• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A więc tak: Zapakowałam test w papier i włożyłam go do ładnej czerwonej torebki z serduszkiem i wieczorkiem jak szłam spać (pierwsza) to położyłam to na jego poduszce. Jak przyszedł to udawałam że śpię, a serce mi tak waliło że cała się trzęsłam w rytm bicia i nie mogłam oddychać. W końcu parsknęłam śmiechem bo już nie dałam rady. A on rozpakował, trzyma ten test patrzy na mnie i mówi że chyba sobie żarty robię. Nie widziąłam zadowolenia. Było mi bardzo smutno, aż się popłakałam. Nie rozmawia prawie wcale ze mną na ten temat. pow. że jest b. zaskoczony bo miało nie być owulki. Ja też byłam w szoku, ale b. się cieszę. Może mu to przejdzie...

Jak to?Nie staraliście się o dzidzię???

agapa ... :(

boogie cieszę się ogromnie, że wszystko dobrze :))))) kosmonauta ma jeszcze trochę czasu, żeby sie odwrócić... a jak nie to cc i ominie Cię cały ten ambaras ;))))
Podtrzymuję, że to córa!!

pysia dzięki.. :) zaraz jadę do szpitala..

Kocur,ja też:))) Będzie dziurawiec,będzie dziurawiec:)))

hej :)
ja rowniez dzisiaj bez humorku :(( troche problemow mamy i jakos mnie to teraz dobilo ...

dzieki za linka do kremu :)
co do decyzji o porzuceniu staranek to musicie to dobrze i w miare bez emocji przemyslec ...moze odpusccie tylko na troche ?? :)
tylko wtedy tabsow lepiej zebys nie brala ..

Krem naprawdę polecam,najlepiej poproś o próbki w aptece,jedna mini tubka starcza na tydzień:)
Hmmm...dzisiaj o tym będziemy rozmawiać.Podejmiemy a raczej ja podejmę decyzję na tak lub nie ale bez zawieszań na ''jakiś czas'' itp.
I już myślę bez emocji.Bardzo bym chciała dzidzię ale nie widzę dużych szans(brak czasu i miejsca na staranka no i puste komórki jajowe które produkuję) a ja z moim zespołem DDA nie umiem dać sobie na luz...

ja mysle , ze tu firma ma najmniej do rzeczy
sama nosilam przez kilka lat wlosy rude , czerwone i to sa kolory , ktore najszybciej traca pigment i najszybciej sie splukuja i plowieja ... takze szykuj sie na zabawe z wlosami czesciej niz zwykle :))
jeszcze Elumen z Golldwela jest super i rzeczywiscie po nim farby sie nie wyplukuja tak szybko , ale nie kazdy salon go robi no i dosc droga zabawa

Też nosiłam różne czerwienie i wiem,że się spłukują ale ta ostatnia wyjątkowo szybko:(
Może przez wcześniejsze rozjaśnianie?
Co do Goldwella to bardzo cenię,używam szamponu i odżywek oraz masek.
Do tego szampony Ireny Eris:)

Zrobiłam sobie dzisiaj piękne pazurki,znaczy się udało mi się urwać do kosmetyczki:)

Byłam w szkole na zebraniu,jest nieźle.Okazało się,że młoda złamała ręke ponieważ za chłopakiem się uganiała a wcześniej bez pytania wyszła ze świetlicy...Wdała się we mnie:0 ahaha
Jutro jadę do lekarza na terapię DDA,aż 66km...niestety u nas nie ma:(

Rureczka... co jest???

Just a taka dupa, że @ przyszła. Teraz staranka będą niemożliwe, bo 29 kwietnia mój maż wyjeżdża za granicę, i ja do niego dojadę dopiero w połowie czerwca po obronie magisterki.
Ale mam plan: teraz będę wcinać folik, castangus i wiesiołek, na czerwiec się umówię na hsg, w lipcu i sierpniu się postaramy, a jak się nie uda, to wracam do Polski i się dogadam z ginem w sprawie wspomożenia naszych staranek.

Just a taka dupa, że @ przyszła. Teraz staranka będą niemożliwe, bo 29 kwietnia mój maż wyjeżdża za granicę, i ja do niego dojadę dopiero w połowie czerwca po obronie magisterki.
Ale mam plan: teraz będę wcinać folik, castangus i wiesiołek, na czerwiec się umówię na hsg, w lipcu i sierpniu się postaramy, a jak się nie uda, to wracam do Polski i się dogadam z ginem w sprawie wspomożenia naszych staranek.

Tak trzymaj:)

Rurka,właśnie zauważyłam,że obie zarejestrowałyśmy się na BB 11.2006 r:)))

Oliwka próbuję, ale jest mi bardzo ciężko, nie dość, że mąż wyjeżdża to jeszcze w ciążę zajść nie mogę :( jak się wali to wszystko :( jeszcze mi się przyplątały jakieś omdlenia i zdarza mi się nawet 2 razy dziennie zemdleć :/ Może przemęczona jestem...

Wiolka coraz mniej w to wierzę, ale dzięki :*

Just ja się nie gniewam, przywykłam do tego, w końcu to już 7 miesięcy;)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry