• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Agapa to ja jeszcze dorzucę bezsenność i już niczego więcej nie zabieraj :-D

Macie coś dziewczyny na humor??? Jakiegoś poprawiacza? Na szybko, na zaraz???:szok:

reklama
matko... oliwka - opanuj sie troche z ta potrzeba bycia w centrum uwagi...

Nie mam potrzeby bycia w centrum uwagi.Nikt mnie nawet nie przywitał,myślałam,że jestem niewidoczna...
A zmykam bo idę włosy farbować.Tyle że nie mam siły wstać,boli mnie głowa.

oliwka Ty tego nie wiesz... ale ja zastanawiam się nad Twoją decyzją......

Hej,ja też się zastanawiałam i to chyba dosyć długo.I tylko taki wniosek mi się nasunął.

Just,dziękuję,nie mam na nic ochoty,źle się czuję.

Hej kobietki
witam się porannie-siedzimy właśnie ze smykiem i oglądamy bajki-taka nowa metoda wychowawcza na humory mojego syna;), a tak serio dochodze do siebie bo wczoraj przegiełam chyba ze sprzątaniem, za pół godzinki jak nie będzie padać wciągniemy kalosze i pójdziemy pobiegać troszkę;), oczywiście pogoda pod psem...

Jos-co do mdłości -to rano miałam spokój, za to wieczorem zaczynała się impreza;(

Witam z powrotem Pysię i Królową;)
ślę fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wklejam i tu może dacie mi jakąś radę :-(
Cześć dziewczyny.
Mam mega problem
unhappy.gif

Synuś ma pędzącą biegunkę no i oczywiście boje się teraz ,żeby Nikola nie załapała tego paskudztwa ,ale jak to zrobić skoro opiekuje się obojgiem sama.
Wiadomo myję ręce i w ogóle jeszcze dezynfekuje takim żelem z carexa ,ale ja mam wrażenie ,że bakterie normalnie wiszą w powietrzu. Boję się okropnie bo widzę jak mały się męczy ,a co dopiero u takiego maluszka mogło by być
unhappy.gif
Dziewczyny powiedzcie czy na ten czas powinnam wziąć męża poprosić by był w domu z Maciusiem ,żeby z nim siedział ,a ja miała z nim jak najmniej kontaktu zwłaszcza ze zmienianiem pampersa bo niestety musiałam mu założyć bo on nie zdąża na nocnik i leci po nogach
unhappy.gif

just : ja mam pomysl i wlasnie go uskuteczniam namietnie od godziny : MUZYKA :)
u mnie teraz edith piaf :) wczesniej lara fabian
a jeszcze wczesniej x factor ;)

oliwka : ja jaki tym razem fabujesz kolor ?

pok : jakie plany na dzis ???

ide po rocire, od kawy mnie odrzuca
kurka nawet czlowiek sie na nogi postawic nie moze
ani leku na sen, ani redbulla czy kilka kaw... uczciwosc :)

Wklejam i tu może dacie mi jakąś radę :-(
Cześć dziewczyny.
Mam mega problem
unhappy.gif

Synuś ma pędzącą biegunkę no i oczywiście boje się teraz ,żeby Nikola nie załapała tego paskudztwa ,ale jak to zrobić skoro opiekuje się obojgiem sama.
Wiadomo myję ręce i w ogóle jeszcze dezynfekuje takim żelem z carexa ,ale ja mam wrażenie ,że bakterie normalnie wiszą w powietrzu. Boję się okropnie bo widzę jak mały się męczy ,a co dopiero u takiego maluszka mogło by być
unhappy.gif
Dziewczyny powiedzcie czy na ten czas powinnam wziąć męża poprosić by był w domu z Maciusiem ,żeby z nim siedział ,a ja miała z nim jak najmniej kontaktu zwłaszcza ze zmienianiem pampersa bo niestety musiałam mu założyć bo on nie zdąża na nocnik i leci po nogach
unhappy.gif

Najlepiej by było odseparować...a byłaś u lekarza?

Josephine prawie taki sam...inna firma bo ten strasznie szybko się zmył

O wiem juz o kim zapomniałam tworząc streszczenie dla krolowej ..... wybaczysz paulina...? :)

hej marcepanek .... myślę, że te zabezpieczenia, które stosujesz są wystarczające :)... aale ja nie lekarz...

boogie KRÓWKI CIĄGUTKI !!!!!! :-D Chcesz..??????

jos oj ja w tej ciązy się dowiedziałam co to mdłości bez "ulżenia sobie" ... bo w poprzedniej to hafty szły jeden za drugim bez umiaru ;)))))) Współczucie oferuję....

Ostatnia edycja:
hej Marcepanku-no ciężko coś wymyślić-kurcze a co dajesz małemu żeby szybciej mu przeszło?jak mój miał coś takiego to dawałam mu smecte-z trudem ale jakoś wypił- prebiotyk np. acidolac, czy nifuroksazyd (na recepte), i dużo rzeczy do picia.
no fakt musisz uważać na maleńką-ale ona w sumie dostaje przeciwciała od ciebie (jeśli karmisz piersią) więc jest w miarę bezpieczna. musisz troszkę więcej wietrzyć i prać od razu każdą zabrudzoną rzecz przez małego, oj ciężko coś doradzić...

Kocurek-a dostanę krówkę? to wybaczę;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry