• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej ho laseczki :-)

Wczoraj dzielnie czekałam na mężulka i o 2:30 zjawił się mój książę :-D Wybaczcie, że dopiero teraz się witam, ale eMek wziął dzisiaj wolne i tak witaliśmy się ze sobą prawie do 10:00 :sorry2:
Wiola, nie czekaj, idź z małą do stomatologa. Ja kompletnie nie wiem co takiemu maluchowi będzie robił, ale dla spokoju ducha bym się z nia wybrała :tak:

reklama
Piszcie coś :blink: ... ja mam zastój umysłowy, ból głowy i mnie nudzi :dry: idę ryżyk sobie ugotować...

libby - czekam na Stefana !!! :-)

made muszę coś na Ciebie napisać, bo ostatnio skutecznie wywołałam wilka z lasu ;-)

Ostatnia edycja:
ja moge napisac znowu o tym samym:-/ . obdzwonilam dentystow ,oczywiscie takich co przyjmuja prywatnie i nic nie zrobia zebami u takiego malego dziecka.musi tak zostac.
az mnie brzuch boli z nerwow
smacznego kocurku

A ja kurde bele nie wiem dalej nic na temat AMH :dry: Bladego pojęcia nie mam co mój wynik oznacza. Wczoraj lekkiego doła załapałam jak rozszyfrowałam FSH, ale... widocznie tak musi być...
Faktycznie, pogoda nie sprzyja dobremu samopoczuciu, do tego święta tuż tuż, a my w sobotę wyruszamy do Drezna na jeden dzień z psami na wystawę. Jak je zgłaszałam nie miałam pojęcia, że to TA sobota :nerd: no cóż... w tym roku starszyzna będzie święcić jaja ;-)
Kocurek, no widzisz... każda z nas ma swoją przeszłość - lepszą i gorszą. Ja trzymam się jednego - co mnie nie zabije to mnie wzmocni ;-)
Moja mama poznała w końcu człowieka, który ją szanuje, pomaga i przede wszystkim ma w nim wsparcie. Dzięki niemu wie, że świat nie kończy się na pracy i siedzeniu w kuchni :tak:
Ale dzisiaj zimno brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Witam :))))

Kocurek - ty to umarłego do życia przywrócisz :-))))

Kochane, rozłożyło mnie na cacy, jakieś dziadostwo się przyplątało, wywołało okropny ból gardła, kaszel, tak, że moje samopoczucie zostało totalnie zawirusowane :(((
No ale lepiej teraz niż przed samymi świętami ;-) No!
Poczytam co się działo...chyba, że mi, jakaś miła duszyczka streści ;)))

reklama
A ja siedzę jak na szpilkach...czekam niby na @ a z drugiej strony nie chcę jej...
Może któraś oglądała wczoraj na dwójce o 19stej serial polski o dwóch rodzinach?? (zapomniałam tytułu:wściekła/y:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry