• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Kochane :-)

Ja tylko na chwilę, bo zmykam spać po tej nocce... :dry: Dzisiaj jeszcze jedna, chociaż próbują mnie wrobić w nadgodziny w czwartek na noc... :wściekła/y:

Jutro mam termin @, ale już się nie boję, że przyjdzie ;-) Dzisiejszy test rozwiał wszelkie wątpliwości! :laugh2: :tak:
Zobacz załącznik 345814

Stąd już chyba nieśmiało mogę wysłać fluidki dla wszystkich Staraczek :* :-) Łapcie, Kochane moje! :tak:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mam nadzieje, ze zdarzylam nalapac fluidkow! :) piekne kreseczki! :)

No więc jestem, wróciłam z USG :)

Ciotka Jos się będzie cieszyć, gdyż mam wyjątkowo uparte dziecko i ma mnie w swojej pupie, nie chce się pokazać:tak::-D:-D:-D:-D

Więc jest zdrowe, nie ma żadnych odstępstw, od normy, z tego usg wynika, że termin wypada na 26 maja :tak:
Widziałam serduszko, ale niestety nie leży w pozycji kosmicznej, tylko główką do góry, czyli pod przeponą mam jego główkę :happy2: według pomiaru waży ok 2 kilogramów 260 gram :tak:

no to jeszcze troche i 26 maja bedzie niespodzianka :)

reklama
witam się chwilowo-wpadłam zobaczyć czy Just już wróciła-syn śpi więc relaks dla mamy;), szukam na allegro sukienki na ślub brata w maju a potem ślub szwagierki w sierpniu;)

Agapa-chyba ci jeszcze nie pogratulowałam, a więc Gratulacje-a powiedz jak twój mąż zareagował;)?

A więc tak: Zapakowałam test w papier i włożyłam go do ładnej czerwonej torebki z serduszkiem i wieczorkiem jak szłam spać (pierwsza) to położyłam to na jego poduszce. Jak przyszedł to udawałam że śpię, a serce mi tak waliło że cała się trzęsłam w rytm bicia i nie mogłam oddychać. W końcu parsknęłam śmiechem bo już nie dałam rady. A on rozpakował, trzyma ten test patrzy na mnie i mówi że chyba sobie żarty robię. Nie widziąłam zadowolenia. Było mi bardzo smutno, aż się popłakałam. Nie rozmawia prawie wcale ze mną na ten temat. pow. że jest b. zaskoczony bo miało nie być owulki. Ja też byłam w szoku, ale b. się cieszę. Może mu to przejdzie...

just : ciotka Jos sie bardzo bardzo cieszy :))))))))) I ciotka Jos po cichu podjerzewala i chciala zeby maluch byl juz za duzy na zerkanie miedzy nogi :) Pod koniec juz zazwyczaj lekarzom nie idzie dojrzec co to jest :)
kiedy nastepna wizyta, bedziesz miec jeszcze USG ? mam nadzieje ze diabel cie nie podkusi na sam koniec zeby poznac plec nawet gdyby udalo sie dojrzec... jak juz dotrwalas do teraz, plus minus nastepna wizyta poczatek maja... no toc te 2-3 tyg dodatkowe chyba wytrzymasz cioooo??? :)7
no i najbardziej oczywiscie ciesze sie ze KOSMONAUTA ktory wciaz jest KOSMONAUTA jest zdrowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
aha! i wciaz stawiam na chlopczyka :)

hope : z porlaktyna niestety nie pomoge... nie znam sie

ja po drzemce, ale tylko 30min, synus natomiast 2h i tryska energia... ehhh
musze tez doglebniej posptrzatac dzis + jutro dom zeby po powrocie do domu z wakacji nie dostac depresji... :)

agapa ... :(

boogie cieszę się ogromnie, że wszystko dobrze :))))) kosmonauta ma jeszcze trochę czasu, żeby sie odwrócić... a jak nie to cc i ominie Cię cały ten ambaras ;))))
Podtrzymuję, że to córa!!

pysia dzięki.. :) zaraz jadę do szpitala..

Ewula, czekam do soboty na @.
Z objawów to brzuch mnie ciągnie już tak od tygodnia i trochę piersi mocniej bolą, ale równie dobrze może się skradać @

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry