• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oliwka, porzucić? :-( No taką decyzję to rzeczywiście trzeba przedyskutować, bez emocji... Ty i Twój mąż najlepiej wiecie czego pragniecie, znacie swoje możliwości i to ważna decyzja. W każdym bądź razie tulam mocno :tak:

reklama
balbinka .. oliwka hehe .. ja z kolei miałam tak, że zarejestrowałam działalność i sobie pomyślałam - nauczę się jak to cholerstwo wziąć za rogi ;))) po czym zawsze brakowało czasu i skończyło się tak, ze ŻADNYCH składek przez ponad rok nie odprowadzałam bo działalność była widmowa ... na szczęście bez konsekwencji ;)) Po namyśle wyrejestrowałam - może wrócę do tematu - G. mi pomoże...

paulina moja mama pracowała w urzędzie wojewódzkim, skarbowym i statystycznym :-D Co ja się naobserwowałam i nasłuchałam ooo raany..... mama też nie wytrzymała.. teraz od paru lat robi w księgowości :)

dobra pok wchodzę na stronkę.
Kawał roboty :) I bardzo estetycznie i profesjonalnie :) Mogę tylko wyrazić podziw ... bo naprawdę sporo tam już ujęłaś materiału... nie mam pomysłów.

Ostatnia edycja:
balbinka .. oliwka hehe .. ja z kolei miałam tak, że zarejestrowałam działalność i sobie pomyślałam - nauczę się jak to cholerstwo wziąć za rogi ;))) po czym zawsze brakowało czasu i skończyło się tak, ze ŻADNYCH składek przez ponad rok nie odprowadzałam bo działalność była widmowa ... na szczęście bez konsekwencji ;)) Po namyśle wyrejestrowałam - może wrócę do tematu - G. mi pomoże...

paulina moja mama pracowała w urzędzie wojewódzkim, skarbowym i statystycznym :-D Co ja się naobserwowałam i nasłuchałam ooo raany..... mama też nie wytrzymała.. teraz od paru lat robi w księgowości :)
Ja na szczęście mam księgową:)Ona pilnuje i jak narazie nie mam żadnych zaległości:)

Karolku wybacz ... ja od rana na gorącej linii pomiędzy ojcem, mamą, oni ze sobą unikają kontaktu, więc ja wiszę, dorośli ludzie :szok: moim byłym(będzie pomagał przy malowaniu) i jeszcze Pani z Mopsu się dokłada do całości

Witam dziewczynki...na razie rzadko zaglądam...bo muszę odczekać, zanim zacznę starania...poza tym po zwolnieniu mam takie zaległości w pracy, że nie miałam na nic czasu...
Ale mam problem...a właściwie pytanie...Asionek poradziła, by zwrócic się do Was...
Czy orientujecie się, jaki poziom prolaktyny powinien być ponad 2 tygodnie po zabiegu? U mnie wyszło sporo ponad 400...dokładnie nie pamiętam, bo musiałam wyniki zostawić jeszcze w szpitalu, bo powtarzali cytomegalię, bo coś im się nie zgadzało...ale zdążyłam zerknąć i zauważyłam wysoki poziom prolaktyny...czy ona nie jest za wysoka? Wcześniej nigdy nie miałam powyżej 20.
Wizytę u ginki mam jutro...ale chciałam się jeszcze Was poradzić...
Przepraszam, że na razie tak tylko o sobie...
Wszystkim Wam życzę miłego dnia...

Dzięki wam dziewczyny nie wiem co ja bym bez was zrobiła ;-)
Jesteście niezastąpione ;-)
Idę dzwonić ,może się ośmieszę ,ale będę spokojna przynajmniej.

Witam dziewczynki...na razie rzadko zaglądam...bo muszę odczekać, zanim zacznę starania...poza tym po zwolnieniu mam takie zaległości w pracy, że nie miałam na nic czasu...
Ale mam problem...a właściwie pytanie...Asionek poradziła, by zwrócic się do Was...
Czy orientujecie się, jaki poziom prolaktyny powinien być ponad 2 tygodnie po zabiegu? U mnie wyszło sporo ponad 400...dokładnie nie pamiętam, bo musiałam wyniki zostawić jeszcze w szpitalu, bo powtarzali cytomegalię, bo coś im się nie zgadzało...ale zdążyłam zerknąć i zauważyłam wysoki poziom prolaktyny...czy ona nie jest za wysoka? Wcześniej nigdy nie miałam powyżej 20.
Wizytę u ginki mam jutro...ale chciałam się jeszcze Was poradzić...
Przepraszam, że na razie tak tylko o sobie...
Wszystkim Wam życzę miłego dnia...
Niestety nie pomogę.
Współczuję straty:(

Dzięki wam dziewczyny nie wiem co ja bym bez was zrobiła ;-)
Jesteście niezastąpione ;-)
Idę dzwonić ,może się ośmieszę ,ale będę spokojna przynajmniej.
Dzwoń i pamiętaj,że kto pyt nie błądzi.Oni po to tam są! :)

reklama
Dobra kobietki uciekam, będę później dam, znać co i jak, mam nadzieję, że uda się wreszcie zobaczyć Dzicko :tak: więc życzę przyjemnego południa ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry