Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

/Też musiałam chwilę pomysleć rano czy to prawda czy senpysia libb kocurek made wiola babinka zizi witajcie laseczki
zbieram się pomału do pracy ale żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce;-)
balbinka tan wynik fsh powinno się interpretować w porównaniu z innymi wynikami może w porównaniu to tego amh też. Wiem ze jak ja robiłam FSH to lekarza interesował stosunek do LH. Najlepiej poczekać do wizyty skarbie bo może coś źle ci powiemy i się będziesz niepotrzebnie denerwować
zizi mi też tej nocy siła się ciąża mówiłam wszystkim że czekam na dzidziusia i byłam taka szczęśliwa jak się obudziłam to mi się płakać chciało że to był sen

ale nie będę o tym pisać bo mi się jeszcze utrwalą w szarych komórkach i dopiero będzie 

A ząbkiem się nie przejmuj, takiej ślicznej Iwonce może tylko charakteru dodać
... i wiesz.....jak już się zrobiło miło to nie chcieliśmy psuć nastroju wsadzaniem mnie na wagę jak tucznika jakiego hehe

o mało się nie posikałam... a ten Tom Cruise to bierze za wizytę, czy za wizytę + patrzenie ??????
i ... bada
ale on to z tych przedwojennych, wstaje kiedy kobieta siada
)))))
i ma takie nieśmiałe spojrzenie, aż mnie tak troszke onieśmiela;-)