• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paulina cześć :-)

Jos no dziś nawet to nie działa, mam taki internetowe radio, gdzie wybierasz swój nastrój i otwiera się playlista, tyle, że nie mam ochoty... :dry::shocked2:
Leopoldino w przedszkolaku, a Ty muzykujesz :-D a słuchałaś tej piosenki co wysłałam? :sorry2:

Koccurrku mam takie toffi karmelowe, czy jakoś tak, ale słodkie mi nie idzie... Może zjem brzoskwinię z puszki, zawsze pomagały... :dry:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się z niewitanymi :-)
Oliwka, ja miałam działalność, ale nie radziłam sobie i ją zawiesiłam. I wiecie co? Pamiętałam, że jakoś w kwietniu i byłam przekonana, że na 2 lata. Oliwki post natchnął mnie żebym to sprawdziła i co???? Działalność zawiesiłam na rok :szok: Ręce do tej pory mi się trzęsą, bo przed oczami mam niezapłacony ZUS za cały rok :szok::szok::szok: Dodzwoniłam się do urzędu i jedna babka mi mówi, że z automatu mi ją odwiesili i z pogardliwym uśmiechem mi mówi, że sobie teraz zapłacę za ZUS z odsetkami :szok::szok::-( Ale nie była pewna i przekierowała mnie do innej babki. Ufffffffff nic i nikt za mnie działalności nie odwiesił i nic nie muszę płacić. Jutro jadę to cholerstwo zlikwidować :dry: Ręce do tej pory mi się trzęsą, ciśnienie mam takie jakbym z mostu na bungee skoczyła. Masakra....

Jos posłuchaj tego pana, jestem zakochana w jego głosie po uszy, nawet czubki nie wystają :tak::tak::tak::tak:

YouTube - Jamie Woon : 4Play

Paulina między 12, a 13, muszę tam trochę wcześniej pójść... Dziwnie, ale tak w rejestracji babki mi przekazały...:dry:

Balbinko teraz już upuszczamy ciśnienie, i wracamy do przyzwoitych wzorowych wskaźników ciśnienia ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
boogie hmmm... ja bym coś raczej na surowo chciała .... :)

Dzwoniłam do szpitala, na razie tata nie idzie na stół to pojade do niego później i od razu mamę odwiozę do domu po pracy....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry