana, że na 2 lata. Oliwki post natchnął mnie żebym to sprawdziła i co???? Działalność zawiesiłam na rokRęce do tej pory mi się trzęsą, bo przed oczami mam niezapłacony ZUS za cały rok
Dodzwoniłam się do urzędu i jedna babka mi mówi, że z automatu mi ją odwiesili i z pogardliwym uśmiechem mi mówi, że sobie teraz zapłacę za ZUS z odsetkami
:-( Ale nie była pewna i przekierowała mnie do innej babki. Ufffffffff nic i nikt za mnie działalności nie odwiesił i nic nie muszę płacić. Jutro jadę to cholerstwo zlikwidować
Ręce do tej pory mi się trzęsą, ciśnienie mam takie jakbym z mostu na bungee skoczyła. Masakra....
Witam dziewczynki...na razie rzadko zaglądam...bo muszę odczekać, zanim zacznę starania...poza tym po zwolnieniu mam takie zaległości w pracy, że nie miałam na nic czasu...
Ale mam problem...a właściwie pytanie...Asionek poradziła, by zwrócic się do Was...
Czy orientujecie się, jaki poziom prolaktyny powinien być ponad 2 tygodnie po zabiegu? U mnie wyszło sporo ponad 400...dokładnie nie pamiętam, bo musiałam wyniki zostawić jeszcze w szpitalu, bo powtarzali cytomegalię, bo coś im się nie zgadzało...ale zdążyłam zerknąć i zauważyłam wysoki poziom prolaktyny...czy ona nie jest za wysoka? Wcześniej nigdy nie miałam powyżej 20.
Wizytę u ginki mam jutro...ale chciałam się jeszcze Was poradzić...
Przepraszam, że na razie tak tylko o sobie...
Wszystkim Wam życzę miłego dnia...
Cześć Kochane :-)
Ja tylko na chwilę, bo zmykam spać po tej nocce...Dzisiaj jeszcze jedna, chociaż próbują mnie wrobić w nadgodziny w czwartek na noc...
Jutro mam termin @, ale już się nie boję, że przyjdzie ;-) Dzisiejszy test rozwiał wszelkie wątpliwości!![]()
Zobacz załącznik 345814
Stąd już chyba nieśmiało mogę wysłać fluidki dla wszystkich Staraczek :* :-) Łapcie, Kochane moje!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No więc jestem, wróciłam z USG
Ciotka Jos się będzie cieszyć, gdyż mam wyjątkowo uparte dziecko i ma mnie w swojej pupie, nie chce się pokazać
Więc jest zdrowe, nie ma żadnych odstępstw, od normy, z tego usg wynika, że termin wypada na 26 maja
Widziałam serduszko, ale niestety nie leży w pozycji kosmicznej, tylko główką do góry, czyli pod przeponą mam jego główkęwedług pomiaru waży ok 2 kilogramów 260 gram
![]()
Kocur przykro mi z powodu Taty.
Asionek e tam nie straszę... a może i po porodzie wypadają - jakoś tak. No jednak mam nadzieję, że już gorzej u Ciebie nie będzie. W razie co pisz to Ci odetnę garsćo ile i ja ich nie stracę zbyt dużo