• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ewula- cześć kochana:-)
Wiola- cześć pocieszycielko moja-dziękuje za smski:* a co tam-wiekszy buziak dla Ciebie
:*
:*
Pok- mówisz ,ze radość bedzie;-)eeeeetam :)
Tobie również dziekuje za PW-wspacie jakie mi okazałyscie pozwoliło mi troche na odbudowanie poczucia watrości..

d z i ę k u j ę!!!!
:*:*:*

Wiola- AAAŁA-boli nie bij juz :))
kurcze ,wiesz jak jest-już tyle cykli sie nie udaję ,ze juz mnie i wena na pisanie opuściał bo i o czym tu pisać...
a najgorsze,ze na siebie jak na nieudacznika patrzyłam ...bo zewsząd słyszę-masz 2kę to i 3cie bedzie...ale ja już tracę nadzieje czy bedzie i nie jest mi lekko brać tego na klate-tymbardziej jak sie ma 75B to nie ma na co brać :))

no ale podnoszę sie trochę i może bedzie git:)

Ewula- no to jak mnie nawoływałyscie to jestem:)
ale bede rzadziej..

Asionek- CZEŚĆ MAMUSKO :))) no bede wlatywać i buziaki przesyłać :) pogłaskaj brzusio :)

Ostatnia edycja:
wiola już dzis po zajęciach na uczelni więc teraz to już myślę o świętach. Szkoda tylko że pracuje az do Wielkiej Soboty w przychodni ale no cóż;-(

mama najważniejsze ze już jesteś:-D

ale sie dzis do du... czuje .zrobilam kaszke dla siebie i Iwusi i teraz mnie mdli po niej.
ewula no to troche lipa ze tak dlugo pracujesz .duzo zostalo ci do przygotowania na swieta ? ja za duzo nie robie...pierwsze swieto u tesciow a drugie jeszcze nie wiem ale nie bede za wiele gotowac
mamus nie napisze ze wiem co czuje , ze rozumiem bo to nie prawda ... ja czuje bol ze nie wychodzi a to dopiero 5 miesiac staran, nawet nie moge sobie wyobrazic jaki bol musisz ty czuc, starajac sie juz tyle miesiecy...
jedyne co moge ci napisac to ze bardzo cie wspieram i zawsze sluze ramieniem do wyplakania i zawsze moge przytulic i wspierac cie bede z calych sil

Piszę z komórki,jestem z siorką u chirurga na kontroli.Odebrałam wyniki bety.Poniżej normy:( Już mam dosyć.Wyć mi się chce. Później wlezę z kompa.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry