• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam Was dziewuszki :-) Kochaniutkie, KOCURKU lub WIOLU, ogolnie babeczki, ktore juz rodzily.... ruchy mojego synusia zmienily sie z kopniaczkow na takie jakby wiercenie sie, choc czasem dostaje kopniaka. Brzuch moj przybiera rozmaite ksztalty, a czasem wyglada to tak jakby moj synus 'prostowal kosci'- zastyga na chwilke w jakiejs pozycji wbijajac mi konczyne w pecherz, zoladek lub po prostu sprawdzajac rozciagalnosc mojego brzucha. heh Mialyscie tak? ASIONKU ja ruchy zaczelam czuc w 15tym tygodniu. Bylo to takie jakby muskanie.
A tak poza tym to KOCHAM MOJEGO MEZCZYZNE.....! :-)

reklama
cześć dziewczyny

ja sie dziś jakoś nie moge pozbierać, przebierałam sie juz 3 razy siedze w totalnym bałaganie i nic mi sie z tym nie chce zrobić i miałam isc do skarbówki i tez mam w du*** ahhh gdzie ta wiosna ja chcę nadzieję ja chcę żeby mama wróciła ;-(

Made, Zizi, Libby, Ewula, Pysia - witajcie :-)
Uśmiech proszę, parę skłonów, przysiadów, dotlenić szare komórki i będzie lepszy nastrój HEJ! ;-)
A może Wy znacie się na interpretacji wyniku AMH? :-(

Czy mi się zdaje, czy made przeleciała przez wątek ????? :-D

libby najwyraźniej maluch nie ma juz jak się dobrze zamachnąć nogą ani ręka :-)

hej ewula ja musiałam się gramolić do pudeł na szafach i kozaki reaktywować :dry:

zizi &&&&& :))))

oo i pyś wpadł !!

Zizi - a Ty widzę siedzisz jak na szpilkach :)) trzymam kciuki żeby @ nie przylazła :-)

Balbinka - ja niestety nie pomogę :( nie znam się kompletnie, a nie możesz zadzwonić do laboratorium, w którym wykonywane było badanie ? Ja tak zrobiłam z wynikiem betaHCG ;-)

Pysia - dawaj pysia :-D jak dawno Cię nie widziałam. Mam nadzieję, że już teraz nas nie zostawisz :-p

Kochane, a co się dzieje z mamitką ? Czemu Jej nie ma ?????????

ewula -Ty jak prawdziwa kobieta :-p

Światło, widzę światło :-D))))

Niestety Balbinka ja nie pomogę...
Made, Kocurek dzięki za &&&&, jeszcze mam nadzieję,
a miałam dzisiaj śliczny sen, że jestem w ciąży:-)

reklama
pysia libb kocurek made wiola babinka zizi witajcie laseczki

zbieram się pomału do pracy ale żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce;-)

balbinka tan wynik fsh powinno się interpretować w porównaniu z innymi wynikami może w porównaniu to tego amh też. Wiem ze jak ja robiłam FSH to lekarza interesował stosunek do LH. Najlepiej poczekać do wizyty skarbie bo może coś źle ci powiemy i się będziesz niepotrzebnie denerwować

zizi mi też tej nocy siła się ciąża mówiłam wszystkim że czekam na dzidziusia i byłam taka szczęśliwa jak się obudziłam to mi się płakać chciało że to był sen

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry