• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Boggie trzymam &&&& :)
Ja już myłam farbę,wstawiłam bigos na 2 etap gotowania i muszę się powoli zebrać i do pracy w końcu pójść:)

reklama
Cześć Kochane :-)

Ja tylko na chwilę, bo zmykam spać po tej nocce... :dry: Dzisiaj jeszcze jedna, chociaż próbują mnie wrobić w nadgodziny w czwartek na noc... :wściekła/y:

Jutro mam termin @, ale już się nie boję, że przyjdzie ;-) Dzisiejszy test rozwiał wszelkie wątpliwości! :laugh2: :tak:
Zobacz załącznik 345814

Stąd już chyba nieśmiało mogę wysłać fluidki dla wszystkich Staraczek :* :-) Łapcie, Kochane moje! :tak:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Cześć Kochane :-)

Ja tylko na chwilę, bo zmykam spać po tej nocce... :dry: Dzisiaj jeszcze jedna, chociaż próbują mnie wrobić w nadgodziny w czwartek na noc... :wściekła/y:

Jutro mam termin @, ale już się nie boję, że przyjdzie ;-) Dzisiejszy test rozwiał wszelkie wątpliwości! :laugh2: :tak:
Zobacz załącznik 345814

Stąd już chyba nieśmiało mogę wysłać fluidki dla wszystkich Staraczek :* :-) Łapcie, Kochane moje! :tak:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Piekne kreseczki:) Gratulacje:)

Dziękuję bardzo za gratulacje i w ogóle... Dopiero dzisiaj po tych wyraźnych II dociera do mnie, że JEST FASOLKA! :laugh2: ;-)
Serg GRATULACJE!!!!

Fluidki łapie!! W jakim czasie robiłaś testy?
Pierwszy zrobiłam w 12 dniu po owulacji, ten na samym dole zdjęcia jest z dzisiaj po 3 godzinnych siuśkach i nieprzespanej nocy (praca... :dry: ), czyli 16 dni po owulacji (taką długa mam fazę lutealna po owu). :-)
Zmykam Słonka do spania już... Miłego dnia :-) :******

Hopee współczuje straty niestety ja się kompletnie na tym nie znam :-( A i przepraszam ,że pytam bo skołowana nieco jestem na forum są teraz dwie Hopee i już sama nie wiem która jest która bo wcześniej jedna tu była jak jeszcze w ciąży chodziłam i zafasolkowała. Albo po prostu czy Ty pamiętasz mnie? Bo widziałam też inną Hopee na forum ...ale wydaję mi się ,że to Tobie kibicowałam wraz z resztą gangu. Nie miej jednak bez znaczenia czy się znamy czy nie bo równie mocno współczuje i życzę szybkiego powtórnego zaciążenia tyle ,że tym razem z rozwiązaniem dopiero za 9 miesięcy ;-)

A no i dzwoniłam ,poradziła mi ,żeby ograniczyć jednak kontakt synusia z małą bo teraz podobno wirus panuje taki ,że biegunkę dzieci mają. A więc nie wyszłam na panikarę na szczęście.

serg oficjalne gratulację!!! Ale mam ochotę Ci nakopać do pupska pamiętam jak wcześniej mówiłaś ,że Tobie to chyba nigdy się nie uda ,a tu proszę ;-) pewnie jeszcze będą bliźniaki co najmniej ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry