• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kocur, balbinka : hej :)

balbinka ...niezly sters mialas...

boogie: tamtej fr. pisoenki sluchalam ale kompletnoe kompletnie nie moj klimat, podniosla mi ciesnienie lekko ;)

ps. a jamie jest duzo lepszy niz francuski sexy sushi ;)

reklama
oo Marcepanek Jos pisała o płynach elektrolitowych dla dzieci do picia w czasie biegunki-polecam Orsalit!

Boogie no fajna godzina usg;)

Balbinka-co za wredota w tym urzędzie~-szok , ja sama pracowałam w urzędzie ale nigdy nie chciałam nikomu skopać dnia~!

paulina : nie wiedzialam ze to sie nazywa plyny elektrolitowe :))))))) hihihiihhi

dziewczyny ja uciekam na zakupy bo o 12 juz musze byc w zlobku wiec mam doslownie godzinke

do pozniej!

just : &&&& za usg :) napisz koniecznie "po" :)

Balbina No to masz ciśnienie na górnym poziomie:)
Mam juz farbe na włosach i śniadanie(haha):kawałki prawdziwego toffi,jogurt light i ser brie:)

Jos, ja do tej pory w stresie... Właśnie popłaciłam wszystkie rachunki i po tym już zawsze mam nerwa i jak sobie pomyślałam o kwocie za cały rok za ZUS, no masakra...

Oliwka, a co do planów ciążowych... Jeśli zdecydowałaś, że lepiej poczekać to nie ma co się napinać. Czasem lepiej jest sobie zrobić przerwę, uporać się z bieżącymi problemami i na nowo zacząć staranka :tak:
Na poprawę humoru pokażę Wam co będę robić na święta. Mała pierdołka a jaka fajna :-) mam już wszystkie produkty, tzn. jeszcze na jajeczka czekam, bo na allegro zamówiłam. Mało roboty a smakowita ozdóbka na Wielkanoc jak znalazł :tak: Czekoladowe gniazdka wielkanocne

Oliwka, Paulina... No szok. Ta baba ewidentnie miała chyba zły dzień. I wiecie co? Te rozmowy są nagrywane. Jak jutro będę w bojowym nastroju to poszukam tej baby i powiem jej co o niej myślę :dry:
Oliwka, jaki kolorek masz na włoskach? :-)

Ostatnia edycja:
oliwka,pok dziś nie ma w ośrodku pediatry i właśnie dlatego was pytam.
Czarny kocur no ja wolę dmuchać na zimne.
paulina daje małemu właśnie Nifuroksazyd takie żółte coś...no i karmię małą piersią ,ale boje się ,że to nie uchroni jej przed tym co innego przeziębienie ...nie obawiała bym się wtedy aż tak. A wiadomo co robi biegunka z niemowlakiem wtedy tylko szpital.
jos też mamy na odwodnienie tu to się nazywa Hydronea ,kurde jak nie urok to ...

Chyba zadzwonię po prostu do lekarza bo zwariuje :-( boje się o małą. Bo Maciuś już nie raz miał biegunkę i wychodził z tego ,ale ona jest taka malutka ...

Jos hahaha, ja nigdy nie słuchałam takiej muzy jak te Sexi Sushi :no: nie wiem co mi odbiło teraz :-D a Jamie jest bosko śpiewającym piosenkarzem, koi moje serducho i duszę :tak:

Koccurek na surowo???:confused: hymmm? ale co tatara, sushi, czy coś innego?:-D:-D:-D jeszcze raz dużo zdrowia dla taty!

Paulina świetna, przecież ja mam czas, mogę sobie posiedzieć...:dry: a gdzie mi się może śpieszyć??? Pan doktor każe... :szok: nie mam słów na to dzisiaj... albo tylko same wulgaryzmy...pfff

Balbinko ja nie zawieszam staranek ja je chcę porzucić całkowicie.
Jeszcze dzisiaj jak znajdziemy chwilę to podyskutujemy z mężem ale na 80% tak zrobię.Bardzo mi z tym ciężko ale może tak musi być?

Marcepanek dzwoń do przychodni lub na oddział dziecięcy szpitala i pytaj:)
Zdrówka.

Boogie dzisiaj nawet pół esa????? :(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry