• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczynki! Ja to sobie pospalam dzisiaj niezle :-D prawie do 11 ale zasnelam kolo 2 wiec nie tak zle.

Marcepanek lepiej dmuchac na zimne niz potem miec problem. Takie wirusy to wstretna sprawa, moze popros meza zeby wzial kilka dni wolnego? Wiem ze Nifuroksazyd szybko pomaga na szczescie wiec trzymam &&&& zeby synkowi przeszlo i za malutka tez :-)

hej

mama : gdzie jestes ???

u nas nieciekawie, a raczej u mnie... w nocy mialam nudnosci i niestety nie udalo mi sie zwymiotowac zeby sobie ulzyc
wiec jestem padnieta... ale to pewnie dopiero poczatek...
zaraz ide zaprowadzic L. do zlobka na 3 godzinki ...

No to zycze zeby jednak sie nie rozkrecily te nudnosci na calego.

Jasne:)
La Roche Posay, Kerium DS Creme (Kojący krem do skóry łojotokowej ze skłonnością do zaczerwienień i podrażnień, stosowany w Łojotokowym Zapaleniu) - kosmetyki i ich recenzje w KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)

Tu masz od razu opis.Ja zaczęłam w styczniu,przed samym ślubem prawie:) I naprawdę pomogło,nie został najmniejszy ślad no i jeszcze nie mam nawrotu.Mimo to stosuje teraz raz dziennie,a na początku trzeba minimum 2xdziennie.Poprawę dosyć dużą widać już po 10dniach a całkowicie wszystko zniknęło po miesiącu ale ja miałam straszne rany od schodzącej skóry:((
aa no i jest bardzooo wydajny kremik.

Ja tego konkretnie kremu nie uzywalam ale mialam problemy z cera i uzywalam innego z tej serii i byl rewelacyjny.

Wiecie właśnie w sklepach typu Castorama, lubą naciągnąć swoich klientów, nie pierwszy przypadek znam i znajomych naciągnęli na przeszło 50 zł, więc wolę się sama do informować

Dekoral.pl - Akrylit W biały
to ma być na ściany
Mówisz Kocurrku, że trzeba szlifować??? :szok: to chyba wywalę te graty... :dry: myślałam, że to trochę mniej zachodu...

Na pewno musi byc inna farba niz do scian bo sie nie zlapie mebla, szczegolnie jesli pokryty jest jakas okleina. Z tego co wiem to przy okleinie i plytach mdf tez nie szlifuje sie bo to nie drewno:-)

Cześć wszystkim z rana:-)
U mnie objawów ciążowych zero, ale to pewnie przede mną:nerd: poczytałam i lecę dalej:)

To moze bedziesz bezobjawowa tak jak ja :-) czego ci zycze oczywiscie!

Cześć Kochane :-)

Ja tylko na chwilę, bo zmykam spać po tej nocce... :dry: Dzisiaj jeszcze jedna, chociaż próbują mnie wrobić w nadgodziny w czwartek na noc... :wściekła/y:

Jutro mam termin @, ale już się nie boję, że przyjdzie ;-) Dzisiejszy test rozwiał wszelkie wątpliwości! :laugh2: :tak:
Zobacz załącznik 345814

Stąd już chyba nieśmiało mogę wysłać fluidki dla wszystkich Staraczek :* :-) Łapcie, Kochane moje! :tak:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Superrrrr! :-) Juz nie mozna miec watpliwosci :-)

reklama
Cześć Kochane :-)

Ja tylko na chwilę, bo zmykam spać po tej nocce... :dry: Dzisiaj jeszcze jedna, chociaż próbują mnie wrobić w nadgodziny w czwartek na noc... :wściekła/y:

Jutro mam termin @, ale już się nie boję, że przyjdzie ;-) Dzisiejszy test rozwiał wszelkie wątpliwości! :laugh2: :tak:
Zobacz załącznik 345814

Stąd już chyba nieśmiało mogę wysłać fluidki dla wszystkich Staraczek :* :-) Łapcie, Kochane moje! :tak:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Gratulacje...teraz dbaj o siebie i nie przepracowuj się...

Hopee współczuje straty niestety ja się kompletnie na tym nie znam :-( A i przepraszam ,że pytam bo skołowana nieco jestem na forum są teraz dwie Hopee i już sama nie wiem która jest która bo wcześniej jedna tu była jak jeszcze w ciąży chodziłam i zafasolkowała. Albo po prostu czy Ty pamiętasz mnie? Bo widziałam też inną Hopee na forum ...ale wydaję mi się ,że to Tobie kibicowałam wraz z resztą gangu. Nie miej jednak bez znaczenia czy się znamy czy nie bo równie mocno współczuje i życzę szybkiego powtórnego zaciążenia tyle ,że tym razem z rozwiązaniem dopiero za 9 miesięcy ;-)

A no i dzwoniłam ,poradziła mi ,żeby ograniczyć jednak kontakt synusia z małą bo teraz podobno wirus panuje taki ,że biegunkę dzieci mają. A więc nie wyszłam na panikarę na szczęście.

serg oficjalne gratulację!!! Ale mam ochotę Ci nakopać do pupska pamiętam jak wcześniej mówiłaś ,że Tobie to chyba nigdy się nie uda ,a tu proszę ;-) pewnie jeszcze będą bliźniaki co najmniej ;-)

Ja byłam wcześniej na staraczkach i na wątku związanym ze stymulacją...Konto założyłam chyba w grudniu...dokładnie nie pamiętam...

jesli chodzi o szlifowanie to zalezy od ich stanu. Czasem wystarczy tylko troche papierem sciernym przejechac.

hej agapa - milo Cie widziec taka usmiechnieta :)
Jestem mega szczęśliwa. Potrafię nawet sobie ze szczęścia popłakać:-D:-D:-DWariatka ze mnie co?

Tylko muszę jeszcze taką firankę z tymi szelkami, przydałaby się też zasłonka, bo później może Maluchowi świecić...

Cześć Agapa :-) chcesz trochę skurczy łydek, albo zgagi??? Oddam bez gadania :tak:

Poczku tym już się niech zajmą faceci, mój tata i mój ex, on się zna najlepiej, każde wakacje z rzędu pomaga bratu w jego firmie takiej remontowo budowlanej :tak:

agapa - to jak boogie taka szczodra to ja bez mrugnięcia oddam wzdęcia :-D

Agapa to ja jeszcze dorzucę bezsenność i już niczego więcej nie zabieraj :-D

Macie coś dziewczyny na humor??? Jakiegoś poprawiacza? Na szybko, na zaraz???:szok:
Możecie dać troszkę wszystkiego. Będzie wam lżej a jak się wszystko rozłoży na kilka osób to i mniej będzie dokuczać :D

Wklejam i tu może dacie mi jakąś radę :-(
Cześć dziewczyny.
Mam mega problem
unhappy.gif

Synuś ma pędzącą biegunkę no i oczywiście boje się teraz ,żeby Nikola nie załapała tego paskudztwa ,ale jak to zrobić skoro opiekuje się obojgiem sama.
Wiadomo myję ręce i w ogóle jeszcze dezynfekuje takim żelem z carexa ,ale ja mam wrażenie ,że bakterie normalnie wiszą w powietrzu. Boję się okropnie bo widzę jak mały się męczy ,a co dopiero u takiego maluszka mogło by być
unhappy.gif
Dziewczyny powiedzcie czy na ten czas powinnam wziąć męża poprosić by był w domu z Maciusiem ,żeby z nim siedział ,a ja miała z nim jak najmniej kontaktu zwłaszcza ze zmienianiem pampersa bo niestety musiałam mu założyć bo on nie zdąża na nocnik i leci po nogach
unhappy.gif
smecta i orsalit

Witam dziewczynki...na razie rzadko zaglądam...bo muszę odczekać, zanim zacznę starania...poza tym po zwolnieniu mam takie zaległości w pracy, że nie miałam na nic czasu...
Ale mam problem...a właściwie pytanie...Asionek poradziła, by zwrócic się do Was...
Czy orientujecie się, jaki poziom prolaktyny powinien być ponad 2 tygodnie po zabiegu? U mnie wyszło sporo ponad 400...dokładnie nie pamiętam, bo musiałam wyniki zostawić jeszcze w szpitalu, bo powtarzali cytomegalię, bo coś im się nie zgadzało...ale zdążyłam zerknąć i zauważyłam wysoki poziom prolaktyny...czy ona nie jest za wysoka? Wcześniej nigdy nie miałam powyżej 20.
Wizytę u ginki mam jutro...ale chciałam się jeszcze Was poradzić...
Przepraszam, że na razie tak tylko o sobie...
Wszystkim Wam życzę miłego dnia...
Kochana norma prolaktyny to:1,39-24,20ng/ml robiłam ok 2 tyg. temu

witam się chwilowo-wpadłam zobaczyć czy Just już wróciła-syn śpi więc relaks dla mamy;), szukam na allegro sukienki na ślub brata w maju a potem ślub szwagierki w sierpniu;)

Agapa-chyba ci jeszcze nie pogratulowałam, a więc Gratulacje-a powiedz jak twój mąż zareagował;)?

No więc jestem, wróciłam z USG :)

Ciotka Jos się będzie cieszyć, gdyż mam wyjątkowo uparte dziecko i ma mnie w swojej pupie, nie chce się pokazać:tak::-D:-D:-D:-D

Więc jest zdrowe, nie ma żadnych odstępstw, od normy, z tego usg wynika, że termin wypada na 26 maja :tak:
Widziałam serduszko, ale niestety nie leży w pozycji kosmicznej, tylko główką do góry, czyli pod przeponą mam jego główkę :happy2: według pomiaru waży ok 2 kilogramów 260 gram :tak:

no to Just-gratki że wszystko w porządku-a uparciuch niezły-ale za to będzie fajne napięcie na forum jak pojedziesz na porodówkę-a i dosyć duży te twój kosmonauta;)

a propo płci-nic nie wyczuwasz?bo mnie intuicja drugi raz nie zawiodła;)

reklama
Paulina laski nie wytrzymają ciśnienia hahaha, muszę chyba lapka zabrać do szpitala, bo wszystkie ciotki zjedzą swoej paznokcie pięknie wypielęgnowane :-D:-D:-D:-D

No i generalnie słyszę, że wyglądam bardzo ładnie w ciąży, więc mnóstwo opinii przewiduje chłopczyka, a dla mnie ważne jest, że będzie zdrowy Maluch :)
No lekarz, też coś mówił, że jest większe Dzicko, ale na wcześniejszym usg lekarz powiedział, że Maluch jest mniejszy, więc już jest tak, żeby było zdrowe :tak::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry