gosiane
Fanka BB :)
Hej dziewczynki! Ja to sobie pospalam dzisiaj niezle
prawie do 11 ale zasnelam kolo 2 wiec nie tak zle.
Marcepanek lepiej dmuchac na zimne niz potem miec problem. Takie wirusy to wstretna sprawa, moze popros meza zeby wzial kilka dni wolnego? Wiem ze Nifuroksazyd szybko pomaga na szczescie wiec trzymam &&&& zeby synkowi przeszlo i za malutka tez :-)
No to zycze zeby jednak sie nie rozkrecily te nudnosci na calego.
Ja tego konkretnie kremu nie uzywalam ale mialam problemy z cera i uzywalam innego z tej serii i byl rewelacyjny.
Na pewno musi byc inna farba niz do scian bo sie nie zlapie mebla, szczegolnie jesli pokryty jest jakas okleina. Z tego co wiem to przy okleinie i plytach mdf tez nie szlifuje sie bo to nie drewno:-)
To moze bedziesz bezobjawowa tak jak ja :-) czego ci zycze oczywiscie!
Superrrrr! :-) Juz nie mozna miec watpliwosci :-)
prawie do 11 ale zasnelam kolo 2 wiec nie tak zle.Marcepanek lepiej dmuchac na zimne niz potem miec problem. Takie wirusy to wstretna sprawa, moze popros meza zeby wzial kilka dni wolnego? Wiem ze Nifuroksazyd szybko pomaga na szczescie wiec trzymam &&&& zeby synkowi przeszlo i za malutka tez :-)
hej
mama : gdzie jestes ???
u nas nieciekawie, a raczej u mnie... w nocy mialam nudnosci i niestety nie udalo mi sie zwymiotowac zeby sobie ulzyc
wiec jestem padnieta... ale to pewnie dopiero poczatek...
zaraz ide zaprowadzic L. do zlobka na 3 godzinki ...
No to zycze zeby jednak sie nie rozkrecily te nudnosci na calego.
Jasne
La Roche Posay, Kerium DS Creme (Kojący krem do skóry łojotokowej ze skłonnością do zaczerwienień i podrażnień, stosowany w Łojotokowym Zapaleniu) - kosmetyki i ich recenzje w KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)
Tu masz od razu opis.Ja zaczęłam w styczniu,przed samym ślubem prawieI naprawdę pomogło,nie został najmniejszy ślad no i jeszcze nie mam nawrotu.Mimo to stosuje teraz raz dziennie,a na początku trzeba minimum 2xdziennie.Poprawę dosyć dużą widać już po 10dniach a całkowicie wszystko zniknęło po miesiącu ale ja miałam straszne rany od schodzącej skóry
(
aa no i jest bardzooo wydajny kremik.
Ja tego konkretnie kremu nie uzywalam ale mialam problemy z cera i uzywalam innego z tej serii i byl rewelacyjny.
Wiecie właśnie w sklepach typu Castorama, lubą naciągnąć swoich klientów, nie pierwszy przypadek znam i znajomych naciągnęli na przeszło 50 zł, więc wolę się sama do informować
Dekoral.pl - Akrylit W biały
to ma być na ściany
Mówisz Kocurrku, że trzeba szlifować???to chyba wywalę te graty...
myślałam, że to trochę mniej zachodu...
Na pewno musi byc inna farba niz do scian bo sie nie zlapie mebla, szczegolnie jesli pokryty jest jakas okleina. Z tego co wiem to przy okleinie i plytach mdf tez nie szlifuje sie bo to nie drewno:-)
Cześć wszystkim z rana:-)
U mnie objawów ciążowych zero, ale to pewnie przede mnąpoczytałam i lecę dalej
![]()
To moze bedziesz bezobjawowa tak jak ja :-) czego ci zycze oczywiscie!
Cześć Kochane :-)
Ja tylko na chwilę, bo zmykam spać po tej nocce...Dzisiaj jeszcze jedna, chociaż próbują mnie wrobić w nadgodziny w czwartek na noc...
Jutro mam termin @, ale już się nie boję, że przyjdzie ;-) Dzisiejszy test rozwiał wszelkie wątpliwości!![]()
Zobacz załącznik 345814
Stąd już chyba nieśmiało mogę wysłać fluidki dla wszystkich Staraczek :* :-) Łapcie, Kochane moje!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Superrrrr! :-) Juz nie mozna miec watpliwosci :-)
to chyba wywalę te graty...
myślałam, że to trochę mniej zachodu...
poczytałam i lecę dalej

według pomiaru waży ok 2 kilogramów 260 gram