• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pysia-masz do wyboru: albo smycz, albo język.... wybieraj :-D:-D:-D na coś Cię muszę wziąć :-p )))))))

ewula - popieram !!!!! Ja z tych wykorzystanych przez pracodawcę pracoholiczek, to nie mam litości ;)))

reklama
To ja ogłaszam KONKURS !!!! "Pokaż swojego gina " - można przesyłać rysunki, obrazki...właściwie technika dowolna, ale na wygraną mają szanse tylko fotografie :-D)))

ło matko! :shocked2: no pięknie, pięknie. Wy chodzicie do tych lekarzy na badania, tak? :cool2:;-)
Ja do tej pory chodziłam do babki, ale w invimedzie poznałam już pana doktora i mój Kuba też go poznał. No ja nie wiem, baby się nim zachwycają (pod względem fizycznym), a dla mnie przeciętniak, byle doprowadził do celu ~~0 ~~0 ~~0 mojego wMka i jak będę zaciążona to go pokocham :-D;-)
a nie wiem czemu, jak go zobaczyłam na zdjęciu ze strony kliniki, to jakoś się przeraziłam :sorry2:
Ale... zrobiłam już skany, mail wysłany i czekam na odpowiedź
:tak:

made, to ja zaczynam ha ha ROBERT GIZLER - Invimed

hahah idę do pracy może jak spotkam swojego gina na korytarzu to mu strzele fote;) powiem "panie doktorze uśmiech startuje pan w konkursie" do zobaczyska

Oj ewula, Ty to wiesz jak się konkursy wygrywa :-D))) Pozytywnej energii na resztę dnia, i wracaj do nas szybko ;))))

Balbinka -z racji braku kandydatów -wychodzisz na prowadzenie :-D)))))
A widzisz, mi się przypomniało, mogłabyś w wolnej chwili podać mi przepis na tą domową nutellę ? :blink: Bardzo proszę... bo powoli bankrutuję....:))))))))))

Ostatnia edycja:
Nie chciałyście mi napisać co się działo, to sobie przeczytałam sama :-p

mamitka !!!!!!!!!!!!!!!!! WRACAJ DO NAS KOCHANA :(((((

Kocurku - przykro mi z powodu taty. Oby szybko wyzdrowiał i wyszedł ze szpitala :)

hej ho :)
znowu dzisiaj mały ruch ;/

kocurku - masz jakies wiesci od mamity?

balbinka tan wynik fsh powinno się interpretować w porównaniu z innymi wynikami może w porównaniu to tego amh też. Wiem ze jak ja robiłam FSH to lekarza interesował stosunek do LH. Najlepiej poczekać do wizyty skarbie bo może coś źle ci powiemy i się będziesz niepotrzebnie denerwować

ja tylko wiem, ze stosunek fsh do lh (ale nie wiem jaki) moze swiadczyc o PCO i o czyms jeszcze. Gdzies to czytalam wczoraj.

reklama
pok sms od mamy z przedwczoraj był bardzo pozytywny w tonie - mama spędza czas z rodziną i NIE CHCE myśleć o staraniach - a to oznacza ograniczenie bb, więc musimy to zrozumieć :blink: będą po prostu przytulanki bez zabezpieczenia i kropka ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry