O
oliwkakarolina
Gość
Byłam wczorajJa bym na twoim miejscu poszła na bete![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Byłam wczorajJa bym na twoim miejscu poszła na bete![]()
No nic Kochane...
Widzę, że powstały nowe wątki, czas się rozejrzeć za jakimś lokum))
Przykro mi trochę.
Jestem,byłam po zakupy.
Rurka...z kim ten seks???Ja jak się budzę to tylko pies w łóżku leży
Wieczorem ja padam pierwsza a w dzień dzieci((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Made,gdzie idziesz,nie zostawiaj mnie!
Nie wiem czy uwierzycie ale nie daje mi to wszystko spokoju i kupiłam test,znowuTym razem inny,Amil o czułości 20 czyli słabszy i co?Znowu bladzioch!!!!Ciut słabszy od tamtego...Cholerka!!!
@ nie ma,bóli na @ nie ma... Piersi bolą.A nigdy nie bolą.
Made- cześć-dzięki ,mi sie też tygrys podoba) taki nasz prywatny,udomowiony kocur
))
Oliwka-ale dziwnie z tymi testami...nie możliwe ,zeby test wykazał a beta nie...beta jest czulszym badaniem ...nie wiem o co tu chodzi z tymi testami...niezazdroszczę..człowiek ma nadzieję a tu.....
mam nadzieje,ze sie szybko sytuacja wyjaśni...
Pysia-czekam na przesyłkę)
Tom poszedł na siatkę,dzieci śpią to na ja bb wleciałam na chwilę..
siedzę w ogrodzie-w koncu mogę bo pogoda pozwala,przycinam ,piele,podlewam nawozami-róże nie dały sie zimie i wypuszczają listki) bez też ma piękne pąki-ach ,moje serce sie raduje
)
pozdrawiam wszystkie)
na początku wątku pisała z nami IWONKA 2B -Dziś przez cc przyszedł na świat Aleks-52cm i 3450g)))))))))))
Asionek- Ja tez nie wiem jakie watki-ja otworzyłam 1-staraczki weteranki-dla nas dziewczyn które już sie ponad rok ,dwa,trzy staraja i nic...tam pojawiło sie sporo dziewczyn ktore czytają forum ,ale nie piszą bo nie mają sie gdzie podziać i tam sie wspieramy...
ale inne wątki to nie wiem jakie......
pozdrawiam Cie kochana![]()