• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rurka przykro mi :-(
ale nadal 3mam kciuki!;*
Mamita przykro mi kochanie :** 3mam kciuki nadal ! Nie poddawaj się słońce!;**
Aż się normalnie popłakałam :-(:-(:-(

3mam kciuki za każdą z was aby wam sie udało !
Wszystkie zasługujecie na fosolke!!!;-) ;**

reklama
wiolka : dzieki za przekazanie nowiny...usciskaj prosze mame... ja juz nic nie mowie... tez jestem smutna przez ta nowine, bo my tu z mama juz tak od dawna... i myslalam ze wkoncu sie udalo... :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
mam nadzieje, ze nie zrzygnuja z tomem ze staran....

Mama przykro mi:( Wróć kochana

Młodamamusia pewnie,że zasługujemy ale niestety życie jest brutalne...No i jeszcze przeważnie jest tak,że jak się człowiek stara to nic z tego nie wychodzi...

Just a taka dupa, że @ przyszła. Teraz staranka będą niemożliwe, bo 29 kwietnia mój maż wyjeżdża za granicę, i ja do niego dojadę dopiero w połowie czerwca po obronie magisterki.
Ale mam plan: teraz będę wcinać folik, castangus i wiesiołek, na czerwiec się umówię na hsg, w lipcu i sierpniu się postaramy, a jak się nie uda, to wracam do Polski i się dogadam z ginem w sprawie wspomożenia naszych staranek.

przykro mi :(((
no , ale widze plan juz jest i czuje , ze bez gina sie obejdze :)) takze powodzenia !!

Rurko jutro o 15 odbieram tatę z Gdańska, ok 17 ma przyjść mój eks i idziemy we trójkę do tego mieszkania wszystko zmierzyć i obliczyć ile czego potrzeba, no i zastanowię się co z tymi meblami... Może okleina to dobry pomysł :tak: jak tylko się zakończą prace malarskie, myślę, że poniedziałek będę mogła już się przenosić powoli...

wow bliskie spotkanie taty z bylym .. nie bedzie goraco ?? :))
a okleina to jest bardzo dobry pomysl :) wyglada mega naturamnie , nie niszczy sie szybko przy normalnym uzytkowaniu no i wybor kolorow i wzorow jest super :))

dziewczyny mama pozdrawia wszystkie lejdis, nie wie kiedy bedzie na BB i czy w ogole bedzie.
@ przyszla.

przykro mi :((( mam nadzieje , ze Mama jednak wroci do nas !!!
pozdrawiam rowniez

milej nocki !! :)

reklama
Całe szczęście mój ojciec i mój były za dużo kontaktu ze sobą nie mieli, my się z Maćkiem bardzo pokojowo rozstaliśmy :-) na dodatek 4,5 roku temu, więc wszystkie rany się już daaawno temu zagoiły i Maciek bardzo często mnie odwiedza, bo jest na studiach w Gdańsku, wypożycza dla mnie książki w bibliotece UG, chodzi na spacery i sam zaoferowal pomoc przy przeprowadzce :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry