Cześć Kochane :-)
Ja tylko na chwilę, bo zmykam spać po tej nocce...Dzisiaj jeszcze jedna, chociaż próbują mnie wrobić w nadgodziny w czwartek na noc...
Jutro mam termin @, ale już się nie boję, że przyjdzie ;-) Dzisiejszy test rozwiał wszelkie wątpliwości!![]()
Zobacz załącznik 345814
Stąd już chyba nieśmiało mogę wysłać fluidki dla wszystkich Staraczek :* :-) Łapcie, Kochane moje!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mam nadzieje, ze zdarzylam nalapac fluidkow!
No więc jestem, wróciłam z USG
Ciotka Jos się będzie cieszyć, gdyż mam wyjątkowo uparte dziecko i ma mnie w swojej pupie, nie chce się pokazać
Więc jest zdrowe, nie ma żadnych odstępstw, od normy, z tego usg wynika, że termin wypada na 26 maja
Widziałam serduszko, ale niestety nie leży w pozycji kosmicznej, tylko główką do góry, czyli pod przeponą mam jego główkęwedług pomiaru waży ok 2 kilogramów 260 gram
![]()
no to jeszcze troche i 26 maja bedzie niespodzianka
Dzisiaj jeszcze jedna, chociaż próbują mnie wrobić w nadgodziny w czwartek na noc... 

według pomiaru waży ok 2 kilogramów 260 gram