• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No dobra, umyłam okna w pracy a teraz odpoczywam:-)
Dzięki Laski za słowa otuchy, mam jeszcze cichą nadzieję, że ja z tych co testy nie wychodzą za wcześnie;-)

reklama
matko! co tu sie porobilo!? nikogo nie ma!??!

edyta - milo Cie widziec!!! zaladaj czesciej :)

jos - co sie dzieje? ciazowa chandra?

just - buziak!

wiola - tez buziak!

zizi - kkurka siwa. nowy cykl - nowe nadzieje! tulam.

rurka - odpoczynek sie przyda na pewno. wierze, ze uda sie szybciej niz myslisz!

kocur, made, balbinka, sergi, pysia, asionek i reszta - wylazic!!!!!!!!!!!!

hehehe :))))

jak tam kocurku samopoczucie?

jestem w szoku, bo z zawsze jak wracalam z franca to mialam pol godziny czytania a tu raptem 3 czy 4 strony zapisane.

Pok dzięki, ale nadzieję jeszcze mam;-)
Na innym wątku przeczytałam Twoja wypowiedz, że testu nie robi się przed terminem @, więc.....;-)
A jak przyjdzie @ to działamy dalej.

Zizi - nie to, ze sie nie robi tylko negatywny test przed terminem @ dalej nie odpowiada na pyatnie "czy jestem w ciazy?". Termin @, poranne siku. Czasem test pozytywny pokazuje sie dopiero kilka dni po terminie @. To trzymam kciuki razem z Toba!

Babole... wyłazić z krzaczorów, ale już!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-p

Kocuurku ma co robić, aż nad to, dzisiaj jeszcze zajęcia ze szkoły rodzenia na 19, matko!!!! :szok: grafik jak na całą grupową akcję....

Pok buziak dla Ciebie również :D

Zizi tak jak napisałam głowa do góry Robaczku :tak:

pok a dziękuję.. znośne ;-) zrobiłam sobie wolne po grzebaniu w szpargałach, rozstałam się dzielnie z sześcioma parami butów ;) huuraaa!

Strasznie się objadłam brukselką i zieloną fasolką, ale niepotrzebnie dwie paczki herbatników wpadły do brzucha :dry: próbuję jakimiś ćwiczeniami te kalorie spacyfikować ;) Cały poprzedni rok trzymałam dietę skąpą w cukry i węglowodany i nie mam zamiaru tego zaprzepaścić...

boogie ależ Ty masz energię!!! nie to co cherlawy kocurek ;)))

reklama
witam te z ktorymi sie dzis nie witalam....
jakas masakra na watku, pusto , smutno
ja mam dzis koszmar w domu, mala marudzila cala noc i teraz tez jeczy. placze i nie wiem czego chce... powoli nerwy mi puszczaja

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry